اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش استفاده از 3 ال ای دی بجای 1 ال ای دی برای ماتریکس تابلوروان توضیح دهید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روش استفاده از 3 ال ای دی بجای 1 ال ای دی برای ماتریکس تابلوروان توضیح دهید

سلام جناب کاخکی عزیز

همچنان منتظر راهنمایی شما هستم

دیدگاه

پاسخ : روش استفاده از 3 ال ا د بجا 1 ال ا د برا ماترکس تابلوروان توضح ده

سلام الان با موبایل وصل شدم.تا شب خبرش رو برات میزارم
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پاسخ : روش استفاده از 3 ال ای دی بجای 1 ال ای دی برای ماتریکس تابلوروان توضیح دهید

همچنان منتظریم :redface:

دیدگاه

سلام
          ببخشید دیر شد
          این فایل پروتئوس تابلوهایی هست که خودمون تولید میکنیم
          فقط بجای لچ در برد طول ما از شیفت رجیستر استفاده میکنیم
          دقت کن که این مدار فقط بدرد تابلو هایی با جاروب سطونی میخوره
          برای تست حتما حتما اول یک بلوک کوچک مثلا 8*8 درست کن و اگه جواب داد برو سراغ ابعاد بزرگتر در غیر اینصورت با توجه به هزینه ساخت بالا من جوابگو نیستم!
          مشکلی بود من درخدمتم
          http://www.4shared.com/file/372-E6nH/tablo_claster.html
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام

ممنون

اگه امکان داره با فرمت DXP قرار بدید پروتئوس ندارم

ممنون

دیدگاه

شرمنده من این فایل با پروتئوس طراحی کردم و به دلیل بزرگ بودن اندازه تابلو
              (در این فایل نیم متر در 2متر هست)طراحی با پروتل سخت و زمان بره
              چطور ممکنه یک الکترونیک کار پروتئوس رو کامپیوترش نصب نباشه؟
              پروتئوس رو میتونید از سایت یزد کیت و یا ایران میکرو دانلود کنید با حجم حدود 65 مگابایت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X