اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی LM35در بسکام و نمایش دما در LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه نویسی LM35در بسکام و نمایش دما در LCD

یک سول دیگه
    برای استفاده از وقفه های خارجی هم نیازی به تایمر نیست یا هست؟مثلا من از int0و int1 استفاده کردم و یکی falling یکی rsing آخه پایه های رله رو وصل کردم.دیگه PULL UP که نمی خواد تو سخت افزارم؟تایمرم نمیخواد که؟لطفا دقیق جواب بده :agree: :applause:
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

تو این دماسنج ها سنسور LM35 رو تا چه فاصله ای دورتر از میکرو میتونیم نصب کنیم؟
      و اگر نتونیم زیاد فاصله بدیم، پیشنهادتون برای فاصله 10 متری چیه؟ تکنیک خاصی میخواد؟
      آخه میخوام دمای بیرون رو از تو اتاقم بخونم :rolleyes:
      مرسی

دیدگاه

من با یک سیم 5 متری 5 رشته که 3 تا رشتشو ارت کردم تا 5 متر جواب گرفتم تو ورودی انالوگ میکرو هم 2 تا خازن 220 میکرو گذاشتم
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

من با یک سیم 5 متری 5 رشته که 3 تا رشتشو ارت کردم تا 5 متر جواب گرفتم
          یعنی مشکل این کار فقط نویز هست. اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه، من از کابل شیلددار مرغوب استفاده میکنم. من نگران ولتاژهای میلی ولت LM35 بودم. آخه بیچاره مگه چقدر خروجی داره که بندازیمش به یه سیم بلند. درسته که شدت جریان خیلی ناچیزه ولی خوب . . .

تو ورودی انالوگ میکرو هم 2 تا خازن 220 میکرو گذاشتم
          220 میکرو بری اینکار زیاد نیست؟

دیدگاه

فکر نکنم چون تغیرات ولتاژ مون زیاد نیست که هر چه قدر بیشتر بزاری بهتره فقط پاسخ گویی به دما کمتره یعنی نمیتونی انتظار داشته باشی که تو 20 ثانیه دمای نشون داده شده از منفی 20 بهه مثبت 20 برسه ولی واسه اتاق خوبه :agree: تست کن بهتر جواب رو به دست میاری هر کی معیار خاص خودشو داره من که مشکلی ندیدم در ضمن اول رو فیبر سوراخ دار کار کردم بعد از برنامه نویسی و وصل سیم بلند متوجه شدم که دما خیلی نوسان داره از 20 درجه به 10 درجه میپرید :eek:
            با یه خازن مشکل حل شد که هیچ خیلی هم دقتش زیاد تر شد :agree:
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

باسلام خدمت کلیه دوستان .هرچند که احمد آقا از مافراریه ولی من ولش نمیکنم و هرجا از lm35 حرفی باشه من نظرم رو میدم.
              برای فاصله های زیاد بین میکرو و lm35 فکر کنم بشه خروجی سنسور رو از تریق پ امپ در حد5تا 10 برابر تقویت کنید و بعد اونو برای میکرو بفرستید و همچنین برای کاهش نویز استفاده سلف و خازن در پایه های رفرنس و استفاده از روش معدل گیری خیلی به کارآمده .ضمنا وصل کردن خازن 220 میکرو تقریبا دقت ADC رو از بین میبره و هیج جا توصیه نشده است .
              وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                Do
                A = Getadc(3)
                B = Getadc(4)
                C = A - B
                C = C / 4
                آقای رحیمی دراین قسمت برنامه که نوشتید چرا دمای دوتا سنسور رو ازهم کم میکنید؟و ضمنا چرا اونو تقسیم بر4 میکنید؟
                به ازای هر درجه افزایش دما سنسور 10 میلی ولت خروجیش افزایش میابه . خر.جی سنسور در 0 درجه صفره و در 100 درجه 1 ولته . ضمنا ولتاژ کار سنسور از 4 ولت تا 30 ولته که تغییری در خروجی ولتاژش نداره . پس با توجه به 10 بیتی بودن ADC میکرو حداکثر عدد 1024 را به اضای 5 ولت داریم و برای 1 ولت عدد 204 را داریم و با تقسیم 204 بر 2 دمای 102 درجه بدست میآید . پس درنتیجه تقسیم C = C / 4 اشتباه است!
                وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

فکر کنم چون از ولتاژ 12 ولت و اون دو تا دیود استفاده کردند فرمول اینجوری شده اقا جواد

دیدگاه

اقا خواهش میکنم تاپیکو کامل بخونید بعد
                    من چند بار گفتم
                    این برنامه برای د ماهای منفی و مثبته
                    و تو دماهای منفی و مثبت
                    از دوا ورودی انالوگ میکرو تو حالت تفاضلی استفاده میشه :cry2:

دیدگاه

ببینید این برنامرو تست کنید اگه اشتباه بود بعدش بحث کنید به خدا امتحان دارم :cry2: وقت ندارم توضیح بدم چی به چیه صفحات اخر دیتا شیت lm35 رو بخونید :cry2:
                      ولتاژ رو فرمول ها اثری نداره اقا علی جون :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                        باسلام خدمت کلیه دوستان .هرچند که احمد آقا از مافراریه ولی من ولش نمیکنم و هرجا از lm35 حرفی باشه من نظرم رو میدم.
                        برای فاصله های زیاد بین میکرو و lm35 فکر کنم بشه خروجی سنسور رو از تریق پ امپ در حد5تا 10 برابر تقویت کنید و بعد اونو برای میکرو بفرستید و همچنین برای کاهش نویز استفاده سلف و خازن در پایه های رفرنس و استفاده از روش معدل گیری خیلی به کارآمده .ضمنا وصل کردن خازن 220 میکرو تقریبا دقت ADC رو از بین میبره و هیج جا توصیه نشده است .
                        سلام آقا جواد اولا که من ازت ممنونم و دوست دارم اهل هرجایی از ابران که هستی :applause:من از نظر همه شما دوستان خوبم استفاده کردم و به لطف کردن همه ازجمله شما ولی من عادت دارم کمک بگیرم ولی خودم به تلاشم ادامه می دم و امروز کاملا یاد گرفتم کار با adc و اینکه ربطی به تایمر نداره و دلخاه هست.از فردا شروع به ساخت می کنم اما بازم رو بورد سوراخ دار.این کافی نت داره میبنده
                        :bye
                        جانم به فدای ائمه اطهار
                        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با سلام
                          مدارو تست کردم کار میکنه ولی خیلی پرش داره
                          مثلا وقتی با انگشتم سنسور رو میگیرم
                          میره 35 29 32 31 35 ....
                          چی کار کنم؟
                          با تشکر

دیدگاه

سلام,
                            من توی مدارم فقط 3.3 ولت دارم میتونم از این سنسور استفاده کنم؟ و دقت این سنسور ها 1 درجه هستش دیگه؟ یعنی هر 1 درجه تغییر دما رو تشخیص میده؟

دیدگاه

فکر نکنم
                              چون توی دیتاشیتش 4 نوشته حداقل رو
                              تازه دوستان میگند با 5 هم دقت پایینی داره و باید 12 داد بهش :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                                فکر نکنم چون تغیرات ولتاژ مون زیاد نیست که هر چه قدر بیشتر بزاری بهتره فقط پاسخ گویی به دما کمتره یعنی نمیتونی انتظار داشته باشی که تو 20 ثانیه دمای نشون داده شده از منفی 20 بهه مثبت 20 برسه ولی واسه اتاق خوبه :agree: تست کن بهتر جواب رو به دست میاری هر کی معیار خاص خودشو داره من که مشکلی ندیدم در ضمن اول رو فیبر سوراخ دار کار کردم بعد از برنامه نویسی و وصل سیم بلند متوجه شدم که دما خیلی نوسان داره از 20 درجه به 10 درجه میپرید :eek:
                                با یه خازن مشکل حل شد که هیچ خیلی هم دقتش زیاد تر شد :agree:
                                نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                                با سلام
                                مدارو تست کردم کار میکنه ولی خیلی پرش داره
                                مثلا وقتی با انگشتم سنسور رو میگیرم
                                میره 35 29 32 31 35 ....
                                چی کار کنم؟
                                با تشکر
                                :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X