اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کپی سیم کارت با میکرو یا ....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کپی سیم کارت با میکرو یا ....

سلام بچا
    من یه چند روزی هست به سرم زده میخام دستگاه کپی سیم کارت بسازم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم
    یه کار های هم کردم
    مثلا پایه های سیم کارت رو تونستم بدونم هرکدوم چی هست و این که از سسگنال های که بین موبایل و سیم کارت تبادل میشه نمونه برداری کردم که زیر ضمیمه کردم
    شما هم به راحتی میتونین سیگنال ها رو ببینین حالا چطور که دو راه داره اول این که داخل متلب نگاه کنین دوم داخل برنامه اسیوسکوپ های دیجیتال tnm که من راه دوم رو پیشنهاد میکنم.که میتونین از لینک زیر دانلود کنین
    http://tnmelectronics.com/downloads/setup2006080.zip
    بعد از نصب برنامه یه صفحه قرمز میاد حدود 30 ثانیه صبر کنید بعد پیام Retly میده که شما بزنین demo میحیطش میاد بعد فایل های زیر رو open کنید
    حالا سوال من این هست که از کجا بدونم چه اطلاعاتی از موبایل به سیم کارت داده میشه و چه اطلاعاتی از سیم کارت به موبایل داده میشه؟
    راستی سیم کارت دو تا پایه مربوط به دیتا داره که یکی clk هست که یه فرکانس تقریبا 3.7 مگا هرتز روش هست و پایه دیتا که خیلی اطلاعات اجق وجق هستن

کسی سوالی براش پیش میاد مطرح کنه اگه بلد بودم حتما توضیح میدم
    به امید این که این مدار راه اندازی بشه

پیوست اول نمونه برداری شده از فقط سیگنال دیتا
    پیوست دوم سیگنال نمونه برداری شده از دیتا و کلاک که هدف کلاک بوده و دیتا واظح نیست!
    پیوست سوم هم مثل پیوست دوم ولی این جا هدف دیتا میباشد
    فایل های پیوست شده
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

پاسخ : کپی سیم کارت با میکرو یا ....

سلام
    یه سئوال ! برای چه سیم کارت را میخواهی کپی کنید( کاربرد ؟)
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
      سلام
      یه سئوال ! برای چه سیم کارت را میخواهی کپی کنید( کاربرد ؟)
      سیم کارت موبایل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی
        سیم کارت موبایل
        متوجه شدم سیم کارت موبایل است مورداستفادش چیه یعنی اگر کپی از یک سیم کارت داشته باشید؟
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

دوست عزیز چرا متوجه نمیشه میخواد از سیم کارتکپی کنه که بتونه تو دوتا گوشی استفاده کنه

دیدگاه

سلام بچا
            من یه چند روزی هست به سرم زده میخام دستگاه کپی سیم کارت بسازم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم
            یه کار های هم کردم
            مثلا پایه های سیم کارت رو تونستم بدونم هرکدوم چی هست و این که از سسگنال های که بین موبایل و سیم کارت تبادل میشه نمونه برداری کردم که زیر ضمیمه کردم
            شما هم به راحتی میتونین سیگنال ها رو ببینین حالا چطور که دو راه داره اول این که داخل متلب نگاه کنین دوم داخل برنامه اسیوسکوپ های دیجیتال tnm که من راه دوم رو پیشنهاد میکنم.که میتونین از لینک زیر دانلود کنین
            http://tnmelectronics.com/downloads/setup2006080.zip
            بعد از نصب برنامه یه صفحه قرمز میاد حدود 30 ثانیه صبر کنید بعد پیام Retly میده که شما بزنین demo میحیطش میاد بعد فایل های زیر رو open کنید
            حالا سوال من این هست که از کجا بدونم چه اطلاعاتی از موبایل به سیم کارت داده میشه و چه اطلاعاتی از سیم کارت به موبایل داده میشه؟
            راستی سیم کارت دو تا پایه مربوط به دیتا داره که یکی clk هست که یه فرکانس تقریبا 3.7 مگا هرتز روش هست و پایه دیتا که خیلی اطلاعات اجق وجق هستن

کسی سوالی براش پیش میاد مطرح کنه اگه بلد بودم حتما توضیح میدم
            به امید این که این مدار راه اندازی بشه

پیوست اول نمونه برداری شده از فقط سیگنال دیتا
            پیوست دوم سیگنال نمونه برداری شده از دیتا و کلاک که هدف کلاک بوده و دیتا واظح نیست!
            پیوست سوم هم مثل پیوست دوم ولی این جا هدف دیتا میباشد
            درباره پایه های سیمکارت اگه مطلبی داری ضمینه کن شاید بهتر بشه بحث کرد :agree:
            زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

ما از میکرو گنده تراش رو داریم
              امتحان نکردیم
              infinty اصلا کارش اینه
              و خود اپراتور ها هم از این استفاده می کنند
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                ما از میکرو گنده تراش رو داریم
                امتحان نکردیم
                infinty اصلا کارش اینه
                و خود اپراتور ها هم از این استفاده می کنند
                سلام
                متوجه نشدم
                این که گفتین چیه میکرو دستگاهه یا یه چیز دیگه یا اصلا چیزی نیست؟

دیدگاه

سلام بچا
                  من دو روزه هرچی دنبال میگردم که چطوری با سیم کارت ارتباط برقرار کنم پیدا نمیکنم مثلا بیت ریت چند کلاک چند ؟
                  یه چیز دیگه این چه خطی هستش که یه کلاک داره و یک خط دیتا که اطلاعات به شکل رفت برگشت هستن؟

دوستان اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم اگه جواب بدن!

دیدگاه

سلام بچا
                    من دو روزه هرچی دنبال میگردم که چطوری با سیم کارت ارتباط برقرار کنم پیدا نمیکنم مثلا بیت ریت چند کلاک چند ؟
                    یه چیز دیگه این چه خطی هستش که یه کلاک داره و یک خط دیتا که اطلاعات به شکل رفت برگشت هستن؟

دوستان اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم اگه جواب بدن!
                    سلام
                    یک پروتکل به نام ISO7816 هست که برای ارتباط با کارت های هوشمند استفاده می شود و در واحد usart قرار دارد میکروهای ARM اتمل این پروتکل را پشتیبانی می کند. شاید ارتباط با سیم کارت هم با این پروتکل باشد. دو تا پایه کلاک و داده دارد خیلی پروتکل جالبی هم هست.

دیدگاه

عزیز دل برادر اگر فقط هدف کپی کردنه دونه ای 12 تومن usb آنرا می فروشند برو بخر وقت و انرژیت رو هم بزار روی یک کار مفید تر
                      یه سرچ بزن لینک خریدشو پیدا می کنی.
                      کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی ؟ره زکه پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alijs
                        عزیز دل برادر اگر فقط هدف کپی کردنه دونه ای 12 تومن usb آنرا می فروشند برو بخر وقت و انرژیت رو هم بزار روی یک کار مفید تر
                        یه سرچ بزن لینک خریدشو پیدا می کنی.
                        نه عزیزم هدف فقط کپی نیست !

دیدگاه

این کار کلا مشکل قانونی داره و اگه مخابرات پی ببره کلا خط تون رو میسوزونه و پی گرد قانونی داره و حبس و جریمه!!!
                          دوما شما دقیقا هدفت چیه؟ کپی یک سیم کارت روی یک سیم کارت خام دیگه و استفاده در دوگوشی (که فکر نکنم جواب هم بده اگرم بده پیگرد قانونی داره شدیدا)؟
                          کپی یک سیم کارت بر روی یک سیم کارت خام بصرف داشتن یک کپی از سشیم کارت برای مواقعی که سیم کارت مفقود میشه یا خراب؟
                          کپی چند سیم کارت از یک اپراتور روی یک سیم کارت خام و استفاده اون در یک گوشی؟
                          کپی چند سیم کارت از اپراتور های مختلف روی یک سیم کارت خام و استفاده اون در یک گوشی (که کلا جواب نمیده جدیدا)؟

دیدگاه

علی جان چقدر سخت میگیری شما . :angry:
                            من فقط میخام بدونم توی این سیم کارت ها چی ذخیره میکنن و چه اطلاعاتی بین سیم کارت گوشی و مخابرات رد بدل میشه

خوب بچها طبق اخرین تحقیقات بنده البته با کمک اقای "حامد AT91" پروتوکول ارتباطی iso 7816 هستش
                            فرکانس کلاک 3.24 مگا هرتز و باود ریت 9600 هستش

حالا یک سوال ایا این شکل موج که ضمیمه کردم میتونه سیگنال کلاک باشه؟
                            فایل های پیوست شده

دیدگاه

میتونه باشه
                              شایدم یه سیگنال مربوط به حالتی بیکاری یا ازاد بودن باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X