اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی LCD های کریستال مایع (بدون استفاده از آی سی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی LCD های کریستال مایع (بدون استفاده از آی سی)

با درود بر همگی . . .

چند وقتی بود که این موضوع ذهنمو مشغول کرده بود و دوست داشتم بفهمم که چطور این جور ال سی دی ها رو میشه با میکرو راه انداخت. حالا هر کی اطلاعات داره بیاد جلو وگرنه دعا میکنم سرباز شه بره تو برجک!!!(عجب نفرینی :twisted

از شوخی بگذریم، منظور یه چنین LCD هایی است:

با تشکر از همه.
    24/9/89 نصیری
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

پاسخ : راه اندازی LCD های کریستال مایع (بدون استفاده از آی سی)

:wow: :wow: :wow:
    عجب استقبــــــالی!!! :mrgreen:
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

من یه cd از جمهوری گرفتم برای datasheet انواع lcd ها که اینها هم توش بود و مثل 7segment کار میکنند (بعضی هاشون) اگر تو کارت گیره بگردم CD ش رو پیدا کنم برات datasheet بزارم اگر نه که حال ندارم بگردم!!!!
      فکر کنم از جوان گرفتم اون CD رو!!!!

دیدگاه

با سلام
        این ال سی دی ها که در تصویر شما مشخص شده،
        در لبه شیشه دارای مدارات هادی/آبکاری شفاف هستند و پایه فلزی ندارند.
        با کانکتور لاستیکی زبرا Zebra ( کانکتور گورخری ) به سطح مدار چاپی ( محلی شبیه edge connector ) وصل می شوند.
        تا اتصال به مدار برقرار شود.

یا با آی سی درایور اختصاصی مانند PCF2111 از فیلیپس ، درایو می شوند،

یا با روشی که در تاپیک قبلی به آن اشاره شد.

که من با همین روش ( این روش تا حدودی مشابه روش استاندارد است ) با کمک تعداد 7 عدد 74hc244 و اتصال به میکرو ، انجام دادم.
        6 تا از این بافره به سون سگمنت ال سی دی وصل می شوند و یکی به پایه های مشترک.

و بقیه توضیحات مشابه ، همان قبل می باشد.

با سپاس

گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

با تشکر از دوستان

هدف از این تاپیک راه اندازی این نوع ال سی دی هاست. برای خیلی ها پیش اومده که این LCD رو از وسایلشون باز کرده باشن یا یه جوری گیرش آورده باشن.

نوشته اصلی توسط Solsal
          در لبه شیشه دارای مدارات هادی/آبکاری شفاف هستند و پایه فلزی ندارند.
          با کانکتور لاستیکی زبرا Zebra ( کانکتور گورخری ) به سطح مدار چاپی ( محلی شبیه edge connector ) وصل می شوند.
          تا اتصال به مدار برقرار شود.
          من خودم میدونم اینا چطوری اند!!! :mrgreen: تا بحال یه چند تاییش هم از روی فضولی شکستم تا ببینم چه طوریه

بازم میگم هدف این تاپیک راه اندازی این LCD هاست نه توجیه وجودیشون.

با تشکر.

بدرود . . .

دیدگاه

راستش من خودم دنبال درایو همی نمونه ال سی دی ها هستم.
            atmega169 یک قسمت داره مخصوص درایو همین ال سی دی ها.
            توی کد ویژن وقتی مگا 169 انتخاب میکنی توی ویزاردش یک قسمت اضافه میشه مخصوص فعال کردن
            همین ال سی دی ولی کار گرفتن ازش من نمیدونم. کتابخانه هم نداره و سخت افزاریه.
            اگه کسی فهمید دستوراش چجوری هست به ما هم بگید
            درد من تنهائی نیست . بلکه مرگ ملتی است که گدائی را قناعت و بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند میدانند . گاندی

دیدگاه

من چند مورد دیدم که با مگا 64 و 32 راه اندازیش کردن .بدون آی درایور.

دیدگاه

والا منم یکشنبه تهران بودم وسوسه شدم از اینا یکی بخرم ولی دیدم نه روش چیزی نوشته و نه دیتاشیتی داره و ترسیدم نخریدم ولی اینایی که من دیدم پایه داشت دو طرفش.چجوری اینها رو درایو میکنن؟؟؟؟ آخه از این LCDها باکلاس تره :applause:
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام دوستان
                  این ال سی دی های کریستال که قابلیت نمایش عدد و یک سری اشکال رو دارن هم خیلی ارزون و هم خیلی کاربردی هست ولی هیچ کس نحوه راه اندازی اونها رو آموزش نمیده . نمی دونم چرا ؟
                  خواهش میکنم اگه مطلبی در این باره میدونید دریغ نکنید .
                  این ها هم مثل سون سگمنت به صورت کاتد مشترک و اند مشترک تولید میشن و تا جایی که خودم به سعی و خطا فهمیدم باید برای نمایش اعداد باید باید ولتاژ با یه فرکانسی (من حدود 100 هرتز رو بدست آوردم ) قطع و وصل بشه . و تو هر سیکل شما باید به ترتیب تمام سگمنت ها رو رفرش کنید تا عدد مورد نظر نمایش یابد . ولی هنوز موفق به راه اندازی کامل نشدم .
                  از دوستانی که اطلاعاتی دارند خواهش میکنم دریغ نکنند
                  ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X