اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قرار دادن فایل دررون mmc در proteuse

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قرار دادن فایل دررون mmc در proteuse

مسئله من اینه که این فایلی که شما گذاشتین ارتباطش با پروژه من چیه؟
    منظورم اینه که تکلیف اون عکسهایی که قراره تو mmc بریزم و فراخونی کنم چی میشه؟
    اصلا ارتباط این فایل mmc شما با عکسها و برنامه من چیه؟
    من چه این فایل شما رو تو پروتئس توی mmc بزارم چه نزارم روال اجراای برنامه تغییری نمی کنه.
    در ضمن اونجا فقط یه فایل به نام KARIM_DISK_32MB_EMPTY.MMC بود که دانلود کرد
    من با winimage یه فایل با پسوند mmc ساختم و با drag فایل txt که کد عکسم رو توش ریختم تو این نرم افزار فایل mmc رو ذخیره کردم و تو پروتئوس اون رو وارد mmc کردم.حالا با چه دستوری این فایل txt رو که 100 ها خط کد داخلش هست رو فراخوانی و روی lcd نمایش بدم.
    دوست عزیز قصد جسارت نبود
    ولی سوالتون خیلی گنگ بود. معلوم نبود با MMC مشکل دارید یا با ویرایش کردن فایلش یا اتصال MMC به میکرو
    یا نخوه خواندن اطلاعات موردنظرتون!!
    که البته توی پست بعدی معلوم شد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenjooon
      در پایان هم از دوست عزیزم آقای رضایی یه سوال داشتم .
      میشه بگید که چرا اگه حجم فایل تکست زیاد باشه ، هنگاه شبیه سازی با پروتوس این ارور رو میده : pc=0x14004. [AVR CPU] PC 0xA002 is out of program memory size 0x8000
      در واقع اون فایل تکست رو من تو MMC ریختم و وقتی با پروتوس شبیه سازی میکنم این ارور رو میده . مشکل از فایل MMC هست یا نرم افزار WinImage که شاید کرک نیست حجم فایل بار گذاری شده در داخلش محدوده؟؟
      ممنون از راهنماییتون.
      به نظر میرسه که حجم کد مورد نیاز خیلی زیاد شده و شمارنده برنامه (PC) قادر به شمردن نیست
      یعنی از رنجی که pc ساپورت میآ‌کنه خارجه.
      البته اینو از روی اروری که گذاشتین گفتم
      اگه فایل سورس و پروتئوس رو بزارید تست میآ‌کنم و جواب دقیقش رو اعلام میآ‌کنم

پ.ن: پیشنهاد میآ‌کنم که کل فایل رو یه دفعه نخونید. به 2 یا 4 قسمت تقسیم کنید تا تعداد آرایه هاتون هم کمتر بشه

دیدگاه

.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X