[center][right]ماژول اثر انگشت sm630 یک ماژول biometrical، پر دردسر چینی است ... ابتدا در سالهای اولیه که از این ماژول وارد ایران می شد ... به دلیل کیفیت بد در تولید همه از مشکل دریافت و ارسال اطلاعات شکایت می کردند... و همه از نمونه اولیه sm621 خریداری می کردند... اما در چند ماه اخیر sm630 فروش خوبی داشته و دانشجویان و طراحان موفق به طراحی و برنامه نویسی این ماژول گردیده اند... متاسفانه این ماژول، دیتاشیت درست و حسابی مانند sm621 ندارد. اما با این همه می توان آن را راه اندازی کرد.
نکاتی که در راه اندازی این ماژول باید دقت کنید عبارتند از:
1- باوود ریت ماژول بر روی 5700 تنظیم شده است . لذا باید باوود ریت میکروکنترلر خود را بر روی این مقدار تنظیم نمائید.
2- خروجی دیتای ماژول ضعیف می باشد(عدم دقت برادران چینی) لذا حتما پس از طراحی دو مقاومت پول پ به اندازه 10 کیلو اهم در سر راه rx, txخروجی آن قرار دهید .
در پست های بعدی به نحوه راه اندازی این ماژول و کدنویسی آن می پردازم.
در صورت بروز مشکل با ایمیل من : jahankit@yahoo.com یا lahimgar@yahoo.com مکاتبه نموده و یا به سایت lahimgar.com مراجعه فرمائید.
با تشکر ...
سلام
من این ماژول رو خریدم اما هر کدی میفرستم سنسور جواب نمیده .کسی یه فایل hex از یه برنامه ساده داره تا من چک کنم که سنسور سالم هست یا نه؟؟؟
کریستالم هم 11.0592 هست.
لطفا اگه کسی یه فایل hex یا برنامه codevisionداره برام بفرسته وقتم داره تموم میشه و هنوز نمیدونم سنسورم سالمه یا نه
سلام
با زبان بیسیک هست . نوع حافظه SD هست . تا 10 میلیون رکورد را ثبت میکند
از طریق شبکه قابلیت تخلیه اطلاعات و یا بروز رسانی و تنظیم را دارد .
آی سی حافظه DS1307 و دارای باتری بکاپ هست . تاریخ بصورت شمسی میباشد . دارای کارت خوان آر اف آی دی از نوع مایفر هست .
سنسور اثر انگشت sm621 . پورت USB
سلام دوست عزیز امکانش هست این پروژه را برای دانلود قرار بدهید
دیدگاه