من جند وقته دنبال برنامهADC به روش تقریب های متوالی با AVR هستم.خواهش میکنم واسم یه کاری کنید.خیلی گیرم. دنبال 16 بیتیش هستم.اصلا dac 16 بیتی پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
میشه به من کمک کنین؟
Collapse
X
-
پاسخ : میشه به من کمک کنین؟
خوب به پمپ مقایسه کننده خود میکرو نیازداری فرض کنیم می خوای 8 بیت بسازی این کار ها رو میکنی
1- اول با هشت تا مقاومت اون هشت پورت رو بهم وصل میکنی تا یک d2a بسازی
2- پین صفر که خروجی D2A است به یک پایه پمپ وصل میکنی و ولتاز مرجع را به به پین 7 که ورودی است وصل میکنی و به پایه دیگر اپمپ ولتاز مجهول را وصل میکنی
3 -عدد 1000 یا 16 رو به پورت میفرستی پمپ مقایسه کننده یا بزرکتر است یا نیست اگه بزگتر باشه عدد 32 و اگه کوچکتر باشع عدد 8 و ... جاییکه به یک عدد برسی و ...
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه
-
روش تقریب متوالی همون روشیه که مبدل آنالوگ به دیجیتال AVR ازش استفاده می کنه، میدونین که به چند روش میشه یک مبدل آنالوگ به دیجیتال ساخت.
تو نت دنبال این کلمه بگردین successive approximation من چند تا شو میگم. آی سی هایی که با این روش کار میکنن:
MAX1132
AD7660
....
اینکه اینها پیدا میشن تو بازار رو نمی دونم. بعید می دونم نباشن!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط saeid_icaروش تقریب متوالی همون روشیه که مبدل آنالوگ به دیجیتال AVR ازش استفاده می کنه، میدونین که به چند روش میشه یک مبدل آنالوگ به دیجیتال ساخت.
تو نت دنبال این کلمه بگردین successive approximation من چند تا شو میگم. آی سی هایی که با این روش کار میکنن:
MAX1132
AD7660
....
اینکه اینها پیدا میشن تو بازار رو نمی دونم. بعید می دونم نباشن!
دیدگاه
دیدگاه