اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعریف کریستال 11.059

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعریف کریستال 11.059

سلام

اساتید میدومنم سوال خیلی ابتدایی هست لطفا به بزرگی خودشون ببخشند.

من میخواستم یک کریستال 11.059 مگا رو که خارجی هست به میکرو خودم متصل کنم
    لطفا نحوه ی Config کردن در برنامه و تنظیمات در فیوزبیت برای این کریستال رو توضیح بید لطفا

لطفا Basecom باشه.
    پیشاپیش ممنون

پاسخ : تعریف کریستال 11.059

$crystal = 11059200
    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

البته علامت دالر رو اولش باید بنویسی
      نمیدونم چرا هر کار میکنم نمیاد اول

$crystal = 11059200

$crystal = 11059200

[pre]$crystal = 11059200 [/pre]
      اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

ادیتور فروم یه کم اذیت میآ‌کنه
        کلا با علائم مشکل داره

دیدگاه

تا اونجایی که من یادم میاد این دستوری که شما مینویسی فقط واسه تنظیم برنامه و متغیر های داخلیه. چون توابعی مثل wait و ... با استفاده از مقدار کریستالی که شما تعریف میکنین کار می کنن. برای تنظیم کلاک باید بعد یا قبل از پروگرام کردن به قسمت فیوز بیت ها برید . اونجا EXT Crystal یا EXT Resonator رو انتخاب کنین آخرین فیوز بیته معمولا! فرقی ام نمی کنه که مقدار کریستال چقدر باشه مهم اینه که کریستال خارجیه و از بیرون به میکرو وصل میشه
          موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_ica
            تا اونجایی که من یادم میاد این دستوری که شما مینویسی فقط واسه تنظیم برنامه و متغیر های داخلیه. چون توابعی مثل wait و ... با استفاده از مقدار کریستالی که شما تعریف میکنین کار می کنن. برای تنظیم کلاک باید بعد یا قبل از پروگرام کردن به قسمت فیوز بیت ها برید . اونجا EXT Crystal یا EXT Resonator رو انتخاب کنین آخرین فیوز بیته معمولا! فرقی ام نمی کنه که مقدار کریستال چقدر باشه مهم اینه که کریستال خارجیه و از بیرون به میکرو وصل میشه
            موفق باشین

کریستال در داخل برنامه باید دقیقن همونی باشه که داری استفاده میکنی فرقی نداره که داخلی باشه یا خارجی
            در واقع به کامپایلر میفهمونی که میخای از چه کریستالی استفاده کنی

نحوه ی Config کردن در برنامه به اون صورتی ه که من گفتم
            تنظیم فیوز بیت ها هم بستگی به نوع پروگرامر و نوع آی سی بکار رفته داره چون بعضی هاشون اصلن فرکانس های بالا رو ساپورت نمیکنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X