اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور برای موتور تردمیل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Mahdtik نمایش پست ها
    درود
    دوستان یک ماژول .دیمر برای کنترل موتور pmdc 130 ولت 2000 وات ۱۰ امپر معرفی کنید
    درود
    برای کنترل دور موتور ترد میل از PWM استفاده میشه نه از دیمر باید مشخصات کامل موتور را ارائه دهید.

دیدگاه

درود مجدد
      دوستان شدنی ست با دیمر و رکتیفایر موتور را کنترل کرد من دیدم اما نمیدونم چطور این عکس رو بببنید
      موتور dc تردمیل ۱۸۰ ولت ۵ امپر ۹۰۰ وات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها

درود
        برای کنترل دور موتور ترد میل از PWM استفاده میشه نه از دیمر باید مشخصات کامل موتور را ارائه دهید.
        در ویدیویی دیدم که با دیمر scr 4kw و پل دیود رکتیفایر یک موتور تردمیل 2000w dc را کنترل کرد

دیدگاه

درود
          بسیاری از ویدیوهایی که در فضای مجازی ارائه میشود نه علمی هستند و نه عملی شما یک سازنده تردمیل را به من نشان بده که از دیمر برای کنترل دور موتور محصولش استفاده کرده باشد. هر آنچه را که میخواهید به درستی آن پی ببرید ببنید سازندگان معتبر صنعتی برای آن چه راهکاری ارائه کرده اند چون آنها با داشتن امکانات بسیار اعم از مادی و معنوی سعی میکنند بهترین ، اقتصادی ترین و عملی ترین راه را برای حل مشکلات بیابند (البته سازندگان زیر پله ای چینی مستثنی هستند ).
          در اینجا هم من و بسیاری از دوستان با تجربه سعی میکنیم بهترین راه را پیشنهاد کنیم و البته هیچ اصراری هم بر پذیرش پیشنهاد ما نیست شما میتوانید خودتان تجربه کنید در این مورد بخصوص اگر از دیمر استفاده کردید حتما زیر بار آنرا تست نمایید یعنی یک نفر با وزن متعادل مثلا 70 کیلو روی تسمه تردمیل به مدت 15 دقیقه بدود ببینیم عکس العمل موتور و دیمر چیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X