اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کالر آیدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه کالر آیدی

سلام دوستان من میخوام ی کالر آیدی بسازم ی اطلاعاتی هم دارم اما تکمیل نیست امیدوارم شما به من کمک کنین تا من این کارو انجام بدم
    اول این که از چه آیسی باید استفاده کنم برای دیکد کردن سیگنالها با mt8870 میشه یا از آی سی دیگه ای باید استفاده کنم تو چندتا تاپیک خوندم که از ht9032d باید استفاده کنم
    نکته بعدی این که بعد از انتخاب آی سی لطفا نوع ارتباطش با میکرو و نحوه خوندن کدها رو هم توضیح بدید ممنون میشم
    اگه کسی میدونه اگه میشه راهنمایی کنه تا به ی نتیجه خوب برسیم ،مرسی
    نخستین گام در شناخت، این است که بدانیم نادانیم

پاسخ : پروژه کالر آیدی

دوستان هیچ کی نیست که منو راهنمایی کنه :redface:

دیدگاه

mt8870 رو بیخیال شو این یک ای سی دیکودر DTMF هست و در اکثر نقاط ایزان از FSK برای کالر ای دی استفاده میکنن
      من خودم هنوز کالر ای دی نساختم ولی الان ایسی HT9032d رو سفارش دادم برام بیارن (این FSK رو پشتسیانی میکنه ) به محض اینکه به دستم برسه شروع میکنم به ساخت این ای سی اطلاعات رو به صورت سریال به میکرو میفرسته
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

mt8843 هم هست من قبلا ازش جواب گرفتم.البته ین ایسی های caller id یه خورده بد قلق هستن.خروجی این ایسی هم usart هس با باودریت 1200

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
          mt8870 رو بیخیال شو این یک ای سی دیکودر DTMF هست و در اکثر نقاط ایزان از FSK برای کالر ای دی استفاده میکنن
          من خودم هنوز کالر ای دی نساختم ولی الان ایسی HT9032d رو سفارش دادم برام بیارن (این FSK رو پشتسیانی میکنه ) به محض اینکه به دستم برسه شروع میکنم به ساخت این ای سی اطلاعات رو به صورت سریال به میکرو میفرسته
          سلام
          من دیتا شیت این آی سی رو دیدم اما نمیدونم چطور کار میکنه اگه میشه نحوه راه اندازیشو بهم بگیداگه شماتیکی دارید بهم بدید خیلی احتیاج دارم
          ممنون

دیدگاه

:question:همچنان من منتظرم بچه ها :redface:

دیدگاه

سلام.یه سوال کسی مدار caller id را می تونه بهم بده. اصلا خط تلفن موقع زنگ زدن چه سیگنالی برایه شماره تلفن ارسال میکنه؟با تشکر :sad:

دیدگاه

بهترین شماتیک همون شماتیک داخل دیتا شیته دیگه
                همونجور که گفتم من هنوز با این ای سی کار نکردم ولی اون جوری که تو دیتا شیت مشخصه خیلی کار کردن باهاش راحته
                آقا چنگیز شما هم دیتاشیت همین آی سی رو بخون جواب سوالاتتون توش هست
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام.من نیاز به نقشه callerr idدارم لطفا"کمک :angry:

دیدگاه

یکی مدار caller idبه من بده واطلاعات پروتکل fskیا dtmf

دیدگاه

سلام
                      یه سرچ کنی توی سایت مطالب زیادی هست
                      من خودم بیشتر از توی همین سایت یاد گرفتم
                      آنچه سرنوشت ما را تعیین می کند ، شرایط زندگی ما نیست بلکه تصمیم های ماست .
                      آنتونی رابینز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X