پاسخ : برنامه در atmega32pu اجرا میشه اما در atmega32a اجرا نمیشه
فرقی ندارن برادر :eek:
احتمالا میروتون آسیب دیده
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
من هم دقیقا همین مشکل را با mega8pu و mega8a دارم
خیلی عجیب است که سری a این مشکلات رو داره
دونیادا قارانلیقلار اگر بیرلشه باهم
بیر خیرداجا شمعین ایشیغین سوندوره بیلمز
حق سئل کیمی دریایه آخیب یول تاپاجاقدی
داش آتماغینان کیمسه اونو چوندره بیلمز
این میکروها با سری معمولی فرقی ندارند
فیوزبیتها رو چک کنید مخصوصا فیوزبیت watchdog
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
سلام
مسیر تغذیه مدارتو چک کن.
میکرو های سری a با وجود اینکه خیلی بهتر شدن،بازم یه سری توجهات لازم دارن.
من یه مشکل که سابقا داشتم با سری a این بود که وقتی ولتاژ 5 ولت رو مستقیم از پاور کامپیوتر میدادم میکرو درست کار نمی کرد ولی وقتی با یه 78l05 این کارو کردم مشکل حل شد.با وجود اینکه تو سری معمولی این مشکل رو نداشتم.
دکتر شریعتی:
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.
سلام
با اجازه منم یه چیزی بگم!
سری a درسته که تا 16m فرکانسو تحمل داره.اما برای ولتاژ 5 ولت و برای ولتاژ 3.3 ولت چیزی حدود 10m کریستال براش حالت نرمال هست.و خود سازنده گفته که اگه نسبت فرکانس به ولتاژ بیشتر باشهپایداری میکرو کم میشه.اینم مد نظرت باشه رفیق
یعنی یه جاهایی ممکن درست کار کنه و یه جاهایی نه!
معمولا مشکل بوت نشدن میکروها سره یه خازن سره VCC و گراند هست
در ضمن من Mega8 L رو با نرم افزار Mega8 A راه اندازی کردم و کریستال 12MHZ هم استفاده کردم ، ولی بازم جواب داد :nice:
دوست عزیز با یه خازن ۱۰۰نانو سر vcc و gnd امتحان کن . در ضمن mega128 با mega128a وبا mega128L از لحاظ نرم افزاری هیج فرقی با هم ندارن
تنها تفاوتشون تو کلاک و ولتاژ کاریه
من تو دستگاهم اشتباهی سری a گذاشتم . سر پروژه وقتی رله فعال میشد دستگاه رست میشد . ولی تو کارگاه رست نمیشد .
بعد کلی بالا پایین فهمیدم میکرو a گذاشتم . میکرو رو عوض کردم درست شد.
فرق پروژه با کارگاه این بود که سر پروژه از یه ترانس 9 ولت برا تغذیه دستگاه استفاده میکردم اما تو کارگاه یه تغذیه سوییچینگ 9 ولت استفاده میردم
دیدگاه