سلام.atmega16a در واقع هون اتمگا 16 ال هست اما با این تفاوت که فرکانس داخلیش تا 16 مگا هرتزه در واقع با ولتاژ کاری atmega16l و نوسان ساز داخلی atmega16 معمولی
این لینکم ببین:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45178.0
همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.
سلام
همونطوری که دوستمون گفتن فرق این دو تو بحث توانیشونه و مدل L کم مصرف تر ولی با فر کانس کمتره و در ضمن با ولتاژ کمتری هم کار می کنه
موفق باشید :job:
منم تایید میکنم. مثل اینکه این سری مشکل دارن. :agree:
قدیما با مگا 8 کار میکردم و الان که همون مدارو فقط با نوع a بستم هنگ میکنه!!!
داخل برنامه 2 تا تایمر فعالند و دستگاه قدیمیم الان 3 سال بیشتره که داره کار میکنه. آما با نوع a جواب نمیده.
فکر کنم یه قضیه ای باید داشته باشه.
سری a از اتمل تاییدیه گرفته. ممکنه این آی سی هایی که الان تو بازاره کار این چینی های ... باشه
شایدم یه چیزی تو مایه های قلابی باشن که اومده تو بازار و خواسته اسم سری a رو خراب کنه.
مثل آیسی های tny که مال سوئیچینگ هستند و دو نوع ارزان و گران دارن. نوع ارزان بین 5 تا 8 وات به گفته یکی از دوستان کمتر توان میده و تو بسته بندیش از هر 100 تا شاید 10 تا کلا خراب باشه!!!!
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
نکته خوبی رو اشاره کردید اما این کار رو هم کرده ام البته اون فقط مربوط به یکی از خروجیهاست ولی هیچ کاری انجام نمیشه الان
نه ورودی نه lcd ولی نکته جالب اینه که توسط کامپیوتر شناسایی و پروگرام میشه ISP!!!!
خوب شاید فیوز بیت واچ داگش فعاله
من که با این سری مشکلی ندارم
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه