اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره تابلو روان با lcd کاراکتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درباره تابلو روان با lcd کاراکتری

با سلام
    من می خواستم کلمه ای رو در حال حرکت روی lcd کاراکتر داشته باشم اما در موقع ورود هر کلمه هر حرف به صورت جداگانه وارد شود مثلا کلمه
    code vision از سطر دوم lcd و از سمت چپ به این صورت که اول حرف n و بعد on و بعد ion وبعد sion و همین طور تا کل کلمه وارد شود و از سمت راست خارج گردد.( در ضمن search هم کردم و موردی در این زمینه پیدا نکردم)

پاسخ : سوال درباره تابلو روان با lcd کاراکتری

اگر برنامت با بسکام نوشتی ، برنامه تو کامل (پروتیوس و بسکام و...) rar کن بذار ، برات درستش میکنم

دیدگاه

خیلی ممنون ولی با code vision نوشتم. در ضمن من دنبال الگوریتم هستم اگر می دونی بگو فکر کنم بتونه کمکم کنه.

دیدگاه

سلام .
        متاسفانه بنده هم با بیسکام کار میکنم . :sad:
        اگه میخواهی ، بگو برات با دستورات بیسکام بنویسم . :smile:
        البته سعی دارم کدویژن رو هم یاد بگیرم. :agree:
        خدانگهدار. :bye
        من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

ببخشید دوست من اگه انگلیسی بخوای بنویسی که باید از سمت راست وارد بشه و از سمت چپ خارج بشه

اگه مثلااز lcd کاراکتری 16 *2 استفاده می کنی در واقع هر سطرش 40 تا کاراکتر داره که با دستور shiftlcd در بیسکام میشه نوشته ها رو جابجا کنی (متاسفانه تو کدویژن نمیدونم معادلش چی میشه :mrgreen
          مثلا اگه بخوای میشه در سطر 1 و ستون 38 حرف a رو بنویسی با دستور locate میشه

locate 1,38 : lcd "a"

بعد با دستور siftlcd left اینقدر صفحه رو جابجا میکنی تا a دیده بشه

حروف رو با چی میخوای بفرستی برا میکرو ؟ از صفحه کلید کامپیوتر می خوای استفاده کنی از keypad ؟
          من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
          آلبرت اینشتین
          منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
            ببخشید دوست من اگه انگلیسی بخوای بنویسی که باید از سمت راست وارد بشه و از سمت چپ خارج بشه

اگه مثلااز lcd کاراکتری 16 *2 استفاده می کنی در واقع هر سطرش 40 تا کاراکتر داره که با دستور shiftlcd در بیسکام میشه نوشته ها رو جابجا کنی (متاسفانه تو کدویژن نمیدونم معادلش چی میشه :mrgreen
            مثلا اگه بخوای میشه در سطر 1 و ستون 38 حرف a رو بنویسی با دستور locate میشه

locate 1,38 : lcd "a"

بعد با دستور siftlcd left اینقدر صفحه رو جابجا میکنی تا a دیده بشه

حروف رو با چی میخوای بفرستی برا میکرو ؟ از صفحه کلید کامپیوتر می خوای استفاده کنی از keypad ؟
            شما مطمئنید 40تا کاراکتر داره؟
            احتمالا منظورتون lcd 4*40 نبوده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              شما مطمئنید 40تا کاراکتر داره؟
              احتمالا منظورتون lcd 4*40 نبوده؟
              سلام آقای پور ریکنده :smile:

فکر کنم شما از بس با ال سی دی های گرافیکی و سطح بالا کار کردین دیگه ما فقیر فقرا (lcd کاراکتری باز ها !) رو فراموش کردین ! :mrgreen:

بله مطمعنم که 40 تا کاراکتر (در هر سطر) داره اگه شک دارین با همون دستور locate مثلا یه کاراکتر در ستون 35 تعریف کنین و بعد از siftlcd leftچندین بار استفده کنید تا کارکتر مورد نظر رو مشاهده کنید . در واقع اون چیزی که روی صفحه اصلی lcd کاراکتری" شانزده در دو " دیده میشه یه قسمت از داستانه !
              میگم این lcd های کاراکتری نصفه بیشترش زیره زمینه ! :biggrin:
              من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
              آلبرت اینشتین
              منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

و ما هم کماکان منتتظر جوابمون با code vision هستیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                  سلام آقای پور ریکنده :smile:

فکر کنم شما از بس با ال سی دی های گرافیکی و سطح بالا کار کردین دیگه ما فقیر فقرا (lcd کاراکتری باز ها !) رو فراموش کردین ! :mrgreen:

بله مطمعنم که 40 تا کاراکتر (در هر سطر) داره اگه شک دارین با همون دستور locate مثلا یه کاراکتر در ستون 35 تعریف کنین و بعد از siftlcd leftچندین بار استفده کنید تا کارکتر مورد نظر رو مشاهده کنید . در واقع اون چیزی که روی صفحه اصلی lcd کاراکتری" شانزده در دو " دیده میشه یه قسمت از داستانه !
                  میگم این lcd های کاراکتری نصفه بیشترش زیره زمینه ! :biggrin:
                  خوب اون به این دلیله که چیپ کنترلر این lcd ها یکسان هست و فقط برد و سایز lcd فرق میکنه
                  البته میتونید از این حافظه اضافی استفاده هم بکنید و مثلا چند تا متغیر رو lcd بنویسید و بعدا از lcd بخونید به شرط داشتن آدرس ها

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X