اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ds1307 یا rtc میکرو ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ds1307 یا rtc میکرو ؟

با سلام به همه دوستان

راستش برای کاری نیاز به یک ساعت دقیق و ارزان دارم موندم بین ds1307 و rtc
    داخلی میکرو کدوم رو انتخاب کنم ؟ (وسیله ای که دارم روش کار میکنم قابل حمله
    و تغییرات دمایی در حد محیط خانه و هوای بیرون رو خواهد داشت)
    از دوستانی که با rtc میکرو و همین طور با ds1307 کار کردن می خوام منو راهنمایی کنن-- در ضمن در باره کریستال 32768 ساعت آیا نوع مرغوبش هم وجود داره ؟
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

پاسخ : ds1307 یا rtc میکرو ؟

یک جستجو تو قسمت avr بزنی کلی مطلب گیرت میاد
    اگه پیدا نکردی بگو چندتاش رو معرفی کنم
    موفق باشی

دیدگاه

سلام
      دقت ساعت که برمیگرده به کریستال مورد استفاده ربطی به rtc یا ds1307 نداره
      اگه کاری که میخوای با ساعت انجام بدی حساس و مهمه که باید از ds1307 استفاده کنی چون اگه بخوای از rtc خود میکرو استفاده کنی احتمال قطعی برق و درنتیجه صفر شدن ساعت هست یا اینکه ممکنه میکرو بعد از چند روز هنگ کنه که بازم باعث برهم خوردن ساعت میشه ولی ds1307 این معایب و نداره (این از مزیتهای ds1307 نسبت به rtc میکرو)
      از معایب استفاده از ds1307 هم یکی اینه که قیمت تمام شده مدار نسبت به rtc یکی دو تومان بیشتر میشه و دوم اینکه حجم سخت افزاری مدار افزایش پیدا میکنه
      کریستالهای موجود در بازار هم تا اونجا که من کار کردم توی هر 24 ساعت تقریبا 1 ثانیه خطا دارند اگه کریستال دقیق میخوای میتونی از ساعت دیواری قدیمی خونتون کش بری(کریستالشو در بیاری) یا اینکه میتونی بری ساعت سازی ها بگی خازن ساعت (همون کریستال خودمون) میخوام اونا دقیقترن
      بازم اگه دقیقتر میخوای باید بری سراغ ای سی m48t86 که تو خودش کریستال و باطری داخلی داره.
      موفق باشید.
      The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی پورعلی
        یک جستجو تو قسمت avr بزنی کلی مطلب گیرت میاد
        اگه پیدا نکردی بگو چندتاش رو معرفی کنم
        موفق باشی
        قبلا سرچ کردم درباره ds1307 مطلب زیاد بود اما درباره مقایسه بین rtc میکرو و ds1307 موضوعی ندیدم.

با تشکر از narek عزیز در مورد m48t86 مطالبی در انجمن دیده بودم و فقط مشکلم با قیمتش هست ضمنا درباره قابلیت باتری backup در ds1307
        برای کار من فرقی نداره چون به هر حال دستگاه با باتری کار میکنه .
        من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
        آلبرت اینشتین
        منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

برای بالا بردن دقت باید از کریستال درست استفاده کنی
          فرقی بین rtc میکرو و ds1307 نیست
          نکات لازم برای بالا بردن دقت:
          1-بدنه کریستال یعنی قسمت فلزی باید حتما به زمین وصل شه(این خیلی مهمه من تو تمام بردا دیدم این کارو میکنند فقط چندتا برد نمونه رو ببین چطور این کارو میکنند)
          2- به بدنش حویه نزن لحیم کاری پایه ها سریع باشه اگه داخل کریستال گرما به 60 درجه برسه
          باید کریستالو بندازی بره
          3-دقیق ترین کریستالا توی ساعت های دیجیتال پیدا میشن (حتی همین ساعت های مچی دیجیتال ارزون قیمت هم خوبن) :bye :bye

دیدگاه

عزیز همونطوری که دوستان گفتن فرقی نداره ولی مونده به طرحت . مثلاً اگر شما با میکروکنترلر ARM کار می کنید چون خودش دارای RTC داخلی با دقت بالا و مجزای از سی پی یو ی اصلی هستش مشخصاً بهتره از RTC استفاده کنی ولی اگر با میکروکنترلر دیگه همچون AVR استفاده کنی بهتره همون چیپ های ساعت رو بکار بگیری.
            موفق باشید
            Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X