اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلید برنامه ماشین لباسشویی ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کلید برنامه ماشین لباسشویی ؟؟؟

سلام
    دوستان برای من یک سوال پیش اومده در مورد برنامه ماشین لباسشویی
    کلید برنامه ریزی ماشین لباسشویی ما خراب شده البته از اون قدیمی هاست و مدلش دیگه گیر نمیاد
    من میخواستم توسط AVR این کار رو انجام بدم
    می خواستم قبل از شروع به برنامه ریزی با بقیه دوستان مشورت کنم و پیشنهادات رو بشنوم
    البته بیشتر هدفم برنامه ریزی طبق اصول کارکرد ماشین های جدیده
    اما متاسفانه اطلاعات اون رو ندارم
    از کلیه دوستانی که اطلاعاتی راجع به این نوع برنامه های شستشو دارن (اونایی که لباسشویی جدید خریدن ) تقاضا میکنم من رو راهنمایی کنن
    اطلاعاتی شبیه به زمان - شیوه - و ... چرخش چپگرد و راستگرد و شسشتو و آبکشی و خشک کن و هر اطلاعاتی که فکر میکنید بدرد بخوره

قبلن از کمک تمامی دوستان تشکر می کنم

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

پاسخ : کلید برنامه ماشین لباسشویی ؟؟؟

سلام دادا.

این سوال رو باید توی یه سایت تخصصی بانوان مطرح کنی. قطعاً نظراتی میبینی که ........

معمولاً شستشوی این ماشینها به 3 گروه دسته بندی میشه. یعنی برای لباس های نسبتاً کثیف، کثیف، خیلی کثیف. این دسته بندی تعداد شستشو رو تغییر میده. مثلاً توی محفظه پودر جای سه تا پودر وجورد داره که که هر مرحله یه پودر خالی مبشه. در مورد چپ گرد و راست گرد هم که باید متوالی باشه. مثلاً 5 ثانیه چپ گرد و 5 ثانیه راست گرد. آب کشی هم در پایان هر عمل شستشو. این ماشین های جدید دمای آّ رو هم تغییر میدن. برای پارچه های کتون و ..... دماهای مختلف دارن.

همین.
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

دستت درد نکنه
      ولی فک نکنم خانوم ها اطلاعات فنی درستی در این زمینه داشته باشن
      بیشتر هدف من اطلاعات اولیه ماشین های جدید بود
      وگرنه طبق همون مدل قدیمی که کار میکرد می تونم واسش برنامه بریزم

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام
        ما یه ماشین لباسشویی داریم که کار کردش اینجوریه
        اول که روشن میکنیم روی سه تا سگمنت عدد 0 رو نمایش میده
        با یه میکرو سویچ زمان رو تنظیم و میکنیم و بعد با زدن یه میکرو سویچ
        دیگه به منوی بعدی و زمان راست گرد یا چپ گرد بودن رو تنظیم میکنیم
        و استارت رو می زنیم
        دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.

دیدگاه

ممنون
          منظورم این ماشین لباسشویی های تمام اتومات ه

دیدگاه

بنظر من یه lcd گرافیکی بذار و یه تاچ و .......

چی بشه این لباسشویی!!!!!!!!1
            تشکر لازم نیست!

دیدگاه

خودم هم نظرم همینه و دارم روی فون فارسی کار میکنم
              البته تاچ نه
              خانم ها فک میکنن برق داره میترسن دست بهش بزنن
              اما هنوز اندر خم اطلاعات اولیه ام

دیدگاه

بهتره واسه شروع ورودیهای مدارتو که شامل سنسور ارتفاع آب داخل مخزن،دمای آب و... رو مشخص کنی، خروجیهاتم شامل چپ گرد ، راستگرد، شیر برقی آب ورودی،موتور پمپ آبکش، هیترها و .... میشه، اول اینارو تعیین کن تا برسیم به مراحل کاری،شاید یه متخصص پیدا شد بیشتر راهنمایی کرد :biggrin:

دیدگاه

سلام دادا.

روی تغذیش خیلی کار کن. لباسشویی شوخی بردار نیست. خفن باید خازن بذاری. منم یه مدار حذف نویز روی خط 220 بلدم که برات میذارمش.
                  موفق باشی.
                  تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid-BN
                    بهتره واسه شروع ورودیهای مدارتو که شامل سنسور ارتفاع آب داخل مخزن،دمای آب و... رو مشخص کنی، خروجیهاتم شامل چپ گرد ، راستگرد، شیر برقی آب ورودی،موتور پمپ آبکش، هیترها و .... میشه، اول اینارو تعیین کن تا برسیم به مراحل کاری،شاید یه متخصص پیدا شد بیشتر راهنمایی کرد :biggrin:
                    ممنون از شما که وقت گزاشتید
                    البته لیست تمام سنسور ها رو برداشتم و برای همشون برنامه ریزی خاصی در نظر دارم
                    فقط یه سنسور پایین مخزن ه که نفهمیدم مال چیه یه چیز مستطیلی شکل ه

البته بیشتر منظورم بحث در مورد سیستم های جدید شستشو و همچنین بهینه سازی مصرف برق ه و انواع شسشتوی پارچه است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63
                      سلام دادا.

روی تغذیش خیلی کار کن. لباسشویی شوخی بردار نیست. خفن باید خازن بذاری. منم یه مدار حذف نویز روی خط 220 بلدم که برات میذارمش.
                      موفق باشی.
                      ممنون از شما که وقت گزاشتید
                      مدار تغذیه برای برد الکترونیکی رو با ترانس 220/12 ولت معمولی در نظر دارم استفاده کنم
                      شما اگه تجربه ای توی این مورد دارید ممنون میشم من رو در جریان بزارید
                      قبلن تشکر میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63
                        سلام دادا.

موفق باشی.
                        دوست عزیز می شه مدارتون رو بزارید...؟؟؟
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

حاجی این مطلب جالبی میشه. ادامه نیمیدین؟
                          یهو دیدین یه ماشین خفنی درومد از کار :icon_razz:

درمورد کار این موتور لباسشویی ها کسی نیس یکم توضیح بده. کاربرد این تاکو متر در تنظیم دور موتور چطوریاست!! چرا مثل موتور کولر از دوتا سیم پیچ دور کم و زیاد استفاده نمیشه؟
                          هرچه جستم، جون رستم چیزی نجستم :sad:
                          خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

نمیدونم مثل اینکه کسی اطلاعات نداره
                            البته من نصف برنامه رو نوشتم
                            ولی بیشتر منظورم برنامه های نوین شستشو بود و گرنه طبق روال قبلی میتونم بنویسم

دیدگاه

پس شما که خودت اینکاره ای یه توضیحی درمورد تاکومتر رو موتورش بده. من تو خیلی از موتورهایی که آرمیچری پیچیده شده دیدم که یه مداری واسه تنظیم دور موتور دارن. ولی اگه بخواییم همین مدار رو با میکرو بسازیم آیا براحتی امکان پذیره؟

ضمنا فکر کنم اصل کار همین راه اندازی موتور ماشین باشه بقیه کارا بستگی به خلاقیت طراح و برنامه نویسی داره :job:
                              خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X