اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مدار و عملکرد سیستمی با 485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه مدار و عملکرد سیستمی با 485

سلام به همگی

استاد کوهستانی عزیز اگه از کابل شیلد (CAT6) برای ارسال داده استفاده کنیم شیلد رو باید از قسمت مستر زمین کنیم؟
    آیا لازمه که زمین هر نود با مقاومت 120 اهم به این شیلد متصل بشه؟

دیدگاه

سلام دایی جان
      وقتی از یک کابل یکپارچه استفاده می کنی، شیلد فقط باید در یک طرف کابل به زمین وصل بشه.
      اتصال نودها به شیلد بسته به تغذیه نودها داره. اگه تغذیه نودها مستقل باشه می تونی زمین تنودها رو به شیلد کابل وصل کنی اما اگه همه نودها و مستر از یه منبع تغذیه میشن، نیاز به اتصال زمین برای نودها نیست.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

ممنون :smile:

این مدار رو با توجه به پست های قبلی کشیدم:

مقاومت 4k7 رو برا 6 نود گذاشتم
        با توجه به اینکه هر نود تغذیه جداگانه داره به نظر شما این مدار از نظر حفاظت مشکلی نداره؟ و آیا میشه همونجور که تو نقشه اومده بجای VDR از دیود زنر استفاده کرد؟

دیدگاه

سلام دایی جان
          بهتره از زنرهای ۶.۲ ولت استفاده کنی. زنر های پایه A به VCC وصل نمیشه بلکه به گروند وصل میشه.
          مقاومتهای ۳۳ اهم هم نیازی نیست. بجاش باید یه مقاومت بین A , B برای هر نود بزاری. مقدار مقاومت بسته به تعداد نود داره. مثلا برای ۶ نود می تونی مقاومت ۶۸۰ اهم بزاری.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

اگه پست هایی که من قبلا گذاشتم و از آقای کوهستانی سوال میکردم رو می خوندید اونجا دو تا مدل برای مقاومت ها مطرح شده بود
            یکی اینکه روی حداقل 8 تا نود ، مقاومت های 4.7k رو استفاده کنید واسه pullup و pulldown
            دیگه اینکه فقط روی مستر مقاومت 560 بذارید و روی نود ها مقاومتهای pullup و ... رو نگذارید
            من هر دو روش رو تست کردم در عمل از روش دوم بهتر جواب گرفتم
            در مورد مقاومت 120 اهمی هم که برای اتصال زمینها به ارت هست اینو بگم که خیلی عالیه حتی نویز های تغذیه رو هم که عملکرد سیستم رو مختل میکنن تا حد زیادی میگیره فقط این مقاومت رو 1/2 وات بذارید نه 1/4
            Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

سلام
              برای کاملتر شدن این بحث که به قول دایی احمد مثل دایره المعارف بشه سوالم رو باز همینجا میگم
              1-چرا ما آیسی max485 رو از میکرو ایزوله میکنیم ؟ یعنی این اپتو کوپلر 6N137 چرا بین max و میکرو میاد؟
              2- چطور تغذیه بخش ارتباط با bus یعنی max و متعلقاتش رو از تغذیه مدار ایزوله کنیم ؟ یهنی مبدل dc به dc ایزوله رو کسی تا بحال ساخته یا حتما باید ایم گرون ها رو بخریم ...؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee

دیگه اینکه فقط روی مستر مقاومت 560 بذارید و روی نود ها مقاومتهای pullup و ... رو نگذارید
                بنده حدی ندارم و لی شدیدا تایید می کنم
                معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

بنام خدا
                  سلام
                  برای تهیه مبدل rs485 به rs232 از بازار تحقیقی کردم .
                  از 180 هزار تومان هست تا 15 هزار تومان .
                  موندم چکار کنم .
                  اساتید در پروژه های صنعتی از چه مبدل اماده ای استفاده میکنن ؟
                  www.Askdin.com
                  www.BEKco.ir

دیدگاه

من توی دستگاههای bms و isms که بررسی کردم مدارشون در حد همین مبدلهای 15 هزار تومانی بود اما مسلما شما هر چی ایزولاسیون روبیشتر کنی و قطعاتمقاوم تری به کار ببری ، پروژه قابل اعتماد تر میشه
                    به نظر من pdf آقای کوهستانی رو اگه بسازی ، خیلی مدار عالی هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X