اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شمارش عدد به صورت خاص روی seven-segmnet

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شمارش عدد به صورت خاص روی seven-segmnet

سلام و خسته نباشید به همه :
    من میخواستم در ATMEGA 16 هر وقت که کلیدی که به VCC وصل هست رو میزنم روی seven-segment از 1 رو نمایش بده .اگه یه دفه دیگه کلید رو فشار دادم عدد 2 و همین جور الی آخر . البته خودم سعی کردم با وقفه این کار رو بکنم اما هر چی تلاش کردم نشد .اگه کسی میتونه کدهای مخصوص این کار رو به من بده ممنون میشم . :cry:

پاسخ : شمارش عدد به صورت خاص روی seven-segmnet

مدار و برنامه رو بزار شاید تونستیم حلش کنیم
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

خوب من اونروز داشتم روی صفحه کلید موبایل فکر میکردم یکمم کار میکردم!
      وقتی 2 رو میزنین مینویسه a بار دوم بزنین مینویسه b .... تقریبا مثل کار شماست.
      یک delay 30 میلی ثانیه بدین دوباره کلید رو چک کنه اگر دوباره کلیدی فشرده شد X رو یک دونه اضافه کنه و در صفحه بنویسه....
      من کد صفحه کلیدم تا شنبه میزارم شاید کمکتون کنه ولی خوب شما برنامه رو بزارین تا .....
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.شما میتونید به جای وقفه خودتون منتظر تغییر سطح باشید یعنی در یک حلقه بینهایت یک پایه رو بخونید و هنگامی که تغییر سطح رو داشتین با استفاده از جدول lookup 7-seg رو روشن کنید.یا اینکه از دستور bedounce استفاده کنید که هنگامی که به این دستور میرسه منتظر میشه تا کلید زده بشه و اگه زده شده باشه به label تعریف شده میرود که شما کافیه در اونجا جدول lookup رو قرار بدین.
        نحوه وصل کردن کلید هم به این صورته که یک طرف کلید رو به vcc و طرف دیگه رو با یه مقاومت (10k ) به زمین وصل میکنیم. و اون طرف کلید که به مقاومت وصله رو به پایه میکرو میدیم.این جوری در حالت عادی پایه 0 و در حالتی که کلید رو میزنید vcc میشه.
        اگه نحوه کار با lookup و debounce یا اتصال 7-seg رو نمیدونید بگین تا بیشتر توضیح بدم.
        اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

در زیر برنامه وقفه
          unsigned char key=0;

switch (key)
          {
          case 1:
          //type a
          break;
          case 2:
          //type b
          case....