اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به کمک فوری : چطوری میشه مدهای ADC Noise Reduction یا IDEL رو فعال کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به کمک فوری : چطوری میشه مدهای ADC Noise Reduction یا IDEL رو فعال کرد؟

سلام
    من یه برنامه ADC نوشتم که در مد دیفرانسیل کار می کنه ولی نویز زیادی داره و خروجی به طور نا منظم پرش می کنه حالا دیدم که پیشنهاد شده برای کاهش نویز باید مدهای ADC Noise Reduction یا IDEL را انتخاب بشه اما من نمیدونم چطوری این کار انجام میشه یعنی دستورش چیه ؟ خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه

پاسخ : نیاز به کمک فوری : چطوری میشه مدهای ADC Noise Reduction یا IDEL رو فعال کرد؟

????

دیدگاه

پاسخ : نیاز به کمک فوری : چطوری میشه مدهای ADC Noise Reduction یا IDEL رو فعال کرد؟

سلام دادا.
      این مدها در کتابخانه Sleep قرار دارند.
      void sleep_enable(void)
      void sleep_disable(void)
      void idle(void)
      void powerdown(void)
      void standby(void)
      void extended_standby(void)
      void powersave(void)

اینها برای کامپایلر codvision معتبر هستند.

موفق باشی.
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

از منم نپرسید که اصلا" بلد نیستم
        فقط یه چیزایی در این مورد بهتون میگم که اگه دوستان کمک کردن زودتر بگیریم که چی به چیه !!!!(در حد مهد کودک)

دستور Idle
        میکرو به مدت 16.777 ثانیه به خواب میره و بعدش بیدار میشه اگه پورت ADC فعال شده باشه میکرو شروع به نمونه گیری میکنه اما اگه نه تو حلقه میمونه.
        دستورش :
        .....
        do
        Idle
        loop
        end
        الان دارم تحقیق میکنم اگه چیزی دستگیرم شد میگم.

بدرود
        تخیل مهمتر از دانش است
        علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
        آلبرت انیشتین

دیدگاه

دستور IDLE رو بعد از فراخوانی وقفه آنالوگ باید اجرا کنی
          یعنی هر زمان GETADC رو نوشتی بلافاصله IDLE اجرا بشه که نویز تولید شده توسط CPU میکرو هم از بین بره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...