اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میشه بگین پروگرامر jtag چیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میشه بگین پروگرامر jtag چیه

این پروگرامر جی تگ برای Avr چیه ؟
    چه محاسنی داره ؟
    اصلاً کسی میاد یه توضیحی در مورد این پروگرامرهای avr بده ؟
    stk500 , stk600 , avrone , avrdragon , ....
    آخه این همه پروگرامر چیه !

پاسخ : میشه بگین پروگرامر jtag چیه

یکی از محاسن جیتگ امکان دیباگ هست

دیدگاه

قابل ساخت هست ؟
      نقشه ای چیزی ازش پیدا میشه .
      چون اگر بشه خیلی خیلی راحتتر میشه با میکرو کار کرد

دیدگاه

یه سر به اینجا بزن http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45815.0;topicseen

دیدگاه

دمت گرمه دیگه
          تاپیک خودم و لینک میدی به خودم !
          این تاپیک و زدم ببینم میشه یکی کلیه این پروگرامرها رو تضویح بده
          آخه چرا 1000 مدل پروگرامر داره !
          مگه هر کدوم چیکار می کنند ؟

دیدگاه

این ها بخاطر یک حلقه همیشگی در منطق انسانیه. شما نیازی پیدا میکنی. پس چیزی میسازی. اون چیز رو که ساختی افقهای دید بیشتری پیدا میکنی. در کنارش چیز هایی به ذهنت میرسه که میشه برات نیاز. پس چیز جدیدی میسازی و این دور غیر باطل همیشه ادامه داره.
            برای avr یک پروگرام یعنی یک وسیله برای قرار دادن یک سری بایت شامل کد برنامه واطلاعات اولیه درون میکرو. امری بدیهی. پس یه چیزی مثل stk200 براش بسه. یه آی سی بافر و چند تایی مقاومت و خازن.
            بعد میگی خوب اینو که دارم ولی من پارسال کامپیوترم رو فروختم لپ تاپ گرفتم این یکی پارالل نداره. پس برم فرم USB شو بسازم. اما سرعت کار با USB کجا و پارالل کجا؟ تازه USB نسبت به پارالل دوطرفه هست. پس میشه یک سری امکانات عجق وجق هم بهش اضافه کرد. اما اینجا من و شما داریم توی خونه کار میکنیم.
            IEEE برای حمایت از مهندسین میاد میگه: چرا فلانی برای کار با AVR با اون STK200 کار میکنه این یکی برای برد خودش با یه پروگرامر دیگه؟ تمام اینا یه هدف مشترک دارن. میخوان پروگرام کنن. همشون هم که نفر الکترونیکی هستن و با نیاز های مشترک. پس بیاییم مسئله رو بطور مشترک حل کنیم. میاد JTAG رو طراحی میکنه. تا کسی که با میکرو کار میکنه با کسی که با FPGA کار میکنه ترجیحا زبان مشترک و دید مشترک پیدا کنن.
            اما این JTAG چه حسنی داره که من باید خودمو تغییر برم؟ یک سری امکانات جدید. و الی آخر...

کاری نداریم که این چکار میکنه اون چکار. این مهمه که چیزهای متفاوتی برای یک کار به ظاهر مشترک داریم که امکانات متفاوتی دارن از لحاظ کاری یا راحتی در کار. حالا شما میتونی بشینی ببینی بنا بر نیاز خودت (قیمت - داشتن USB - سرعت - دیباگ سخت افزاری بدون نیاز به ساپورت نرم افزاری و غیره) هر کدومشو میخوای انتخاب کنی.
            درست عین اتومبیل. اگه قصد رفت و اومد باشه پیکان با لامبورگینی و ژیان مهاری هر سه تا یه کارو انجام میدن اما با امکانات متفاوت برای نیاز های متفاوت و صد البته با قیمتهای متفاوت.

دیدگاه

ممنون آقا رضا
              داستان پند آموزی بود
              چند تا فیلم تو یوتوب دیدیم که چجور دیباگ می کردند ، خیلی جالب بود ! دارم میگرم شاید یه چیزی تونستیم راه بندازیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X