اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه خیلی خیلی سخت و دشوار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه خیلی خیلی سخت و دشوار

داداش سعید ما (باقرانی) میگه تو چرا این بحث رو چند جا مطرح کردی؟!. اینجا هم مطرح کردم که مهندس های میکرو ببینن.خودم با میکرو و کنترل فاز و بافرها نتونستم درش بیارم
    3 تا فاز L1 - L2 - L3 داریم.مثلا از تیر برق جای 2 تا فاز تغییر کنه. بشه L2 - L1 - L3 یا L3 - L1 - L2 و تمامی حالتها.سیستمی که بیاد اتوماتیک فازهای ورودی رو بصورت ترتیبی که ما میخواهیم در بیاره.بکنه L1 - L2 - L3 . با کنترل فاز و کنتاکتور-میکرو و . . . /فقط plc نباشه :nerd:
    saeed.vag@gmail.com

توالی فاز هم مهمه
    و رعایت هر کدام از فاز ها
    مهندس خوب پیدا میشه.من اگه این پروژه رو بسازم و خط تولیدشو بزنم به کسی که راهنماییم کنه شیرینی خوبی میدم.ما یه شرکت بزرگ داریم
    saeed.vag@gmail.com

پاسخ : پروژه خیلی خیلی سخت و دشوار

شدن میشه
    زیادم سخت نیست
    باید اختلاف فاز رو اول تشخیص بدی
    بعد دوباره بچینی
    بعدم با کنتاکتور جابجا کنی
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedvag
      داداش سعید ما (باقرانی) میگه تو چرا این بحث رو چند جا مطرح کردی؟!من مطرح میکنم,کیه که جواب بده . اینجا هم مطرح کردم که مهندس های میکرو ببینن.خودم با میکرو و کنترل فاز و بافرها نتونستم درش بیارم
      3 تا فاز L1 - L2 - L3 داریم.مثلا از تیر برق جای 2 تا فاز تغییر کنه. بشه L2 - L1 - L3 یا L3 - L1 - L2 و تمامی حالتها.سیستمی که بیاد اتوماتیک فازهای ورودی رو بصورت ترتیبی که ما میخواهیم در بیاره.بکنه L1 - L2 - L3 . اگه مهندس خوب وجود داره/راهنماییم کنه بسازم .البته اگه بلد باشن. با کنترل فاز و کنتاکتور-میکرو و . . . /فقط plc نباشه :nerd:
      saeed.vag@gmail.com

توالی فاز هم مهمه
      و رعایت هر کدام از فاز ها
      مهندس خوب پیدا میشه.من اگه این پروژه رو بسازم و خط تولیدشو بزنم به کسی که راهنماییم کنه شیرینی خوبی میدم.ما یه شرکت بزرگ داریم

جناب saeedvag

رعایت یه سری از قوانین ساده باعث میشه :
      1- اول چند جا مطرح کردن خلاف قوانینی هست که جنابعالی قبل از عضو شدن در این سایت قبول کردید
      2- 10 جای دیگه هم که بنویسی فرقی نداره اگه کسی بدونه حتمن راهنمایی ت می کنه
      3- الان توی اون چند جایی که نوشتی هر کسی یه جایی یه جوابی داده (با این کار خودت هم سردرگم میشی )
      4- سوال خودت هم هنوز ناقص ه بجای اینکه چند جا بنویسی یک جا بنویس و بیشتر توی طرح سوال مواردی که نیاز داری بحث کن (صورت سوال رو بهتر عنوان کن که چی میخای خودت توی ذهنت یه چیزی هست ولی بقیه خبر ندارن که چی میخای )

در ثانی یه مدار به این سادگی این همه بروبیا نداره که 20جا اونو نوشتی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

بچه ها همین مدار ساده در ایران تولید نمیشه ولی منم میگم سخت نیست :agree: میشه با میکرو اختلاف فازهارو تشخیص داد و بعد با یک وسیله مکانیکی جای سیمهارو عوض کرد؟
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

البته آقای سعید خان اینجوری حرف نزنی بهتره یکم relax تر
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام

اینکه ترتیب فازها رو جوری بچینیم که بدون توجه به اتصالات ورودی فازها . در خروجی L1 نسبت به L2 صدو بیست درجه و نسبت به L3 همواره 240 درجه باشه کار مشکلی نیست
            میشه از سه تا آشکار ساز عبور از صفر برا هر کدوم از فازها استفاده کرد حالا یه فاز رو به عنوان مبتا میگیریم و توالی 2 فاز دیگه رو هم با توجه به زمان صفر شدنشون براحتی میشه با میکرو بدست آورد و فرمان لازمه رو هم میکرو به کنتاکتورها میده

اما اگه شما میخوایS,R و T خروجی مدارت دقیقا با S, Rو T روی ترانس اصلی تغذیه یکی باشه به نظر عملی نیست

دیدگاه

میشه به یک استپرموتور فرمان داد و یک وسیله مکانیکی ساخت که بتونه 360درجه بچرخه و جای فازها رو عوض کنه؟
              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

به نظر من طرح سوال اشتباست
                جابجایی فاز در تیر برق در چه حالتی اتفاق می افته
                آیا شبکه با شبکه دیگه ای پارالل شده یا نه
                ترتیب فاز در صورتی که بخاهیم توالی بهم نخوره یه بحثه و در صورتی که بخواهیم جای فاز به هیچ عنوان تغییر نکنه یه بحث دیگه

در نهایت این مدار بهیچ عنوان کاربردی نیست و نتنها توی ایران بلکه هیچ جای دیگه هم تولید نمیشه چراکه اصلن هیچ کاربردی نداره
                توالی فاز و حتی رینگ کردن شبکه رو وقتی دارن اتصالات رو می بندن رعایت می کنن
                و تا زمان طول عمر شبکه یا تعمیرات باز نمیشه

حالاا به نظر شما 10 دقیقه دقت کردن در توالی فاز بستن هزینه بیشتری داره یا ساخت مداری با تعدادی کنتاکتور قدرت

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X