من با التراسونیک یک فاصله سنج 7 متری ساختم ولی مقدارش برام کمه من میخوام حدود 50 متری را بسنجم شما چه سنسوری را پیشنهاد میکنید لطفا طریقه راه اندازی سنسور پیشنهادی را توضیح دهید متشکرم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فاصله سنج پنجاه متری
Collapse
X
-
پاسخ : فاصله سنج پنجاه متری
من کار کرده بودم با این ماژول های 7 متری
دونه ای حدود 20 تومن یا بالاتر قیمت دارند
دقت در حد یک سانتیمتر هست اما یه مشکل اساسی که دارند این است که کلا باید ماژول رو خودتون برای یه رنج خاص تغییر بدید
اگه برای فاصله های نزدیک میخواهید باید فرستنده گیرنده نزدیک هم باشند تا دقت بالاتر برود اگر هم برای فاصله 2 تا 7 متر میخواهید باید کمی سنسور ها رو از هم دور کنید تا بتوانید درست جواب بگیرید که متقابلا دقت در فواصل کم پایین میاد
دیدگاه
-
نه گفتم که
اگه طبق اون روشی که گفتم ماژول رو برای فواصل نزدیک تغییر بدید دقت در حد 1 سانتیمتره
مثلا من برای خارزمی امسال رشته امداد گر 2 تا از همین ماژول ها گرفته بودم و سنسوراش رو هم روی برد جدا نزدیک هم و به صورت هم گرا(خیلی کم) نصب کرده بودم و دقت خیلی خوبی داشت ولی من فقط تا 20 سانت نیاز داشتم
اگه بیشتر بخواین باید فاصله سنسور ها رو بیشتر کنید که به تبع دقت میاد پایین
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط سعید باقرانیدقت اون 7 متر چقدرهنوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهمن کار کرده بودم با این ماژول های 7 متری
دونه ای حدود 20 تومن یا بالاتر قیمت دارند
دقت در حد یک سانتیمتر هست
.شما اگه با ماژول 7 متری کار کردی بسم ا...
دقت بقیش برام مهم نیست میخاد 1 میل باشه یا 10 سانت
جناب علی علی پور ریکنده به جواب خودت و سوال مردم نیگا کن
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ATI RADEONمن با التراسونیک یک فاصله سنج 7 متری ساختم ولی مقدارش برام کمه من میخوام حدود 50 متری را بسنجم شما چه سنسوری را پیشنهاد میکنید لطفا طریقه راه اندازی سنسور پیشنهادی را توضیح دهید متشکرم.
دوست عزیز من یک ایده دارم البته خودم تست نکردم ولی فکر می کنم جواب بده. شما آلتراسنیک با برد 7 متر رو ساختی بیا به فاصله ی 7 متر 7 متر یکی از این سنسور ها بزار اینطوری می تونی 50 متر رو تحت پوشش قرار بدی بعد اینها رو با RF می تونی رله کنی و مقدار فاصله جسمی که در محدوده ی این سنسورها هست رو محاسبه کنید.
نمی دونم منظور منو متوجه شدیدی یا نه؟؟
اگر نیاز به توضیح بیشتری بود بگید تا بیشتر توضیح بدم.
موفق باشید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهمتاسفانه این کار فکر نکنم عملی باشه
چون باید این سنسور ها در یک راستا باشند بنابراین لازمه روی چوبی میله ای چیزی نصب بشوند که خیلی جابجایی رو سخت میکنه
فکرش رو بکنید یک میله 50 متری!!
بعدم نیاز نیست یک چوب 50 متری سنسورها رو نصب کنه بلکه قراره فاصله 50 متری رو اندازه گیری کند. مثل اینکه بد توضیخ دادم بزارید بیشتر توضیح میدم:
شما برای 7 متر اول یک سنسور میزارید و برای 7 متر دوم یک سنسور دیگه و .....
حالا جسمی که در فاصله 5 متری قرار دارد سنسور اول حس میکند و اگر جسمی در 10 متری قرار داشته باشد سنسور دوم حس میکند و اینها رو میشه با RF با همدیگر رله کرد.
امیدوارم واضح گفته باشم.
موفق باشید
دیدگاه
-
فهمیدم ولی هنوز یه مشکل هست
اینکه اگه با این مدار بخوایم اندازه جسمی رو بگیریم مثلا یک ماشین باید این سنسور های شما رو چجوری بزاریم کنارش؟ اگه میشه با شکل توضیح بدید!
دوم اینکه مثلا بخواهیم یه فاصله رو اندازه بگیریم مثلا ارتفاع یک ساختمان رو از روی پشت بام اندازه بگیریم یا فاصله دو درخت رو
این سنسور ها رو چجوری بزاریم؟!؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهفهمیدم ولی هنوز یه مشکل هست
اینکه اگه با این مدار بخوایم اندازه جسمی رو بگیریم مثلا یک ماشین باید این سنسور های شما رو چجوری بزاریم کنارش؟ اگه میشه با شکل توضیح بدید!
دوم اینکه مثلا بخواهیم یه فاصله رو اندازه بگیریم مثلا ارتفاع یک ساختمان رو از روی پشت بام اندازه بگیریم یا فاصله دو درخت رو
این سنسور ها رو چجوری بزاریم؟!؟؟
دوست عزیز شما اگر بخواهید اندازه یک ماشین رو اندازه بگیرید منظورم عرض ماشین است پس احتیاج به برد 50 متر ندارید !! چون ماشینی وجود ندارد که 50 متر عرض داشته باشد.
برای اندازه گیری یک ساختمان بلند هم با فواصل 7 متر این سنسور را میگذارید.
موفق باشید
دیدگاه
-
سلام
میتونین از یک آلتراسونیک با فرکانس و توان بیشتر استفاده کنین , من تا 225 کیلو هرزتش رو دیدم و توان های خیلی بالاتر هم تو بازار موجوده , فرشید الکترونیک انواع توان بالا سنسور های آلتراسونیک رو داره
در ضمن میتونین از یک دیش برای افزایش برد استفاده کنین که میشه همون اصول ساخت رادار , یکی از دوستان یک رادار با یک دیش 20 سانتی با همین سنسور های آلتراسونیک 15 میل 40 کیلو هرتزی ساخته بود البته رادار های واقعی فرکانسشون خیلی بیشتر از 40 کیلو هستش تا برد بیشتری رو ارائه بدن و برای همین هستش که سنسور های آلتراسونیک 40 کیلو برد پایینی دارن
راستی با همین آلتراسونیک های 15 میل هم میشه بردی حدود 20 متر رو دیتکت کرد , من اسیلاتور فرستنده آلتراسونیک که با 555 بود رو با یک آمپلی فایر دو طبقه بستم طوری که 12 ولت روی آلتراسونیک فرستنده میفتاد و خیلی هم داغ میکرد :redface: البته دقت میاد پایین
دیدگاه
-
این طرح دیش به چه صورت هست؟
فرستنده های دور دیش و گیرنده در وسط؟
-----------------------------
اقای حیاتی شما استاد ما هستید ولی این روش خیلی سخته کار باهاش
چون مثلا فرض کنید یه مهندس شهرداری چیزی(فرض) میخواد ارتفاع ساختمون های یه منطقه رو اندازه بگیره نمیتونه هی بکنه ببره جای دیگه نصب کنه
تازه وقتی این اقا 7 متر 7 متر سنسور نصب کنه دیگه خودش میفهمه چند متره و نیازی به خوندن از سنسور ها نیست که!
با تشکر
دیدگاه
دیدگاه