اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دسته های زیادی از ال ای دی به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال دسته های زیادی از ال ای دی به میکرو

بچه ها مشکلات حل شد
    فقط برای این که بتونم جریان خوبی به ال ای دی ها بدم از چه ترانزیستوری استفاده کنم
    منظورم اینه که خود میکرو که نمیتونه این همه ال ای دی را روشن کنه باید از ترانزیستور استفاده کنم بهترین نوع ترانزیستور برای این کار چیه
    ایا میشه همون خروجی ای سی 74HC573 مستقیم به ال ای دی ها وصل کنم ( با کم بود جریان مواجه نمیشم)

دیدگاه

یکی این سوال اخرو جواب بده من برم مدارمو بکشم

دیدگاه

اول یه توضیحی بده چه کردی؟در ضمن خروجی 74573 تقویت می کنه ولی فکر کنم تا 35 میلی امپر جواب می ده یه حساب کتاب کن اگه همه led هات روشن بشه از این جریان بیشتر میشه یا نه؟اگه شد برو به اغوش ULN2803
        تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

به هر ای سی حدوده 84 تا ای ای دی وصله یعنی به هر پایه ای سی 12 ال ای دی وصله که از 7 پایه ای سی استفاده کردم و کلا به یک ای سی 84 تا ال ای دی وصله
          نمیدونم کار میکنه ا باید تقویت کنم
          میشه ولتاژ بالاتر از 5 ولت را به ای سی 74573 بدیم یا نه

دیدگاه

ولتاژ رفرنسش تا 7 ولته
            تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

دوست من شما فقط یک راه دارید فکر کنم بهتر پین های میکرو رو به ترانزیستور بدین و از ترانزیستور به ال ای دی ها بدین
              من که فقط این راه به ذهنم رسید .
              :angry: :angry: :angry:
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام من مدارشو بستم با 74573 تا 120 میلی امپر دارم جریان می کشم و مشکلی پیش نمی یاد و 16 تا led دات ماتریکس رو همزمان روشن کردم تقریبا چند ساعتی هست که داره کار میکنه البته دیتا شیتشو خوندم نباید مشکلی پیش بیاد.
                درضمن ما این کارو داریم می کنیم که ترانزیستور نزاریم :mrgreen:

دیدگاه

با سلام
                  من می خوام به کمک ال ای دی یه سون سگمنت درست کنم!
                  به این صورت که ابتدا 5 ال ای دی رو سری ببندم!(رنگ ال ای دی قرمز)
                  بعدش دوتا از این 5 تایی رو موازی کنم!
                  مجموعا 10 ال ای دی رو به یه پین وصل کنم! بعدش 8 تا از این مجموعه ی 10تایی رو به یه پورت! همون سون سگمنت رو با ال ای دی ببندم!
                  اولا بدون استفاده از منبع تغذیه خارجی امکان پذیر هست!؟
                  دوم به چه قطعاتی جانبی نیازه!؟
                  سوم اگه مدار یا شماتیک یا فایل پروتیوس هم دارید برام بزارید!
                  با تشکر
                  آنچه که باعث موفقیت انسان ها می شود سخت کوشی است و نه نخبه بودن! Porsche 911 Turbo S 181.000 $ USD
                  جناب سعدی فرموده بودند: "بر احوال ان مرد باید گریست _ که دخلش بود نوزده، خرجش بیست!"
                  که اگه الان بود باید میگفت: "بود حال و احوال آن مرد زار _ که دخلش ریال است ، خرجش دلار :|"
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80472.msg489565#msg489565
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82242.msg501926#msg501926

دیدگاه

لطفا صبر کنید...