اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پرت ATMEGA128 لطفا راهنمایی کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام و خسته نباشید به تمام دوستان عزیز.
    من اولین بار هستش که برای پروژه جدیدم میخوام از ATMEGA128 استفاده کنم ولی با PORTC و PORTF این چیپ مشکل بزرگ دارم.
    من برای PORTF موقع پروگرامJTAG را غیر فعال کردم ولی باز هم نمیتوانم از آن به عنوان خروجی و ورودی استفاده کنم همین تور از PORTC فقط به عنوان خروجی تونستم نتیجه بگیرم و ظاهرا اصلا نورمال نیست :sad:

پاسخ : مشکل در پرت ATMEGA128 لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست من
    برای پرت F , G باید بگم دسترسی بیتی ممکن نیست و فقط با خوندن یا نوشتن یکجای پرت میشه این کارو انجام داد ولی باز هم JTAG رو چک کن
    ولی در مورد پرت C نباید مشکلی داشته باشین مگر اینکه یا میکرو مشکل داره یا برنامت
    بعدش هم باید کاملا در مورد کاری که میخوای بکنی و نمیشه توضیح بده
    زبان برنامت چیه ؟
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با تشکر از POLESTAR
      من Bascom کار میکنم
      باور کن 10 ساعتی هست دارم تلاش میکنم که با ATMEGA128 بتونم ساعت بسازم طبق روال میکرو های دیگه که کار کرده بودم رفتم حتی برنامه تو Proteus درست کار میکنه ولی بعد پروگرم نتیجه نمیگیرم ممنون می شم راهنمایی کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط staticx
        با تشکر از POLESTAR
        من Bascom کار میکنم
        باور کن 10 ساعتی هست دارم تلاش میکنم که با ATMEGA128 بتونم ساعت بسازم طبق روال میکرو های دیگه که کار کرده بودم رفتم حتی برنامه تو Proteus درست کار میکنه ولی بعد پروگرم نتیجه نمیگیرم ممنون می شم راهنمایی کنی
        اول مشکل پرت c تو حل کنیم بعد f رو
        پرت c شما قراره خروجی باشه یا ورودی؟
        تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

شاید هم میکروت خراب باشه!
          من چند وقت پیش یکسری atmega32 گرفته بودم که همگی d.6 شون خراب بود و اتصال کوتاه داشت با تغذیه!

دیدگاه

میکرو رو تو حالت mega128 بزارید (فیوز بیت رو از حالت 103 به 128 تغییر بدید)
            مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X