اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

fat16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

fat16

سلام
    شرمنده من هنوز موفق به ساختن فولدر داخل compact flashنشدم :cry2: :cry2: :cry2:
    بد جوری داغونم کرده فایل ساخته میشه اما فولدر نه :angry:
    یکی به دادم برسه رفقا
    انقدر احمق نیستم که فکر کنم کارم تموم شده

پاسخ : fat16

تو سایت یه جایی در مورد روش ساختن فولدر توضیح داده بودند. سادش این بود که یه کلاستر رو به ساب فولدر اختصاص میدی و اونوقت اون کلاستر رو باهاش عین روت برخورد میکین! دقیقتر ش رو باید بگردی . شرمندم.
    یه سوال هم خودم داشتم. شما با فلش های یو اس بی کار میکنی؟ منظورت از compact flash چی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
      تو سایت یه جایی در مورد روش ساختن فولدر توضیح داده بودند. سادش این بود که یه کلاستر رو به ساب فولدر اختصاص میدی و اونوقت اون کلاستر رو باهاش عین روت برخورد میکین! دقیقتر ش رو باید بگردی . شرمندم.
      یه سوال هم خودم داشتم. شما با فلش های یو اس بی کار میکنی؟ منظورت از compact flash چی هست؟
      سلام
      امیدوارم اون چیزایی که بالا گفتید سادش نبوده باشه چون اصلا سردرنیاوردم. تو کدوم سایت بگردم؟ :read:ا
      compact flashیه نوع کارت حافظه هست که برخلاف mmc بصورت موازی کار میکنه.50تا پایه داره و چون موازی کار میکنه سرعتش نسبت به mmcخیلی بیشتره.
      دیتا شیتاش زیاده یکم بگردی پیدا میکنی :nerd:

دیدگاه

توی پیاده سازی هایی که تا بحال دیدم اغلبشون دایرکتوری رو ساپورت نمیکنن. چون ایجاد و حذف دایرکتوری یعنی اگه اسم فایلتون حاوی اسم دایرکتوری باشه بشناسن و باهاش کار کنن. و این یعنی کلی دردسر.
        اما ایجاد کردنش (اگه فقط مسئله همین باشه) کاری نداره. اگر بتونین مستقیما به سکتور ها دسترسی داشته باشین یک فایل به حجم یک کلاستر رو با کد 0x00 پر کنین بعد 32 بایت اولش رو یک مقدار خاصی باید بدین که در کتابهای مرسوم نوشته شده. (دو دایرکتوری رزرو "یک نقطه" و "دو نقطه&quot. بعد در دایرکتوری پدر مشخصه این فایل رو به دایرکتوری تغییر بدین. دایرکتوری ایجاد شد. ولی این تازه اول دردسره ها! چون روالهای باز کردن فایل و جستجوی دایرکتوری و تعویض دایرکتوری فعال و کلی زار و زنبیل دیگه هم بایستی یا اضافه شن یا تغییر کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
          اگر بتونین مستقیما به سکتور ها دسترسی داشته باشین یک فایل به حجم یک کلاستر رو با کد 0x00 پر کنین بعد 32 بایت اولش رو یک مقدار خاصی باید بدین که در کتابهای مرسوم نوشته شده. (دو دایرکتوری رزرو "یک نقطه" و "دو نقطه&quot. بعد در دایرکتوری پدر مشخصه این فایل رو به دایرکتوری تغییر بدین. دایرکتوری ایجاد شد. ولی این تازه اول دردسره ها! چون روالهای باز کردن فایل و جستجوی دایرکتوری و تعویض دایرکتوری فعال و کلی زار و زنبیل دیگه هم بایستی یا اضافه شن یا تغییر کنن.
          بابت توزیحاتت ممنون آقا رضا
          اما ازونجا که تابحال درین موردا مطالعه نداشتم خیلی برام گنگه :eek: :eek: :eek:
          اگر امکانش هست یکم بیشتر و ابتدایی تر توضیح بدید یا مرجع براش معرفی کنید مطالعه کنم.
          درکل ممنون :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X