اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستورات avr-dos برای کار بر روی کارت حافظه mmc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستورات avr-dos برای کار بر روی کارت حافظه mmc

با سلام.
    ببخشید.اقا با این avr dos از چند مگابایت تا چند گیگا بایت را میتوان به ان وصل کرد؟ایا قابل ارتقا به حافظه بیشتر است؟
    من یک حافظه 4gb وصل کردم ولی میکرو نتونست بشناسه.
    [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
    [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
    [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrobot
      با سلام.
      ببخشید.اقا با این avr dos از چند مگابایت تا چند گیگا بایت را میتوان به ان وصل کرد؟ایا قابل ارتقا به حافظه بیشتر است؟
      من یک حافظه 4gb وصل کردم ولی میکرو نتونست بشناسه.
      سلام
      حتما mmc از اون چینی ها هستش که یک fat 32 ویک پروتکل راه اندازی mmc رو پشتیبانی میکنه و از spi پشتیبانی نمیکنه
      من به مگا 128 چهار گیگ وصل کردم مشکلی نداشت
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام.
        آقا من برداشتم به جاش یک micro sd 2gb گذاشتم و تا حدودی مشکل حل شد.ولی گاهی مواقع برنامه کامل پیش نمیره یا اصلا پیش نمیره.مثلا تو برنامه گذاشتم که یک فولدر بسازه بعد تو فولدر یک txt ایجاد کنه و در آن دو خط بنویسه.وقتی پروگرام کردم تقریبا 10 بار ولتاژ را قطع و وصل کردم تا تمامی ok های مربوط به وجود mmc و fat بودن آن و ... بیاد. تازه بعد از این چند بار دیگه این کارو کردم تا فقط اومد فولدر را ساخت و در تمام این مدت فقط یکبار کارشو کامل انجام داد.مشکل چیه؟ ایا به خاطر اینکه روی بردبورده اینطوریه یا چیز دیگر؟
        یک سوال دیگه:چطوری میشه یک عکس با فرمت bmp را رو مموری بریزم و اطلاعاتشو مثل اندازه عکس و اطلاعات مربوط به پیکسل هاش را با avr dos بگیرم و مثلا رو هایپر ترمینال نمایش بدم؟
        ممنون میشم اگر هرچه زودتر کمکم کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OMIDROBOT
          سلام.
          آقا من برداشتم به جاش یک micro sd 2gb گذاشتم و تا حدودی مشکل حل شد.ولی گاهی مواقع برنامه کامل پیش نمیره یا اصلا پیش نمیره.مثلا تو برنامه گذاشتم که یک فولدر بسازه بعد تو فولدر یک txt ایجاد کنه و در آن دو خط بنویسه.وقتی پروگرام کردم تقریبا 10 بار ولتاژ را قطع و وصل کردم تا تمامی ok های مربوط به وجود mmc و fat بودن آن و ... بیاد. تازه بعد از این چند بار دیگه این کارو کردم تا فقط اومد فولدر را ساخت و در تمام این مدت فقط یکبار کارشو کامل انجام داد.مشکل چیه؟ ایا به خاطر اینکه روی بردبورده اینطوریه یا چیز دیگر؟
          یک سوال دیگه:چطوری میشه یک عکس با فرمت bmp را رو مموری بریزم و اطلاعاتشو مثل اندازه عکس و اطلاعات مربوط به پیکسل هاش را با avr dos بگیرم و مثلا رو هایپر ترمینال نمایش بدم؟
          اقا کسی نبود جواب بده؟ :cry:

دیدگاه

سلام من با چند نوع MMC با ظرفیت 32 مگا بایت کارکردم و مشکلی نداشت. اما چند مدل SD رو آزمایش کردم و درست کار نکرد. به نظر من فقط با حافظه های نوع MMC کار می کنه.

دیدگاه

سلام.
              کسی کمک نمیکنه؟
              نوشته اصلی توسط aed
              سلام من با چند نوع MMC با ظرفیت 32 مگا بایت کارکردم و مشکلی نداشت. اما چند مدل SD رو آزمایش کردم و درست کار نکرد. به نظر من فقط با حافظه های نوع MMC کار می کنه.
              میشه لطفا مارم sd 32gb تون را بفرمایید؟

دیدگاه

میشه لطفا مارم sd 32gb تون را بفرمایید؟
                32 مگابایت (نه گیگابایت) شماره یک نمونه رو فردا میزارم می تونید دیتاشیبتش رو دریافت کنید
                شما می تونید کتابخانه MMC در بسکام رو باز کنید و دستورات اون رو (که به صورت اسمبلی نوشته شده) ببینید و چک کنید که آیا با پروتکل SD هم خوانی دارد یا خیر (من فکر می کنم فقط برای نوع MMC است). حتی می توانید دستورات را تغییر دهید و کتابخانه را کامپایل کنید و سپس برنامه را مجددا با کتابخانه جدید کامپایل نمایید. البته قبل از این کار حتما از کتابخانه بکاپ بگیرید تا در صورت خراب شدن، نیاز به نصب مجدد بسکام نداشته باشید.
                کتابخانه MMC در کدویژن از نوع MMC و SD پشتیبانی می کند.

دیدگاه

سلام دوستان
                  دوستان برای ایجاد فرمان TAB در هنگام نوشتن کارکتر در MMC از چه دستوری استفاده کنم . اینو به این خاطر می خوام که بعدا که مموری رو به کامپیوتر وصل کردم بتونم با اکسل پارامتر هایی رو که با فرمان TAB فاصله گذاری کردم توی ستون های مجزا داشته باشم .
                  با تشکر
                  انجمن LABVIEW
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                  اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

سلام دنبال 2 تا دستور میگردم یکی برای جست و جوی یه کاراکتر یا رشته داخلل یک فایل مثلا تکست
                    دومی باز کردن یک فایل از یک قسمت مشخصی بر فرض مثال یک تکست با ظرفیت 1 کیاو بایت داریم و میخایم از کاراکتر 200 به بعدشو باز کرده و نمایش بدیم
                    کسی نظری داره؟
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

برای خواندن کد های تابلو روان از روی مموری کارت باید چکار کنم برنامش چطوری میشه ممنون میشم کمکم کنید :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X