اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حداکثر ولتاژ آنالوگ اعمالی به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حداکثر ولتاژ آنالوگ اعمالی به میکرو

کسی میدونه حداکثر ولتاژ آنالوگ که میشه به میکرو اعمال کرد چند ولت می تونه باشه ؟
    قبلش بگم که میدونم که ولتاژ اعمالی به ADC باید کمتر از Vref باشه و اگر بیشتر باشه FF میده ولی من یه سیگنال انالوگ دارم که اگه زیر مثلا 7 ولت باشه باید دقیق اندازه بگیرم ولی برای بالاتر (مثلا تا 24 ولت) از اون زیاد برام مهم نیست. بهمین خاطر اگه با تقسیم مقاومتی دامنه رو خیلی بیارم پایین دقت تو مقادیر کم سیگنال کم میشه.
    میخام بدونم اگه سیگنال آنالوگ بیشتر از VCC+0.5 بدم به ورودی ADC چی میشه ؟؟؟؟؟

(ببخشید طولانی شد خواستم کامل بگم)

پاسخ : حداکثر ولتاژ آنالوگ اعمالی به میکرو

سلام دادا.
    حداکثر ولتاژ قابل تحمل میکرو حدود 5 الی 5.5 ولته و بیشتر نمیشه .......

اگه سطح ولتاژت از این رنج بیشتر باشه بابد یا از تقسیم ولتاژ مقاومتی استفاده کنی و یا یه ترانس.
    موفق باشی.
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط daruosh5
      ولی من یه سیگنال انالوگ دارم که اگه زیر مثلا 7 ولت باشه باید دقیق اندازه بگیرم
      بهتره یسگناها رو تبدیل کنی به 2.5 ولت
      با 2 تا مقاومت مییشه ولتاژ رو به 2.5 ولت تبدیل کنی
      اعداد کمتر از 5 ولت اعداد مناسب تری ان
      البته میشه اون رو به همون 5 ولت تبدیل کرد ولی دلامنه ورودی رو هم در نظر بگیر

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

با یه مقاومت و زنر مثلا 7.5 ولتی محدودش کن بعدش بده به مقسم مقاومتی

دیدگاه

از توضیحات همگی ممنونم، ولی من یه مشکلی دارم برای ولتاژ زیر 7.5v با تقسیم مقاومتی اونو به 2.56 رسوندم حالا برای مثلا 24v ورودی ADC میشه حدود 8.2V که اگه اونو کاهش بدم برای 7.5 ولت ورودی ADC 746.6mV دارم که دقتم میاد پایین !!! حالا می خام بدونم اگه 8 ولت بدم به ورودی ADC میکروم میسوزه ؟؟؟ :redface:

دیدگاه

من سر در نیاوردم میشه بگی:
            1-حداکثر ولتاژی که میخوای اندازه بگیری چقدره؟
            2-ببین adc میکرو نهایتا 5ولت میگیره و حتی 3/5 ولتم میسوزونش حتما".پس با تقسیم مقاومتی و با فرض داشتن یا انتخاب یک مقاومت و با دونستن اینکه در این تقسیم برای میکرو 5ولت میخوای پس با یک تقسیم ولتاژ ساده به راحتی می تونی اون مقاومت دوم رو هم بدست بیاری. البته Vs=حداکثر ولتاژی که می خوای اندازه بگیری باشه
            3- میکرو با دقتی تو بخوای اندازه می گیره و این به برنامه نویسیت بستگی داره عزیز.دیگه زیر 7.5 با دقت فلان و بالای 7.5 با دقت بصار یعنی چی؟!!!
            4-هروقت جواب سوالامو دادی و اون مقاومت دومی رو هم حساب کردی که اولین گامه بقیه رو می گم.
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط daruosh5
              از توضیحات همگی ممنونم، ولی من یه مشکلی دارم برای ولتاژ زیر 7.5v با تقسیم مقاومتی اونو به 2.56 رسوندم حالا برای مثلا 24v ورودی ADC میشه حدود 8.2V که اگه اونو کاهش بدم برای 7.5 ولت ورودی ADC 746.6mV دارم که دقتم میاد پایین !!! حالا می خام بدونم اگه 8 ولت بدم به ورودی ADC میکروم میسوزه ؟؟؟ :redface:
              میکرو ها همین جوری دقت پایین دارن
              خطایی که گفتی رو هم بزار روی دقت پایین میکرو
              محیط هم اونقدر نویز داره که بعد از عملی بستن تازه اون موقع مب فهمی
              بهر حال پیشنهاد ا زما بود
              خودت رو زیاد درگیر اون چند میلی ولت نکن اونقدر خطا داری که اون توش گم میشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

مرسی از همه، مشکل رفع شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X