سلام....... می خواستم ببینم ایا lcd گرافیکی با کیفیت تصویر بالا مثله موبایل هست که عکسها با کیفیت نشون بده .. وکیفیت تصویر ربطی به میکرو نداره......... و اگه نرم افزار و چیزای هست که باید بدونم راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
glcd
Collapse
X
-
پاسخ : glcd
اگر تو سایت رو بخونید متوجه می شید که سرعت نمایش تصاویر با میکرو هایی مثل avr خیلی کمه حتی ممکنه به 7 ثانیه هم برسه تا یک تصویر load بشه . معمولا از این lcd ها برای arm استفاده می کنند که 16 بیتی هست و کلاک بالایی هم داره با 8051 فکر نکنم به جایی برسیدDon't hesitate to ask any question ..
دیدگاه
-
با اسمبلی بخوای این کد رو بنویسی سرعتت بالاتر میره ولی فکر کنم راه انداختن ال سی دی و یک fat و mmc به راحتی 3 ماه وفتت رو میگیره
از یه نظر هم چون 8051 میخوای راه بندازی سرهتت کیلد پایین فکر کنم باید رو هر 5 ثانیه 1 عکس حساب کنی
من با ARM راش لنداختم تقریبا 30 فریم در ثانیهبا زبان سی keil
علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط syavash_kasraeeeاگر تو سایت رو بخونید متوجه می شید که سرعت نمایش تصاویر با میکرو هایی مثل avr خیلی کمه حتی ممکنه به 7 ثانیه هم برسه تا یک تصویر load بشه . معمولا از این lcd ها برای arm استفاده می کنند که 16 بیتی هست و کلاک بالایی هم داره با 8051 فکر نکنم به جایی برسیدهمیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.
دیدگاه
دیدگاه