آیا ال سی دی رنگی به اندازه کاغد a5 هست که بشه با میکرو های Avr راه انداخت
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آیا ال سی دی رنگی به اندازه کاغد a5 هست که بشه با میکرو های Avr راه انداخت
Collapse
X
-
پاسخ : آیا ال سی دی رنگی به اندازه کاغد a5 هست که بشه با میکرو های Avr راه انداخت
سلام
سایز 4.3 اینچ رو مدرن الکترونیک توی پاساژ توکل داره میده 140 تومن
سایز 8 اینج هم جوان الکترونیک داره میده 350 تومن
جهان کیت هم بری پشته ویترینش چند تا ال سی دی گذاشته که با دوربین راش انداخته از قیمتش خبر ندارم
ولی گار میخای ارزون باشه از lcd PSP استفاده کن سایزش حدودا 5 اینچه در دو مدل سوکت دار و فلت دار هستش من فلت دارش رو 43 تومن قیمت کرده بودم و دیتا شیتش هم توی اینترنت هستش
اگرم LCD بزرگتر میخای برو قاب عکس دیجیتالی مارکدار گیر بیار LCD رو از روش باز کن , همین چند روزه پیش یک قاب عکس دیجیتالی 10 اینچی رو دیدم زده بود 60 تومن
دیدگاه
-
پاسخ : آیا ال سی دی رنگی به اندازه کاغد a5 هست که بشه با میکرو های Avr راه انداخت
ممنون از راهنمایی همه دوستان و اساتید
حالا واقعا میشه این ال سی دی ها رو با میکرو های Avr راه اندازی کرد
کدومش ؟؟مثلا همینی که فرمودید 60 هزار تومان قاب عکس های دیجیتالی
یا مورد های دیگه ای نمی خوام 1 سال فقط روی ال سی دی وقت بزارم دوستان فرموده اند مانیوتور واقعا میشه مانیتور 8 اسنچ رو با میکرو های Avr راه اندازی کرد ؟معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
دیدگاه
-
ممنون از راهنمایی همه دوستان و اساتید
یا مورد های دیگه ای نمی خوام 1 سال فقط روی ال سی دی وقت بزارم دوستان فرموده اند مانیوتور واقعا میشه مانیتور 8 اسنچ رو با میکرو های Avr راه اندازی کرد ؟معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط john lockممنون از راهنمایی همه دوستان و اساتید
یا مورد های دیگه ای نمی خوام 1 سال فقط روی ال سی دی وقت بزارم دوستان فرموده اند مانیوتور واقعا میشه مانیتور 8 اسنچ رو با میکرو های Avr راه اندازی کرد ؟
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6734.0تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط aliila
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6734.0نوشته اصلی توسط iman-63سلام به همه
منم زیاد دنبال همچین lcd هایی بودم. اما در نهایت همون 5 اینج رو پیدا کردم. در مورد مانیتور آیا کسی تا حالا راه انداخته؟
دیدگاه
-
من فکر کنم بحث داره به انحراف میره لا اقل از نظر من ایجاد کننده تاپیک به نظر بهتر نیست
بریم سرغ راه اندازی همون غاب عکس های دیجیتال با میکرو آخه مانیتور می خواید چی کار
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط john lockمن فکر کنم بحث داره به انحراف میره لا اقل از نظر من ایجاد کننده تاپیک به نظر بهتر نیست
بریم سرغ راه اندازی همون غاب عکس های دیجیتال با میکرو آخه مانیتور می خواید چی کار
خوب حالا فکر کنید که شما یک قاب عکس چینی خریدید همون شب هم از اینترنت دیتا شیت قاب عکس را پیدا کردید و فرداش برنامش رو نوشتید
فکر میکنید چقدر زمان لازم دارید تا flat اون lcd رو بتونید لحیم کاری کنید ؟و چندتا lcd خراب میکنید تا بتونید یک فلت 2-3 میلیمتری با حداقل 10 پایه رو یک نایلون خیلی حساس به حرارتتنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه
-
درود بر همه دوستان آره راست میگید حالا چی کار کنیم
بیاید راه حل پیدا کنیم
باور کنید خیلی پیش میاد توی پروژه ها به یک نمایشگر رنگی بزگ مثلا 8 یا 10 اینچ نیاز پیدا کنیممعجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
دیدگاه
-
مرسی از اطلاعاتتون میشه اسم محصول آدرس دیتا شیت و نام محصول و نام فروشنده رو بدید
در ضمن باید یه فکری بکنیم واقعا نه وقت و نه هزینه نمی صرفه الان پروژه رو عوض کنیم به ARMمعجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
دیدگاه
دیدگاه