پس atmega8 جواب میده دیگه. :question:
برای ارتباط باتریا باید ولتاژهای ورودی رو به میکرو اعمال کنم، البته با استفاده از رگلاتور و با یه نسبتی که میکرو بتونه بپذیره و هر کدوم رو مجزا بررسی کنم. بعد طبق مقدارشون رله رو فعال کنم. البته فکر کنم از ترانزیستور بشه به جای رله استفاده کرد. :redface:
اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفا یادآوری کنید. ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم: اگه چند تا مدار داشته باشیم که هر کدوم عمل خاصی رو انجام بدن، میشه خروجی هاشونو با میکرو بررسی کرد یا نه؟ منظورم اینه که یه جوری این چند تا مدار رو مدیریت کرد. :mrgreen:
میشه بررسی کرد
اول باید ببیینی خروجیش چیه ولتاژ انالوگ هست یا منطقی
دوما نباید رگلاتور بزاری که باید تقسیم مقاومتی بزاری که صفحه قبل شماتیک رو گذاشتم
برای رله هم نباید مستقیم به میکرو وصلش کنی باید با یه ترانزیستور یا اپتوکوپلر درایوش کنی
سلام
دوست عزیز شما اگر ولتاژ تون بیشتر از 5 ولت است و ممکن است این ولتاژ در حین کار تغییر کند باید از ADC استفاده کنید ولی مبدل میکرو بین 0 تا 5 ولت کار میکند شما باید تقسیم ولتاژ بزنید و ماکزیمم ولتاژ ورودی رو با تقسیم ولتاژ به 5 ولت برسونید . در این حالت ولتاژ شما بین صفر تا 5 ولت خواهد رسید و شما می توانید از مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو استفاده کنید. در ضمن مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو 10 بیتی است.
اگر ولتاژ ورودی شما یک ولتاژ ثابت است می توانید ولتاژ را با همین تقسیم ولتاژ به 5 ولت برسونید بعد به پایه های I/o میکرو متصل کنید و مورد کنترل قرار دهید.
اینم مدار بایاس رله:
دست گلتون درد نکنه. :nice:
ولی ولتاژ ثابت نیست و باتری تو مدار هر لحظه ممکنه ولتاژش تغییر کنه. ممکنه این باتری در عرض نیم ساعت خالی بشه، ممکنه در عرض چند ساعت خالی بشه. یعنی باید با یک ADC جدا این کار رو انجام بدم؟ راستی بالاخره متوجه نشدم تقسیم مقاومتی استفاده کنم یا رگلاتور؟ چون یکی میگه مقاومت و یکی میگه رگلاتور.
اگر ADC بخوام استفاده کنم مشکلی نداره. باهاش زیاد کار کردم. مثل ADC0804 و یه نوعه دیگه که smd بود.
در مورد مقاومت و رگلاتور از کسی سوال کردم که بهم گفتن رگلاتور. در ضمن دوست عزیزم آقای باقرانی هم گفتن بهتره که از رگلاتور استفاده کنم. :biggrin:
سوال دوم هم بی جواب موند. :wow: :wow: :wow: :eek:
آره با مقاومت هم میشه. ولی برای جلوگیری از نوسان میگن رگلاتور بهتره. میشه رگلاتوری گذاشت که رنجش قابل تنظیم باشه. یعنی پایه ADJ داشته باشه.
به هر حال از جواباتون ممنون.
خواهش میکنم ولی در باید خیلی رک بگم جواب نمیگیری
چون درسته که میتونی ولتاژ رگلاتور رو از طریق پایه adj تغییر بدی ولی ایا این تغییر به صورت اتوماتیک با تغییر ولتاژ باتری صورت میگیره!!؟؟؟
حالا شما اصرار داری ببندی مشکلی نیست در کل مجبور میشی دوباره باز کنی تقسیم مقاومتی بزاری جواب نمیگیری!! چون تو باید ولتاژ رو تقسیم کنی نه تنظیم
واسه خودت میگم! حالا تصمیم با خودته
برای نویز هم میتونی یه خازن 100 نانو عدسی بزاری بین پایه adc میکرو و زمین
دیدگاه