اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار برای اتصال میکروفن به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار برای اتصال میکروفن به میکرو

با سلام
    من دنبال یه مدار میگردم که بتونه صدا رو با میکروفن دریافت کنه و تو خروجیش یه ولتاژی تولید کنه
    میخوام طوری باشه که صدا های کم رو زیاد و صداهای بلند رو کم تقویت کنه
    یعنی نمودار تقویتش بر حسب شدت صدای ورودی نمایی باشه
    مدار زیر رو شرکت اتمل معرفی کرده ، من از این مدار استفاده کردم ولی برای صداهای کم جواب نداد وقتی هم صدا رو زیاد تقویتش میکنم برای صدا های بلند خروجیش از 5 ولت بیشتر میشه
    حالا باید چکار کنم؟؟؟
    نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

پاسخ : مدار برای اتصال میکروفن به میکرو

سلام
    این یک تقویت کننده ساده معکوس گر با ضریب تقویت 10 برابره.
    شما باید دنبال یک تقویت کننده AGC بگردی.شاید لینک زیر کمکت کنه:
    http://www.g3vfp.org/files/afagc.gif

دیدگاه

سلام دادا.
      همین مدارو با یه تغییر کوچولو میتونی استفاده کنی. کافیه بجای مقاومت R2 یه پتانسیومتر 10 کیلو بذاری و پچرخونی.
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

مداری که شما در مورد آن توضیح داده اید در کاربردهای صوتی به عنوان Compressor نامیده می شود. تفاوت این مدار با معنای مصطلح AGC این است که در AGC مقدار بهره (Gain) بگونه ای تغییر می کند که سطح سیگنال خروجی ثابت باشد، اما در Compressor به ازای سیگنال های با دامنه کمتر یک بهره ثابت وجود دارد و با زیاد شدن سطح سیگنال و بعد از یک حد مشخص که دامنه زیاد می شود، مقدار بهره کاهش می یابد تا سطح سیگنال خروجی را محدود کند. توضیحاتی در همین رابطه در سایت ویکی پدیا داده شده است:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_range_compression

البته این مبحث مناسب انجمن مدارات صوتی است و ارتباطی با AVR ندارد که در صورت نیاز سوال خود را در انجمن مناسب مطرح کنید تا راجع به مدارات آن توضیح داده شود.

اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X