اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص عبور با سنسور!!؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص عبور با سنسور!!؟

با سلام به همه!!

من یه سیستم میخوام طراحی کنم که تا یه جسمی از جلوی سنسور رد شد یه دوربین فعال بشه و ازش عکس بگیره!!!
    اگه بتونین شماتیکشو بارم بفرستین خیلی خوب میشه اگرم فایل پروتئوسش باشه که دیگه چه شود!!!

راستش گیر من سر دوربینه!!!

ممنون میشم اگه جواب بدین! :read: :read: :bye :bye :bye

پاسخ : تشخیص عبور با سنسور!!؟

یه سنسور IR بزار هر موقع یه جسمی عیور کرد فرمان عکس رو میکرو بده ولی باید دوربین رو بعد ار سنسور بزاری تا وقت بکنه عکس بگیره یعنی تا دوربین به خواد عکس بگیره جسم نره! :mrgreen:
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

سلام دوستان
      میخام دستگاهی بسازم که سرعت ساچمه خروجی از لوله تفنگ بادی رو اندازه بگیره
      لطفا راهنمایی کنید که از چه سنسوری استفاده کنم .آماتورم و شناخت زیادی از سنسورها ندارم :angry: :cry2:
      ممنون :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 87411026
        سلام دوستان
        میخام دستگاهی بسازم که سرعت ساچمه خروجی از لوله تفنگ بادی رو اندازه بگیره
        لطفا راهنمایی کنید که از چه سنسوری استفاده کنم .آماتورم و شناخت زیادی از سنسورها ندارم :angry: :cry2:
        ممنون :nerd:
        آزمایشگاه فیزیک 1 رو یادته؟
        توی آزمایشهایی که به زمان بندی احتیاج داشت (مثلا زمان سقوط جسم)یک سیستم جالب ساخته بودند که میتونید شبیه اون رو ستفاده کنید . به این صورت که وقتی ماشه کشیده شد یک تایمر شروع به شمارش کنه و وقتی گلوله به هدف (در نزدیکی و در فاصله معین مثلا 10 متری ) برخورد کرد ضربه توسط سنسور حس بشه و شمارش متوقف بشه . با داشتن زمان و فاصله میتونید میانگین سرعت رو بدست بیارید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-65
          آزمایشگاه فیزیک 1 رو یادته؟
          توی آزمایشهایی که به زمان بندی احتیاج داشت (مثلا زمان سقوط جسم)یک سیستم جالب ساخته بودند که میتونید شبیه اون رو ستفاده کنید . به این صورت که وقتی ماشه کشیده شد یک تایمر شروع به شمارش کنه و وقتی گلوله به هدف (در نزدیکی و در فاصله معین مثلا 10 متری ) برخورد کرد ضربه توسط سنسور حس بشه و شمارش متوقف بشه . با داشتن زمان و فاصله میتونید میانگین سرعت رو بدست بیارید .
          ممنون از پاسختون
          ولی اینجوروی باید ماشه باز بشه دردسرشم زیاده تازه فک کنم خطاشم زیاد باشه.
          ایده خودم اینه که دو تا سنسور با فاصله مشخص از هم قرار بگیره و عبور گلوله رو احساس کنن و بعد از سنس اولی تایمر میکرو بشمره و با سنس دومی متوقف بشه
          یه چیزی تو این مایه ها --بهش میگن کرونوگراف---
          http://upcity.ir/images2/37291977922616310641.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 87411026
            ممنون از پاسختون
            ولی اینجوروی باید ماشه باز بشه دردسرشم زیاده تازه فک کنم خطاشم زیاد باشه.
            ایده خودم اینه که دو تا سنسور با فاصله مشخص از هم قرار بگیره و عبور گلوله رو احساس کنن و بعد از سنس اولی تایمر میکرو بشمره و با سنس دومی متوقف بشه
            یه چیزی تو این مایه ها --بهش میگن کرونوگراف---
            http://upcity.ir/images2/37291977922616310641.jpg
            فهمیدم چیه توی فکرتون اما خب الان چجوری میخواد بفهمه گلوله ازش عبور کرد؟
            یعنی چجوری گلوله رو سنس میکنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-65
              فهمیدم چیه توی فکرتون اما خب الان چجوری میخواد بفهمه گلوله ازش عبور کرد؟
              یعنی چجوری گلوله رو سنس میکنه ؟
              مشکل منم دقیقا همینه :sad:
              چون با انواع مختلف سنسورها آشنایی ندارم و نمیدونم چه سنسوری میتونه این کارو برام انجام بده oo:

دیدگاه

UP :-(( :-((

دیدگاه

سلام
                  ببین چون می خوای یک جسم با سرعت بالا رو سنس کنی و از قضا این جسم فلزی هستش باید از سنسور های مغناطیسی استفاده کنی
                  http://enghq-elec.mihanblog.com/post/80
                  به این وبلاگ مراجعه کن یک فایل آموزشی از سنسور ها هستش شاید به دردت بخوره
                  زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
                  هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
                  صحنه پیوسته بجاست
                  خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان.
                    من قبلا همچین کاری رو کردم. روش ساخت سنسورش اینطوری بوده که یه ورق فلکسیبل PCB رو جوری طراحی کردم که یه مسیر نازک مسی رفت و بر گشتی کل اونو پوشوند و تنها دو تا سر اون بیرون میومد. اون دوتا سر رو، یکیشو به GND و دیگریشو با یه 10 کیلو پول پ کردم و به تایمر دقیق دادم.

دوتا از این سنسور ها با فاصله مشخص تو مسیر گلوله نصب میشن. وقتی گلوله از اولی رد میشه باعث قطع شدن مسیر میشه و تایمر استارت میکنه و با رد شدن از دومی تایمر متوقف میشه. با زمان و فاصله مشخص سرعت متوسط گلوله تو این فاصله بدست میاد.

عوامل خطای این روش فقط مقاومت مکانیکی صفحاته که هرچی کمتر باشه بهتره. ضمن اینکه واسه سیگنالهاتون باید یه مشتقگیر هم بذارین که فقط لبه پالس ازش عبور کنه، چون وضعیت سیگنال پس از برخورد قابل پیش بینی نیست.
                    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein qarib
                      سلام
                      ببین چون می خوای یک جسم با سرعت بالا رو سنس کنی و از قضا این جسم فلزی هستش باید از سنسور های مغناطیسی استفاده کنی
                      http://enghq-elec.mihanblog.com/post/80
                      به این وبلاگ مراجعه کن یک فایل آموزشی از سنسور ها هستش شاید به دردت بخوره
                      فکر میکنم سرعت عبور گلوله بیشتر از چیزیه که سنسور بتونه سنسش کنه ولی باز باید آزمایش بشه .

دیدگاه

یه صفحه اهنی جلوی تفنگ بزار ،بعد نیروی وارده به صفحه رو از طریق نیوتن متر حساب کن.از طریق داشتن نیرو میتونی سرعت رو حساب کنی.فرمول تبدیلش رو هم از اینترنت بگیر

دیدگاه

ممنون از دوستان :nerd:
                          اول اینکه سرعت گلوله چیزی در حدود 300 متر بر ثانیه است و یه سنسور حساس لازم داره
                          دوم اینکه از سنسورای مغناطیسی فکر نمیکنم بشه استفاده کرد چون هم بستگی به شکل و ابعاد گلوله داره و هم اینکه ترکیب آلیاژی گلوله ها متفاوته
                          از ضربه وارده بر صفحه آهنی هم نمیشه استفاده کرد چون بعضی ساچمه ها نرم هستند و همچنین ضرایب بالستیک متفاوتی دارند و تازه فکر نمیکنم روش دقیقی باشه
                          دقیقترین ایده به نظرم همونیه که تو عکس قبلا گذاشتم
                          فقط نمیدونم از چه سنسوری استفاده کنم :angry:

دیدگاه

ترکیبی از سنسور های مادون قرمز میتونه کار شما رو راه بندازه. شما در یک سمت ردیفی از دیود های مادون قرمز داری و در سمت دیگه تعدادی گیرنده مادون قرمز دارین. به محض اینکه جسمی از جلوی اون رد بشه شما تشخیص می دید و یه کانتر رو راه می اندازید. البته این چیزی که شما می خواهید به این سادگی هم نیست چون خود دوربین هم یه مقداری مکث داری از زمانی که دکمه شاتر رو فشار می دید تا زمانی که عکس ثبت میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 87411026
                              دقیقترین ایده به نظرم همونیه که تو عکس قبلا گذاشتم
                              فقط نمیدونم از چه سنسوری استفاده کنم :angry:
                              اونی که شما توی عکس گذاشتی اون صفحات خودش سنسوره، یه چیزی مثل فلز یاب یا گیت فرودگاه. که همونطور که توی پست قبلیم گفتم بجای اونا از صفحه pcb فلکسیبل استفاده کردم.
                              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X