اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیوز بیت های Attiny13

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فیوز بیت های Attiny13

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.......شرمنده ام از اینکه تاپیک جدید باز میکنم.....

من سوالی داشتم... با این عنوان که یه ات تاینی 13 خریدم بعد چند باری پروگرامش کردم....

بعد می خواستم که فرکانسشو تغییر بدم که فیوز بیت های cksel0 ,cksel1 رو صفر کردم.... به

اشتباه ..... حالا پروگرمرم اصلا نمیخونش ......مطمئن هم هستم که میکرو نسوخته ......

حتی تا الان 3 تا میکرو به این درد مبتلا شدن ............ پروگرمرم هم هاتل جیبی هستش و با پروتکل spi پروگرم میکنه.......

راستی من فیوز بیت مربوط به ریست و اس پای رو تغییر ندادم.......

حالا میشه راهنماییی کنین که باید چیکار کنم................... :angry:
    ((( تا زمانی که به قدرت نرسیده ای فرمانبردار باش و چون به آن رسیدی، فروتن. )))

((( سکه ها همیشه سر و صدا می کنند ، اما پول های کاغذی همواره ساکت اند. پس وقتی ارزش شما زیاد می شود، ساکت و فروتن باقی بمانید.)))

پاسخ : فیوز بیت های Attiny13

سلام
    من پروگرمر هاتل ندارم ولی بعضی پروگرمر ها تو بازار هستن که خودشون کلاک برای بازسازی فیوزبیت ها تولید می کنند مثلاً همین پروگرمر سایت (تو فروشگاه) فکر کنم همین کارو می کنه . یه تستی بکن انشا الله جواب می گیری
    موفق باشی :job:
    Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

پاسخ : فیوز بیت های Attiny13

سلام داداش
      من این راه رو امتحان کردم جواب میده تضمین میکنم
      داداش چشمک زن با ای وی ار بلدی بسازی ؟
      ببین داداش گلم
      یدونه پایه رو تو یه میکرو سالم دیگه خروجی کن
      بعد یدونه دستور ست ریست با تاخیر 1 میلی ثانیه بزار روش ینی یه فرکانس مربعی با فرکانس حدود 1مگادرست کن این رو به پایه xtal 1 میکرو خراب وصل کن و زمین هاشونو مشترک کن
      الان شما کلاک یا پالس ساعت میکرو تونو تا مین کردن
      هم زمان که این کلا ک رو وصل کردی ای سی تو بنداز تو پرو گرمر و فیوز بیتتو بر گردون به حالت اول درست میشه من 20 تا میکرو بر گردوندم
      داداش گلم
      :wow: :bye
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X