اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LM35 در صنعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

LM35 در صنعت

سلام به تمامی دوستان

آیا میشه این سنسور رو به طور صنعتی استفاده کرد ( سنسور دمای LM35 )
    منظورم اینه که فاصله در حدود 50 متر ( البته نوع کابل مهم نیست میشه شیلد دار و یا ... استفاده کرد )
    کابل مربوطه در کنار کابلهای برق دیگه با آمپراژ بالا مورد استفاده قرار می گیره محیط هم نویز زیاد داره

اگه سنسوری با قابلیت کارکرد توی همین شرایط رو سراغ دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید
    یا اگه بشه همین سنسور رو طوری با مدارات تغییر داد که صنعتی تر بشه

قبلن از همگی تشکر می کنم

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

پاسخ : LM35 در صنعت

سلام
    مهندس من اینو تو تابلو روان و چن جای دیگه به کار بردم ولی منظورت از 50 متر جیه ؟ یعنی با سیم 50 متری به میکرو وصل بشه ؟ اگه منظورت این باشه که هر سنسوری هم بزاری افت سیگنال باعث میشه که خطا زیاد باشه

در مورد محیطت بیشتر توضیح بده
    ولی معمولا در محیط های صنعتی بیشتر از ترموکوپل استفاده میکنند که بسیار با دوام هست
    صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

جناب مهرداد ق عزیز
      منظورم از 50 متر طول ه کابل مصرفی ه یا همون سیم
      نمیدونم ولی فک کنم توی سنسوری lm35 جریان مصرفی خیلی پایین باشه که بحث افت ولتاژ رو داشته باشیم
      ترموکوپل رو هم نمیدونم چطوری باید بایاس کرد

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

با سلام.

سنسور LM35 تغییرات دما را به صورت تغییرات ولتاژ نشان میدهد و به همین دلیل به نظر من برای محیط های نویزی اصلا مناسب نیست. (چون همون طور که همه میدونیم نویز روی دامنه اثر می گذارد)
        پس برای محیط های نویزی استفاده از سنسورهایی مناسب تر است که خروجی رو به صورت فرکانس - فاز یا دیوتی سایکل بدهند. پیشنهاد میکنم از سنسور دمای SMT160 استفاده کنید. این سنسور دما رو به صورت دیوتی سایکل میده و از LM35 دقیق تر هم هست. از لینک زیر استفاده کنید توضیحات خوبی داره. بعدش هم کافیه یه سرچ کوچولو تو همین سایت انجام بدین.

http://yazdkit.com/temp-sensor-smt160-1110.html

امیدوارم تو قسمت سیم 50 متری مشکلی نداشته باشین. oo:

موفق باشید. :smile:
        کسب درآمد آنلاین با بزرگترین سایت کلیکی جهان:

http://images.neobux.com/imagens/ban...mp;u3=16213324

دیدگاه

این فرکانش 1-4 کیلو هرتز چطوری تولید میشه

دیدگاه

تو لینک بالایی ولی گفته که :
            از مزیت های دیگر این ای سی این است که می توانید با کابلی که بیش از ۲۰ متر طول داشته باشد ان را به میکرو متصل نمایید.

4 کیلو هرتز رو که خود آیسی تولید میکنه . منظورت اینه ؟

شما وقت کافیه که خیلی راحت با تایمر مقدار دیوتی سیکل رو بخونی و دمای متناسب رو بدست بیاری

در مورد 50 متر هم نم دونم جواب بده یا نه

ترموکوپل هم قدیما تو این سایت بحث شده روش
            صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

با تشکر از دوست عزیزمون mehrdadgh
              این فرکانس رو سنسور تولید میکنه و ما باهاش کاری ندایم. تنها کاری که باید بکنیم اینه که دیوتی سایکل رو اندازه بگیریم.
              با استفاده از تایمر میکرو باید زمان بالا بودن پالس و پایین بودن پالس رو اندازه بگیریم. پس پریود خروجی میشه ( زمان بالا ON + زمان پایین OFF )

حالا دیوتی سایکل میشه (زمان ON تقسیم بر پریود)
              حالا کافیه دیوتی سایکل رو داخل فرمول قرار بدیم و دما بر حسب سانتی گراد بدست میاد.

Duty = Duty - 0.32
              Temp = Duty / 0.0047

اگه با برنامه ای که از لینک بالا دانلود کردین مشکلی دارید ، حتما سوال بپرسید.
              :agree:

دیدگاه

با تشکر
                فک کنم این سنسوره بیشتر بدرد بخوره تا lm35
                ببخشید ولی خنوز نمیدونم اون فرکانس 1 تا 4 کیلو هرتز بر چه اساس تغییر می کنه
                البته اندازه گیری اون زمان به نظر می رسه که خیلی کمتر نویز بگیره
                ولی دنبال سنسور دیگه ای می گشتم که خروجی اون فرکانسی نباشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
                  با تشکر
                  فک کنم این سنسوره بیشتر بدرد بخوره تا lm35
                  ببخشید ولی خنوز نمیدونم اون فرکانس 1 تا 4 کیلو هرتز بر چه اساس تغییر می کنه
                  البته اندازه گیری اون زمان به نظر می رسه که خیلی کمتر نویز بگیره
                  ولی دنبال سنسور دیگه ای می گشتم که خروجی اون فرکانسی نباشه

مطمئن باشین که این سنسور بهتره.
                  من احساس میکنم شما که قدرت خوندین از فرکانس و تایمر و اینجور چیزا بیشتر از ولتاژ کیلو ولتی و جریان کیلو آمپری میترسین.
                  گفتم که ما کاری به 1 تا 4 کیلو نداریم. اون فرکانس خروجی خود سنسوره و با توجه به ساختار داخلی سنسور بین 1 تا 4 کیلوهرتزه و دست ما نیست و نیازی هم به اندازه گیریش نداریم. داخل دیتاشیت این مطلب رو قرار میدن که بدونیم محدوده فرکانسی این سنسور چیه. فرض کنیم تو دیتاشیت این سنسور به جای 1 تا 4 کیلو نوشته باشه 10 تا 40 مگاهرتز. از اینجا متوجه میشیم که با یه atmega8 نمیتونیم با این سنسور کار کنیم. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
                  در مورد نویز هم مثل اینه که رادیوی FM رو با AM مقایسه کنیم. کلا مدولاسیون های فرکانس یا فاز کم نویزهستن.
                  من نمیدونم چرا همون برنامه رو نمی نویسید و چرا دنبال سنسور دیگه ای هستین. با توجه به محیط نویزی حتما باید از سنسور فرکانسی استفاده کنید.

پس نگران نباشید و مدار رو بسازید.

موفق باشید.

دیدگاه

ممنون از شما
                    من دنبال سنسور دیگه ای نیستم
                    حدود 30 تا از این سنسور رو باید اندازه گیری کنم
                    حدود 60 تایی هم کنتاکت و در نهایت اوناو به کامپیوتر بفرستم
                    البته همش مالتی پلکس شده است
                    شاید 30 تا 2500 ت قیمیتی نشه ولی بیشتر دنبال راحتی کار هستم تا قیمت

با تشکر از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadgh

از مزیت های دیگر این ای سی این است که می توانید با کابلی که بیش از ۲۰ متر طول داشته باشد ان را به میکرو متصل نمایید.
                      سلام به همگی و آقا سعید

فکر کنم این جمله ایی که نقل قولش کردم، بهتره که در گفتنش تجدید نظر بشه، دیتا شیت میگه تا 20 متر و نه بیش از 20 متر، یه کم هم راجع به این سنسور میگم ولی قبلش اینو بگم که جهت کاهش نویز حتماً از خازن استفاده کنید و جهت کاهش تغییرات در برنامه حتماً معدل گیری کنید:

SMT160 یک سنسور دمای هوشمند با خروجی دیجیتال به صورت PWM است و می تواند بدون استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال به میکروکنترلر متصل شود.
                      محدوده دمایی قابل اندازه گیری آن از-45°C تا +150°C می باشد. خروجی CMOS در این سنسور، امکان استفاده از کابلی با طول 20 متر را ممکن می سازد. ولتاژ تغذیه این سنسور می تواند از 4.75V تا 7V تغییر کند و جریان مصرفی آن حداکثر200µA است.

بنابر آنچه در بالا گفته شده، برای اندازه گیری دما به کمک سنسور SMT160 باید مقدار Duty Cycle اندازه گیری شود

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
                        ، امکان استفاده از کابلی با طول 20 متر را ممکن می سازد.
                        ببخشید
                        طبق کاتلوگ
                        کابل کمتر از 20 متر مثلن 10 متر
                        یا کابل بیشتر از 20 متر متلن 50 متر

البته فاصله حدود 50 متره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
                          ببخشید
                          طبق کاتلوگ
                          کابل کمتر از 20 متر مثلن 10 متر
                          یا کابل بیشتر از 20 متر متلن 50 متر

البته فاصله حدود 50 متره

سازنده تضمین کرده که اگه از کابل 1متر تا 20 متر استفاده کنی، هیچ مشکلی پیش نمیاد، واسه بیشترش شاید جواب بگیری شاید هم نه ولی 50 متر زیاده

دیدگاه

به نظر من ds1820 بدرد این کار می خوره
                            حتی تا 200m هم جواب میده و من خودم تا 20m عالی جواب گرفتم :agree:

دیدگاه

سلام

با توجه به موضوع تاپیک بد ندیدم که تجربیات کاری خودم در مورد LM35 رو اینجا بیان کنم
                              سنسور LM35 دو مزیت مهم داره:
                              سادگی برنامه نویسی یعنی شما فقط مقدار ADC میکرو رو میخونین
                              (کافیه شما فقط بهش ولتاژ بدین اونوقت یا مولتی متر میشه مقدار دما رو قرائت کرد این خاصیت برا پیدا کردن مشکلات پروژه خیلی کمک میکنه)
                              دوم اینکه با توجه به امپدانس خروجی ناچیز تاثیر نویز رو اون خیلی کمه حتی با کابل معمولی
                              من حداقل 50 تا LM35 رو تو محیطهای صنعتی و پرنویز نصب کردم و تقریبا همشون بعد از سالها کار میکنن در مورد طول کابل هم حداکثر فاصله ای که سنسور از میکرو کنترلر من داشت چیزی حدود 40 متر بود و البته من هیچوقت از کابل شیلد استفاده نکردم

اما اشکالات اون یکی نداشتن فریم مناسبه و دوم با اینکه رنج کاری سنسور تو دیتاشیت 150 درجه ذکر شده ولی اغلب سنسورایی که من استفاده کردم 100 درجه به بالا میسوخت و برا همین همیشه از این سنسور برا دماهای زیر 100 درجه استفاده کردم و مشکلی هم نداشته
                              و اما بحث فریم مناسب بهترین کار اینه که یه پیچ آلن 8 با طول مورد نیاز تهیه کنی بعد بدیش تراشکاری تا یه سوراخ 5mm تو پیچ دربیاره حالا سنسور رو داخل سوراخ قرار میدیم و
                              فضای خالی رو هم با چسب آکواریم پر میکنیم

البته اگه کیفیت و دقت اندازه گیری و همینطور صنعتی بودن براتون مهمه بهترین انتخاب PT100 هستش که کاملا صنعتیه و از نظر رنج دمایی و دقت خیلی بهتر از تراشه هایی مثل LM35 و SMT160 هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X