اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقال تصویر با میکرو روی شبکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتقال تصویر با میکرو روی شبکه

برای انتقال تصاویر ( مثلا خروجی های معمولی وب کم ها ، یا پورتهای 3 رنگ A/V ) با استفاده از میکروکنترلر به عنوان رابط ، جهت ارسال روی شبکه ( با استفاده از مدار ENC26j60 ) چه روشی را پیشنهاد میکنید ؟ ایا شدنیه ؟ آیا امکان جدا کردن فریم به فریم تصاویر روی میکروکنترلر هست ( منظورم قبل از ارسال روی شبکه )
    توجه کنید که پردازشی غیر از جدا کردم فریم ها ندارم ، آیا به نظرتون با AVR شدنیه ؟
    آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
    تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
    آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
    هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

پاسخ : انتقال تصویر با میکرو روی شبکه

سلام دادا.

آیا امکان جدا کردن فریم به فریم تصاویر روی میکروکنترلر هست ( منظورم قبل از ارسال روی شبکه )
    بنظر من که نمیشه دادا. اگه بخواهیم متوسط 20 فرم در ثانیه داشته باشیم با یه حساب 2 * 2 = 5 !! یه سرعت بالاتر از سرعت متداول این میکروها لازم داریم.
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

خب پردازش را هم بیخیال ، ارسال مستقیم را چی پیشنهاد میکنید؟
      ویدئو - میکرو - شبکه - یوزرنهائی

دیدگاه

بحث شدنش با AVR و یا XMEGA و ARM نیست
        به نظر من اصلا نمیشه با میکرو. مخصوصا با AVR
        مثلا برای همون به قول شما خروجی معمولی وبکم اگه دقت داشته باشید میبینید که وبکم یه دیوایس هستش و اون طرف قضیه حتما باید یه کامپیوتر باشه تا بتونه حداقل به وبکم وصل بشه. حالا جدا کردن فریم هاش بماند
        در مورد این دوربین های انالوگ سه سیمه اطلاعی ندارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
          بحث شدنش با AVR و یا XMEGA و ARM نیست
          به نظر من اصلا نمیشه با میکرو. مخصوصا با AVR
          مثلا برای همون به قول شما خروجی معمولی وبکم اگه دقت داشته باشید میبینید که وبکم یه دیوایس هستش و اون طرف قضیه حتما باید یه کامپیوتر باشه تا بتونه حداقل به وبکم وصل بشه. حالا جدا کردن فریم هاش بماند
          در مورد این دوربین های انالوگ سه سیمه اطلاعی ندارم
          در مورد وبکم برعکس فکر میکنم انتقال شدنی باشه با یک avr
          وقتی ما میتونیم USB را روی AVR راه اندازی کنیم فکر میکنم انتقال بدون پردازش تصویر با یک avr قابل انجام باشه

جایی ، لینکی ، عنوانی ، لغت کلیدی ، در مورد اینکه چطوری فریم فریم تصاویر را از پورتهای عمومی نقل و انتقال ویدئو بخونم میشه معرفی کنید؟

دیدگاه

ما کلا دو نوع دوربین داریم اول اونهایی که خروجی آنالوگ دارند و دوم اونهایی که خروجی دیجیتال میدن در مورد اولی باتوجه به تعداد فریم با AVR نمیشه انتقال داد ولی با ARM شاید بشه با توجه به اینکه با ARM کار DSP هم انجام میگیره و سرعت بالایی داره و در مورد دیجیتال ها هم اگر تعداد فریمش کم باشه با AVR میشه که البته عموما دوربین هایی که خروجی دیجیتال میدن تعداد فریم بالایی دارند و باز هم باید بری سراغ ARM البته چون شما میخوای توی شبکه این اطلاعات رو ارسال کنی قاعدتا باید با دوربین های خروجی دیجیتال کار کنی یا خودت تو مدارت آنالوگ رو به دیجیتال تبدیل کنی که به این راحتی ها نخواهد بود ولی اینم یه راهه.

دیدگاه

بزارید سوالمو فازبندی کنم
              فرض کنید یک هندی کم( نه وب کم ) یا هر دوربین فیلمبرداری در اختیار داریم ،
              خروجی مستقیم تصویر این دوربینها را به چه ic بدم که بتونه پردازش کنه و زبونش حالیش بشه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X