اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمر هوشمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تایمر هوشمند

سلام اساتید و دوستان گرامی
    من می خواستم یه برق220 یک دستگاه رو هر روز سر یک ساعت مشخص مثلا 10 صبح به مدت 2 دقیقه قطع کنم حالا برای شروع می خواستم نظر شما دوستان رو بدونم که راهنماییم کنید
    ممنونم :biggrin:

پاسخ : تایمر هوشمند

راه ساده اینه که از rtc میکرو کنترلر استفاده کنید. که در این مورد حسابی مطلب گفته شده .

بعد خروجی اون رو به یه ترانزیستور برا فرمان دادن و در مرحله بعد به یک رله مینیاتوری بدین.

من دقیقا این کارو کرده بودم که ساعت 3 صبح یک حرکتی انجام میداد.و هنوزم داره به خوبی کار میکنه .

یه کمی خطا داره ها . مثلا شاید ماهی دو دقیقه عقب جلو بیفته .

دیدگاه

سلم دادا.
      من ds1307 رو پیشنهاد میکنم. چون خیلی کم مصرفه و با یه باتری کوچولو (ساعتی) میشه یه عمر روشن نگهش داشت!
      بعد این امکان رو داری که طبق تقویمش بهش ساعت بدی. مثلاً غروب آفتاب در تابشتان و زمستان حدود 3 ساعت تفاوت داره که این کار با rtc خیلی سخت میشه.

موفق باشی.
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63
        سلم دادا.
        من ds1307 رو پیشنهاد میکنم. چون خیلی کم مصرفه و با یه باتری کوچولو (ساعتی) میشه یه عمر روشن نگهش داشت!
        بعد این امکان رو داری که طبق تقویمش بهش ساعت بدی. مثلاً غروب آفتاب در تابشتان و زمستان حدود 3 ساعت تفاوت داره که این کار با rtc خیلی سخت میشه.

موفق باشی.
        قبول داری هر یک ساعت 3600 ثانیه و هر شبانه روز 24 ساعت هست ؟؟؟؟؟ خوب rtc میتونه به راحتی این کارو بکنه . دیگه چه ربطی به غروب آفتاب داره ؟؟ :eek:
        ما تو این پروژه زمان دقیق غروب آفتاب برامون مهم نیست .حالا هر وقت خورشید دوست داره غروب کنه !!

ضمن این که با استفاده از این آی سی که شما گفتین باز هم نیاز به یه میکروکنترلر هست . اما با RTC دیگه نیاز به ای سی ساعت ندارین.

مزیت آی سی ساعت اینه که دیگه نیاز به منبع تغذیه نداری با یه باتری مدت ها برات کار میکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X