اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد بسکام

سلام دوستان من موضوع پایان نامم کنترل سطح و دمای سیال با mega8هست.من چند اشکال و شبه دارم که خواهش میکنم کمک کنید:
    1-میتونیم در زیربرنامه وقفه از پیکره بندی تایمر استفاده کنیم؟و در تایمر نقش prescaler دقیقا چیه و چطوری زمان رو حساب کنیم من از کتابها خوب نفهمیدم.گویا بگید تا بفهمم استاد ما شیشه خورده داره نمیگه.با اینکه درس آز میکرو داریما
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

پاسخ : راهنمایی در مورد بسکام

2-راجع به نحوه config adc در mega8که یه قسمتی داره reference=..... ببینید من 2سنسور lm335 دارم یکی توی آب مخزن و یکی تو هوا و درlcd نمایش داده میشن.میخوام اگه دمای آب 24 یا بیشتر بود هیتر خاموش و اگه کمتر بود میکرو با رله روشنش کنه به مدت 3دقیقه و بعد خاموش بشه.سنسور آب به adc0 و سنسور هوا به adc1 وصلن.اگر یک سنسور باشه که نمونش در کتابها هست ولی من 2تا دارم. :angry: هم در خواندن و محاسبه دما و هم در فرکانس کریستال مشکل دارم.برنامه یک سنسور اینه:
    crystal=4000000
    config adc=single,prescaler=1024,reference=....
    enable interrups
    enable timer0
    on timer0 t-sample
    start timer0
    dim sample as word,temp as word,water as integer,sum as integer
    deflcdchar 0,24,........
    cursor off:cls
    do
    loop
    end

t-sample:
    incr sample
    temp=getadc(0)
    sum=sum+temp
    if sample=15 then
    sample=0
    stop timer0
    sum=sum/15
    sum=sum-558
    water=sum/2
    start timer0
    sum=0
    enf if
    return
    همونطور که گفتم من 2سنسور دارم برای محاسبه دمای هریک بتید با dim متغیرهای ی مثل همینا با اندیس دیگه ای بسازم؟در این برنامه هر ثانیه 15 نمونه گرفته میشه و دما محاسبه میشه.من از اینا هم خوب سردرنمیارم!!یعنی مثلا کریستال بشه 8000000 چی میشه prescalerها؟
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا به همه موارد پاسخ بدین خیلی گیر دارم. حالا بقیه سوالات رو هم میپرسم با گذاشتن شماتیکی که طراحی کردم.در طراحی هم شبهاتی دارم مثل نحوه بایاس adc در mega8یعنی avcc aref agnd :angry:
      جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

درود
        به نظر من از LM35 به جای LM335 استفاده کن محاسبه دما ساده تره
        در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
        شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

زمانیکه در دستور پیکربندی ولتاژ Reference را acvv تعریف می کنید یعنی ولتاژ مرجع خارجی
          Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = avcc
          در این حالت می بایست پایه های avcc و aref را به vcc (5V)l وصل نمایید
          :job:
          در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
          شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

اگه دقت بالا میخوای بهتره رفرنس رو internalکنی که2.56هس
            ضمنا حد بالای اندازهگیری ولتاژ امده از سنسور که به adcوصله نباید بیشتر2.56بشه
            وپایهarefرو با خازن زمین میکنی
            اگه پروره ات حساسه(زیاد استفاده نمیشهو/تنها واسه پرورهای حساس)پایه avccبا سلف به 5ولت
            وهمچنین از همون پایه(avcc) یه انشعاب میگیری میده به خازن 100n که سر دیگه خازن زمین شده :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidreza1
              اگه دقت بالا میخوای بهتره رفرنس رو internalکنی که2.56هس
              ضمنا حد بالای اندازهگیری ولتاژ امده از سنسور که به adcوصله نباید بیشتر2.56بشه
              وپایهarefرو با خازن زمین میکنی
              اگه پروره ات حساسه(زیاد استفاده نمیشهو/تنها واسه پرورهای حساس)پایه avccبا سلف به 5ولت
              وهمچنین از همون پایه(avcc) یه انشعاب میگیری میده به خازن 100n که سر دیگه خازن زمین شده :bye
              سلام
              برای حفاظت از نویز اینکارو کردم.درباره برنامه چه کمکی میتونید بکنید؟ :nerd:
              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

سلام.من چندروز نیومدم چون تهران بودم،الان با ذوق اومدم نت دیدم هیچ جوابی به من ندادین.!!!! :angry:بابا شما که استادین تو رو خدا به دادم برسید.من چندتا سوال دارم که واسه شما راحته :cry: :cry2:
                جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X