اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه می توان جدول گلایف تابلو روان را روی MMC ذخیره کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه می توان جدول گلایف تابلو روان را روی MMC ذخیره کرد؟

نوشته اصلی توسط حامد مهری
    سلام

بله همونه ، ولی نوع پیشرفته و تکامل یافتش

متاسفانه چون استفاده تجاری از نسخه ی کاملش میکنیم نمیتونم این نسخه رو در اختیارتون بزارم ، ولی همون نسخه ای که لینک دادید میتونه کمک زیادی برای نوشتن یک نمونش بکنه

موفق باشید...
    میشه لطف کنید نمونه برنامه ای که این کدها رو از روی MMC میخونه و روی تابلو روان نشون میده رو برام بزارید.
    من به عنوان مثال میخوام همون کدهایی که شما بهم دادین رو با رم ریدر توی MMC بریزم و بعد این کدها رو با میکرو فراخوانی کنم و رو تابلو روان نشون بدم. من با بیسیک کار میکنم .
    یدنیا از لطفتون ممنونم آقا حامد .
    http://www.sharjweb.com/

دیدگاه

من با سی نوشتم!

برنامش چیز خاصی نیستا....یکی یکی اون کدهایی رو که تو فایل هست رو بر میداره و به ترتیب میزاره رو تابلو...

حداکثر 100 خط هم نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
        من با سی نوشتم!

برنامش چیز خاصی نیستا....یکی یکی اون کدهایی رو که تو فایل هست رو بر میداره و به ترتیب میزاره رو تابلو...

حداکثر 100 خط هم نمیشه
        آقا مهری تورو خدا .
        شما بیسیک هم کار کردید.
        فقط یه راهنمایی کوچیک.
        خواهش می کنم.
        :sad: :sad: :sad: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

:wow: سلام
          دوست خوب من نمیشه بگید منظور شما از جدول گلایف چیه
          من یک مدار ساده نوشتم که سه حرف ساده ی انگلیسی رو روی دات ماتریس7*5 نمایش میده
          ولی این که منظور شما چیه متوجه نمیشم کمی توضیح نمیشه بدید تا ما هم بفهمیم منظور شما از جدول گلایف چیه
          ممنون :eek: :eek: :eek:
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenjooon
            آقا مهری تورو خدا .
            شما بیسیک هم کار کردید.
            فقط یه راهنمایی کوچیک.
            خواهش می کنم.
            قسم و آیه نده لطفا...

بله بنده بیسیک کار کردم ، ولی آخرین باری که چهره ی مبارک بسکام رو دیدم یکسال پیش داخل آز میکرو بود

الان دقیقا مشکل شما چیه؟

ببینید اون فایلی که داخل mmc ریخته میشه حاوی کدهای هگزی هست که شما از جدول در میارید . که مال شما اینطوریه

DATA &H00,&H22,&H22,&H22,&H44,& H66,&HFF,&HEE
            .
            .
            .

بعد شما میاید و با استفاده از دستور LOOKUP این دیتا ها رو تک تک روی صفحه نشون میدید درسته؟

خوب الان دیتایی که من روی mmc خیره کردم به این صورته(همون کد های قبلی)
            002222224466FFEE
            .
            .
            .
            حالا من یه برنامه نوشتم که این کد ها رو مثل همون ترتیبی که با LOOKUP بر میداشتم ، بردارم و بزارم رو صفحه...

به همین سادگی ، به همین خوشمزگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
              :wow: سلام
              دوست خوب من نمیشه بگید منظور شما از جدول گلایف چیه
              من یک مدار ساده نوشتم که سه حرف ساده ی انگلیسی رو روی دات ماتریس7*5 نمایش میده
              ولی این که منظور شما چیه متوجه نمیشم کمی توضیح نمیشه بدید تا ما هم بفهمیم منظور شما از جدول گلایف چیه
              ممنون :eek: :eek: :eek:
              منظورشون همون جدولی هست که شما کدهای مربوط به حروف ساده انگلیسی رو ازش در آوردید ...

دیدگاه

از دوستانی که بیسیک کار کردند .
                میشه راهنماییم کنید.
                میشه بگید که وقتی جدول گلایف رو روی MMC ذخیره کردم ، بعد با چه دستوراتی باید اونا از میکرو روی یکی از پورتهای میکرو بریزم.
                من کد جدول گلایف رو رو MMC ریختم و با برنامه Vinhex بازش کردم (مموری رو ) و بعد دیدم که آدرش شروع این کدهای جدول گلایف از 143360 هست .
                من باید چطور بدونم که از چه آدرسی از MMC دیتا رو بخونم.

دیدگاه

لطفا کمکم کنید.
                  آقا کسی هست بگه که فرق راه اندازی MMC از طریق FAT با روشهای دیگه که نمی دونم در چیه .. روش سکتوری چیه ؟
                  روش SPI همون روش سکتوری یا روش FAT هست ؟
                  اصلا من کیم ؟
                  توکی هستی ؟
                  اینجا کجاست ؟
                  انقدر این انجمن رو سرچ کردم و در مورد MMC مطالب جورواجور خوندم قاطی کردم .
                  حتی نمیدونم اسمم چیه؟
                  لطفا کمکم کنید.
                  و در پایان هم سول اصلیم : چطور میشه یه پوشه رو که با رم ریدر تو MMC ریختم و حاوی کد هگز جدول گلایف تابلو روان هست رو از طریق میکرو بخونم و دونه دونه (نگاه تو منو میسوزونه کی میتونه انجور قلب منو برنجونه oo: oo: )روی پورت میکرو بریزم؟

دیدگاه

spi پروتکل ارتباطی با mmc هست (همون سیم بندی)
                    ولی fat و یا سکتوری(raw) روش ذخیره سازی اطلاعات روی mmc هست
                    اگر از fat استفاده کنی اطلاعاتت توسط کامپیوتر دیده میشه و قابل ویرایشه
                    ولی اگر از روش سسکتوری(raw) استفاده کنی دیگه کامپیوتر نمیتونه اطلاعات رو بفهمه و نمایش بده و پیغام میده مموری فورمت نیست
                    بنابراین اگر میخوای با کامپیوتر کار کنی باید از FAT استفاده کنی
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                      spi پروتکل ارتباطی با mmc هست (همون سیم بندی)
                      ولی fat و یا سکتوری(raw) روش ذخیره سازی اطلاعات روی mmc هست
                      اگر از fat استفاده کنی اطلاعاتت توسط کامپیوتر دیده میشه و قابل ویرایشه
                      ولی اگر از روش سسکتوری(raw) استفاده کنی دیگه کامپیوتر نمیتونه اطلاعات رو بفهمه و نمایش بده و پیغام میده مموری فورمت نیست
                      بنابراین اگر میخوای با کامپیوتر کار کنی باید از FAT استفاده کنی
                      آقای کاخکی عزیز یه دنیا ممنونم .
                      بلاخره با این توضیح مفید و کوتاه شما فهمیدم
                      خدا خیرت بده .
                      درمورد سوال آخر من اطلاعی داری عزیز .
                      چطور میشه یه پوشه رو که با رم ریدر تو MMC ریختم و حاوی کد هگز جدول گلایف تابلو روان هست رو از طریق میکرو بخونم و دونه دونه روی پورت میکرو بریزم؟
                      دستورات خوندن از MMC و گذاشتن دیتای خونده شده بر روی پورت میکرو.
                      ممنون میشم یه مثال ساده بزنید.
                      :nerd: :nerd:

دیدگاه

بفرما
                        یک مقاله بی نظیر از استاد تروشه که موی خودشو تو کار کردن با MMC سفید کرده و در کار کردن با این حافظه ها حرف اول رو میزنه
                        http://www.4shared.com/document/DdN8_vxz/avr-dos.html
                        با خوندن این مقاله فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشید
                        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

بفرما
                          یک مقاله بی نظیر از استاد تروشه که موی خودشو تو کار کردن با MMC سفید کرده و در کار کردن با این حافظه ها حرف اول رو میزنه
                          http://www.4shared.com/document/DdN8_vxz/avr-dos.html
                          با خوندن این مقاله فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشید
                          آه خدای من . ممنونم .
                          میرم بخونمش تا ببینم چیزی دستم می آید.
                          فدایت.

دیدگاه

سلام دوستان .
                            کسی اطلاعی از روش سکتوری داره .
                            توسایت سرچ کردم چندتا لینک بود که کار نمی کرد . ممنون میشم کمکم کنید.
                            منطورم یه پروژه خوندن ونوشتن از MMC هست.
                            آقای کاخکی ممنون از لطفتون واقعا جالب بود اما در مورد روس سکتوری زیاد توضیح نفرموده بودند . به خز چند تا دستور. میشه بیشتر کمکم کنید.

دیدگاه

مگه شما نگفتید میخوایین با کامپیوتر و رم ریدر اطلاعات رو روی MMC بریزید؟
                              در این حالت باید از FAT استفاده کنید

دیدگاه

مگه شما نگفتید میخوایین با کامپیوتر و رم ریدر اطلاعات رو روی MMC بریزید؟
                                در این حالت باید از FAT استفاده کنید
                                بله آقا امیر .
                                ولی وقتی من یه فایل تکست با محتوای عدد که از طریق رم ریدر توی MMC ریختم رو میخوام با دستور Open "mohsen.txt" For Append As #ffباز کنم و بخونم ، برنامه ارور میده .
                                البته حق هم داره چون بایتستی فرمت بشه .یعنی وقتی من اون فایلو (mohsen.txt) کپی کنم تو رم ، دیگه رم فرمت فت رو نمیشناسه و ارور میده
                                گفتم لابود بایستی از روش سکتوری دیتای موجود تو رم رو بخونم .
                                اگه دارم اشتباه میگم ،لطفا کمکم کنید. :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X