اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تنوع توی AVR زیاده چه طور میشه بین این تنوع IC مورد نظر رو پیدا کرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تنوع توی AVR زیاده چه طور میشه بین این تنوع IC مورد نظر رو پیدا کرد

سلام:
    من با 8051 کار کردم و می خوام با AVR کار کنم تنوع توی AVR زیاده چه طور میشه بین این تنوع IC مورد نظر رو پیدا کرد :question:

پاسخ : تنوع توی AVR زیاده چه طور میشه بین این تنوع IC مورد نظر رو پیدا کرد

ببینید این تنوعی که شما میگین درسته ولی برای پروژه های دانشجویی و کلا مراحل یادگیری atmega16 مناسبترین گزینه هست چون تقریبا تمام امکانات مورد نیاز اولیه رو در حد مطلوبی داره.
    ولی اگر بخواین برین رو کار تولید قیمت و حجم قطعه ممکن هست براتون مهم باشه که اونوقت باید بشینین و بررسی کنید. در کل برای شروع حتما از سری mega و یکی از 2 مورد 8 یا 16 را انتخاب کنید و یاد بگیرین دستورات که همان هستند ولی خوب امکانات 16 بیشتر هست که اگر یاد بگیرین به دردتون میخوره
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام:
      درکل برای مثال من یه پروژه دارم که می خوام IC AVR مناسب رو پیدا کنم برای این کار آیا مرجعی هستش (مثلا یه جدولی که مشخصات رو توی جدول برای هر IC نوشته باشه ) یا اینکه باید توی دیتا شیت ها بگردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saleh
        سلام:
        درکل برای مثال من یه پروژه دارم که می خوام IC AVR مناسب رو پیدا کنم برای این کار آیا مرجعی هستش (مثلا یه جدولی که مشخصات رو توی جدول برای هر IC نوشته باشه ) یا اینکه باید توی دیتا شیت ها بگردم
        سلام دوست عزیز
        باید ببینی که چه کاری از میکرو کنترلر می خای یک وقت هستش که فقط ورودی خروجی می خای یک وقت هست که نیاز به حافظه بالا داری. مثلا tiny15 یک میکروی خیلی کوچیک هستش و برای ورودی خروجی خوبه البته از نظر قیمت دارم میگم . اگه نیاز به حافظه و امکانات متوسط داردی خانواده 90s مثلا 90s8535 . اگه امکانات کامل می خاین . خانواده mega مثلا mega16 یا mega32 خوبه قیمت همین mga32 هستش 3000 تا 3200 تومن
        اگه ممکنه کاری رو که از این میکرو انظار دارد بگید تا میکرو ی مورد نیاز رو به شما بگم
        موفق باشید :smile:
        انجمن LABVIEW
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
        اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

پاسخ : تنوع توی AVR زیاده چه طور میشه بین این تنو&#

در ادامه صحبت های دوستمون بگم که مرجع همون دیتاشیت ها هستند که امکانات رو نوشتن شما میتونین تو 1 صفحه A4 به طور خلاصه دسته بندی کنید بعد ها به مرور خودتون عادت میکنید.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : تنوع توی AVR زیاده چه طور میشه بین این تنو&#

سلام
            ببین فایل زیر به دردت می خوره
            در ضمن بنظر من چون شما با 8051 کار کرده اید بهتره برای شروع با M8515 شروع کنید که پایه هایش با 8051 یکی است و فقط ریست آن برعکسه
            فایل های پیوست شده
            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

خیلی جالب بود +
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام:
                درست همونی بود که می خواستم
                ممنونم(+)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X