اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ADC در میکرو ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ADC در میکرو ها

سلام
    از دوستان کسی هست که بتونه در مورد تفاوت دو مد کاری دیفرانسیلی و single ended در ADC ها،مزیت ها و معایب هر کدوم و کاربرد های آنها کمی توضیح دهد؟
    :eek: oo:
    با تشکر.
    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

پاسخ : سوال در مورد ADC در میکرو ها

جالبه خیلی از ماها با ADC کار کردیم ولی تفاوت دو مد کاری اون مزایا و معایب هر کدوم و موارد کاربردشون رو نمی دونیم.
    oo: oo: oo: oo:

دیدگاه

فردا در این مورد تا اونجا که بلدم به شما توضیح میدم

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        فکر کنم فقط شما اید که به فریادم می رسید. حالا که قراره زحمت بکشید خواستم بگم که در مورد تنظیماتش نمی خوام توضیح بدید. فقط می خوام بدونم برای پروژه من کدوم مناسب تره البته با توجه به توضیحات شما.
        پروژه من Data logger است یه نمونه ساده ازData logger زلزله نگار است.
        توی این پروژه می خوام به ازای زمان های مشخص از ورودی های آنالوگ نمونه برداری کنم و توی یه EEPROM ذخیره کنم و همچنین از Ds1307 برای ثبت زمان های نمونه برداری استفاده کنم.زمان نمونه برداری از طریق کیپد که با کمک شما به یه جاهایی رسید قابل تنظیم است.
        نهایتا اطلاعات روی EEOROM از طریق ارتباطUSART از طریق کامپیوتر خونده می شه و توسط یک نرم افزار مثل MATLAB تحلیل می شه و برای آن ها نمودار رسم می شود.البته من زیاد و تخصصی AVR کار نکردم به خاطر همین گاهی به راهنمائی های ارزنده شما نیاز دارم.

یک سوال دیگه هم دارم:به مدار کیپد که با کمک شما به نتیجه رسید RTC داخلی رو هم اضافه کردم. وقتی می خوام توی پروتئوس شبیه سازی کنم و کریستال ساعتی رو بین پایه های TOSC1 &TOSC2 قرار می دم با خطای زیر مواجه می شم.
        Gmin stepping failed.
        Source step [4 to 120] failed:source factor=3.3333
        too many interations without convergence
        real time simulation failed to start

شما می دونید چه طور می تونم برطرفش کنم؟
        با تشکر فراوان

دیدگاه

سلام یک سوال تاژه و یک مشکل جدید:
          سعی کردم قسمت ds1307 پروژه رو راه انداژی کنم اما به ازای همه زمان ها و تاریخ عدد 165 رو نشون می ده. توی انجمن ها سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد.
          آقای زوار ظاهرا شما هم قبلا این مشکلو داشتین موفق شدید برطرفش کنید؟ اگه ممکنه تجربیات ارزنده تون رو در اختیار من هم بذارید.
          با تشکر فراوان
          :cry2: :cry2: :sad: :sad:

دیدگاه

با سلام به شما ببخشید که دیر شد خوب شروع میکنیم یکی یکی تا به نتیجه برسیم اول اگر شما لطف کنی مدارت و برنامه ات را بذاری تا من بتونم مشکلات شما را حل کنم من سعی میکنم به شما کمک کنم تا به نتیجه برسید من منتظر برنامه و فایل پروتئوس هستم

دیدگاه

سلام و سپاس
              :rolleyes: :rolleyes:
              از لطف شما بی نهایت سپاس گزارم.شما می تونید از لینک زیر برنامه ها و فابل پروتئوس رو بگیرید این فایل .rar که دریافت می کنید یک word هم داره که توضیحات لازم و سوالامو توی اون پرسیدم.
              http://www.persiangig.com/pages/down...ent/keypad.rar
              سعی کردم فابل رو توی 4shared پلود کنم ولی نشد اگه نتونستید دانلود کنید بگید تا دوباره امتحان کنم.
              بازم ممنونم.

دیدگاه

با سلام اگرممکنه فایل وردتونا با 2003 بذارید چون من word 2003 را دارم ممنونم

دیدگاه

عذر می خوام word2003 نداشتم ولی pdf سوالام رو براتون گذاشتم.
                  http://www.persiangig.com/pages/down.../Questions.pdf

دیدگاه

با سلام به شما سوالها را از آخر جواب میدم
                    ds1307 ، EEProm ، USART؟ به نظر من بهتره ds1307 و usart را جدا جدا جواب بگیرید eeprom چیز خاصی نداره
                    برای ds 1307 یک فایل را برای شما پلود میکنم با کدویژن نوشته شده و تو پروتئوس هم جواب میده اینم لینکش
                    http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://zavar.persiangig.com/document/ds1307.rar
                    با این شرایط رو مدار اول کار کنی بهتره درسته یکم قطعاتش بیشتره اما بهتره من رئ این مدارم کار میکنم اگه مشکلش حل شد بهت میگم در ضمن در مورد سوال پرسیدن هم مشکلی نیست من تا اونجا که سوادم برسه در خدمتم

دیدگاه

سلام و خسته نباشید
                      من فایل شما رو دریافت کردم به محض اینکه به طور کامل اونو بررسی کردم و به جواب دلخواه رسیدم خبرتون می کنم از راهنماییاتون صمیمانه تشکر می کنم.
                      سالی پر از شادی براتون آرزو می کنم.

دیدگاه

سلام دوست گرامی امیدوارم سال جدید برای شما پر از خیر و برکت،شادی و پاکی،سلامتی و تندرستی باشد. :wow: :applause:
                        برنامه ds1307 رو بررسی کردم با Codevision مشکلی ندارم ولی از پروتئوس جواب نگرفتم تنها اعدادی که روی lcd نمایش داده می شود صفر است. پوش باتن هایی هم که برای تنظیم زمان و تاریخ استفاده شده هیچ تاثیری بر روی این مقادیر ندارد. oo:
                        سوال: چرا به جای کریستال ساعتی برای ds1307 از منبع پالس آن هم با مقادیر پیش فرض استفاده شده؟مقادیر پیش فرض چقدر هستند؟ البته این مقادیر رو دستکاری کردم ولی بی فایده بود.کریستال رو هم امتحان کردم اینم بی فایده بود.
                        همچنان تلاش می کنم.شما رو هم در جریان ما وقع می ذارم.
                        اوقات خوشی را براتون آرزو می کنم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز سال نو مبارک شما این قسمت را عملی بستید؟من از ds1307 همینطوری عملی جواب گرفتم شما مطمئن باش جواب میده

دیدگاه

سلام
                            DS1307 رو عملی بستم. با برنامه ای که خودم نوشته بودم هم در عمل و هم شبیه سازی پروتئوس عدد 165 رو روی lcd نمایش می داد. من برنامه رو برای شما می ذارم ببینید چیزی که نداره 4 تا دستوره همش ولی نمی دونم چرا اینجوری می کنه؟
                            http://www.persiangig.com/pages/down...ent/ds1307.rar
                            البته اینم بگم که برنامه ای که برای شما ارسال کردم رو بدون دستورات i2c_start,i2c_stop و با مقادیر اولیه مختلف زمان و تاریخ هم امتحان کردم.
                            خیلی دوست دارم دوباره مدارش رو ببندم ولی کریستالم منهدم شد. الانم که همه جا تعطیله؟ پس اگه شما می گید عملی جواب می ده این قسمت رو بذارم برم سراغ قسمت بعدی؟
                            با تشکر فراوان

دیدگاه

با سلام اینم فایل برنامه و پروتئوس تو پروتئوس من که درست کار میکنه امیدوارم برای شما هم کار کنه
                              http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://zavar.persiangig.com/document/ds1307_1.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X