اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مگا64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مگا64

با سلام من میکرو مگا64 معمولی را به lcd n96 وصل کردم چون این lcd با 3.2 ولت کار میکنه ولتاژ میکرو را هم 3.2 ولت دادم اما موقع پروگرم کردن به مشکل خوردم و با 5 ولت کردن تغذیه مشکل پروگرم حل شد اما برای وصل کردن lcd دوباره ولتاژ3.2 را به آی سی وصل کردم حالا راهی هست که با همون 3.2 هم آیسی را پروگرام کنم؟

پاسخ : مگا64

سلام
    خوب اگه ال سی دی ولتاژ 3.2 و میکرو هم 5 ولت داشته باشه چی میشه؟؟؟؟ من که همیشه اینطوری کار میکنم!
    http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

با سلام اگر به میکرو 5 ولت بدم خروجی پورتمم 5 ولت میده وlcd آسیب میبینه کسی نظر دیگه ای نداره؟

دیدگاه

میتونی از ترانزیستور تو خروجی پورتهات استفاده کنی
        بیسشو بدی به میکرو بعد کلکتور امیترشو 3.2 ولت بدی،خروجی هم که کلکتور ترانزیستور بگیری، البته در این حالت خروجیهات نات میشه
        The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

سلام
          میتونی از دوتا رگولاتور بطور مجزا استفاده کنی
          3.3 برای ال سی دی.5 برای میکرو
          یا از میکروهای سری l استفاده کنی(atmega64l)

دیدگاه

استفاده از دو تا رگولاتور منطقی نیست. به فرض تغذیه lCD رو 3.2 کردیم، پایه هایی که میکرو متصل هستن باز هم 5 ولت هست.
            اگه تعداد پایه های LCD زیاد نباشن، میشه از روش تقسیم مقاومتی استفاده کرد.
            راه بهتر : از Mega64L استفاده کن.(ولی سرعت به 8 مگ محدود میشه)

دیدگاه

من سرعت بالا تر از 8مگ میخوام اگر تغذیه تا 3.6 بیاد میشه میکرو را پروگرام کرد؟

دیدگاه

سلام

همونطور که آقای رضایی گفتن ساده ترین راهش استفاده از تقسیم مقاومتیه که حتما هم جواب میده

اینجوری شما یه رگولاتور 5 ولت برا میکرو و یه 3.3 ولت هم برا lcd داری

برا مقدار مقاومتها هم همونطور که خودت میدونی میشه یه 2.2k رو بین میکرو و پین lcd ببندی و پین lcd رو هم با یه 3.3k زمین کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                  من سرعت بالا تر از 8مگ میخوام اگر تغذیه تا 3.6 بیاد میشه میکرو را پروگرام کرد؟
                  نوع L با این ولتاژ مشکلی نداره و محدودیت سرعت همچنان وجود داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X