سلام خسته نباشین من میخوام برای ATMEGA8A به زبان بسکام برنامه ای بنویسم که هرچی از کامپیوتر به ماژول USB به سریال و به میکرو رسید رو به ماژول فرستنده HMT 433 MHZ ارسال کنه کسی برنامشو به زبان بسکام برام مینویسه؟عکس مدار هم پایین گذاشتم
دوست گرامی شما که سوالی نپرسیدید که جواب بدیم
اینجا بنگاه عام المنفعه که نیست هر کی هر پروژه ای داره براشون به صورت رایگان انجام بدیم شما خودتون کمر همت و ببندید و شروع کنید به نوشتن برنامه هر جا که مشکلی داشتید مطرح کنید حتما بچه ها کمک خواهند کرد
موفق باشید
ببخشید این برنامه ای که درخواست دادم یعنی اینقدر سنگینه که به پول نیاز داره؟عزیز من یه واسه شما که با کیکرو کار کردین مثل اب خوردنه دوخط بیشتر نیسته واسه اب خوردن هم باید پول بدم حالا نمیشه این دوخطو شما مجانی بنویسی؟
اقا ما شنیدیم این جا دعوا شده :mrgreen:
این انجمن یکی از فعال ترین انجمن هاست فقط نحوه ی سوال کردن و کلمات مهمه در ضمن سر برگتم مهمه اگه از یه جمله خوب استفاده کنی تو یه روز 500 تا بازدید خواهی داشت :applause:
من مخلص همه هستم
داداش گلم تا اونجایی که من بلدم و کار کردم اگه ماژول usb به سریالت ft232 باشه یینی ttl
باشه بدون واسط میکرو ارسال میشه کرد
پایه rxt به txt
پایه txt به rxt
من خودم با یه کامپیوتر 2 تا ماژول راه اندازی کردم
ارسال و دریافت انجام د مشکل خاصی هم نداشتم هیچ گونه میکرو و برنامه نویسی هم نبود :wow:
ببخشید حامد رحیمی میشه بیشتر توضیح بدین یعنی هیچی نیاز نیسته بین hmt ومبدل usb به سریال باشه خروجیش سریال هسته ولی ماژولhmt سه تا پایه داره؟gnd , vcc ,data
هیچی نمیخواد :nerd:
اگه ورودی ماژول سریال هست خروجی هم سریال هیچی نمیخواد
مال من hm-tr
هست و 3 تا پایه داره نوشته drx dtx gnd
خوب ببین پایه dtx برای ارسال هست ( تو ماژول تو هم همین پایه هستش ) که به پایهrxt خروجی سریال وصل میشه
زمین هاشون هم باید مشترک باشه
سعی کن از تغذیه مجزا استفاده کنی جریان کشی از usb یکم خطرناکه معمولا هم مدار درست کار نمیکنه :nerd:
دیدگاه