اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری در مورد کانتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری در مورد کانتر

من یه کانتر با AVR و فرستنده و گیرنده مادون قرمز درست کردم.این کانتر برای متر کردن کابله،یه قرقره سوراخ کردم و فرستنده و گیرنده در اطرافش قرار دادم.زمانی که این کانتر تو محیط بسته تست می کنم خوب جواب می ده ام وقی جایی که نور خورشید وجود داره کار نمی کنه.چیکار باید بکنم؟

پاسخ : کمک فوری در مورد کانتر

سلام دادا.
    از این مدار استفاده کن:
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

اگر بخوام به جای مادون قرمز از سنسسور حساس به فلز برای کانتر استفاده کنم باید از چه سنسوری یا آی سی استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
        اگر بخوام به جای مادون قرمز از سنسسور حساس به فلز برای کانتر استفاده کنم باید از چه سنسوری یا آی سی استفاده کنم؟
        اگر شما روی فلز یک آهن ربا بچسبانید می تونید از سنسور اثر هال استفاده کنید. هر وقت این سنسور با به آهن ریا نزدیک کنید تحریک شده و خروجی به شما پالس میدهد. اگر سرعت سویچ زنی براتون مهم نیست می تونید از Read rele هم استفاده کنید. این سنسور هم با آهن ربا تحریک می شود.
        موفق باشید

دیدگاه

دوست عزیز شما مطمئن هستید از سنسور مادون قرمز استفاده کردید چون این سنسور ها به تغییرات نور محیط حساس نیستند ولی فوتو سنسور ها به نور محیط حساس هستن
          در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
          شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

سلام

آی سی TSOP1738 یک آی سی سه پایه با فرکانس کاری 38 کیلو هستش که نور محیط روش تاثیری نداره.دیتاشیتش هم تو نت موجوده.

دیدگاه

سلام دادا.
              همون مادون قرمز بهتره. اما اگه بخوای از فلز یاب استفاده کنی من cs209 پیشنهاد میکنم.

http://www.jk-sensor.com/default.aspx?PID=مغناطیس&GuidPage=4253953C-765D-456D-8BA8-46EA90198013&GuidLanguage=B52185A0-3B16-4E08-B4E9-3DAEF8DF07A2&GuidPageTitle=8760A284-FD1B-4BF5-8AEA-425A8946062E
              تشکر لازم نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X