اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاریخ انقضا avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تاریخ انقضا avr

سلام
    میخواستم ببینم میکرو avr در حالت ایده آل چند سال میتونه کار کنه؟ یعنی مدام روشن باشه و هنگ نکنه!
    و اینکه بیشترین مدتی که شما از avr در حالت مداوم روشن استفاده کردید چقدر بوده؟ از دوستان کسی از avr استفاده کرده که حداقل تا الان 1 سال بدون مشکل کار کرده باشه؟ (24 ساعت روشن)
    با سپاس
    The harder I work, the luckier I get

پاسخ : تاریخ انقضا avr

سلام.
    اینجوری که تو دیتا شیتش نوشته 20 الی 100 سال.
    Data Retention:
    Reliability Qualification results show that the projected data retention failure rate is much less
    than 1 PPM over 20 years at 85°C or 100 years at 25°C.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narek
      سلام
      میخواستم ببینم میکرو avr در حالت ایده آل چند سال میتونه کار کنه؟ یعنی مدام روشن باشه و هنگ نکنه!
      و اینکه بیشترین مدتی که شما از avr در حالت مداوم روشن استفاده کردید چقدر بوده؟ از دوستان کسی از avr استفاده کرده که حداقل تا الان 1 سال بدون مشکل کار کرده باشه؟ (24 ساعت روشن)
      با سپاس

فک نکنم بیشتر از 3 سال کار کنه
      من به طور عملی بیشتر نتونستم ازش کار دریافت کنم
      البته از حافظه eeprom هم زیاد استفاده میکرد

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narek
        سلام
        با سپاس
        در شرایط دمایی عادی "25 درجه" همونطوری که دوستمون گفتن 100 سال ولی بسته به شرایط میتونه تغییر کنه .
        البته خود میکرو امکان خرابیش خیلی کمه ولی حافظه های داخلیش بیشتر خراب میشن چون هر سلولی یه عمری داره
        Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

من در محیط بیرون (سردی زمستان و گرمی تابستان رو درنظر بگیرید)وبا فرکانس 16 بصورت مداوم و بدون حتی 1 دقیقه خاموشی مگر بدلیل قطع برق و بدون استفاده از EEprom حدود 4 ساله که دارن کار میکنن و هیچ مشکلی هم نداشتند
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

میشه بگید چه مداریه؟ آیا توی مدار از رله یا وسایل جانبی دیگه ای هم استفاده کردید؟ و اینکه واسه نویز گیریش چه کارهایی انجام دادید؟
            من یه مدار ساختم اولاش خوب کار میکرد یعنی 2-3 ماه بدون مشکل کار کرد ولی این اواخر شروع کرده به اذیت کردن هر 7-8-10 روز یه بار میکرو هنگ میکنه :angry:
            به گمانم مشکل از تغذیه میکرو باید باشه آخه تغذیه میکرو با 3 تا رله یکیه احتمالا موقع سویچ کردن رله نویز میفته تو مدار و میکرو هنگ میکنه تغذیه میکرو رو جدا کردم حالا ببینم درست میشه یا نه
            The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

اگه از eprom استفاده نکنی
              تغذیه و نویز رو مطمئن باشی
              وکریستال رو تضمین کنی
              خیلی راحت چندسال برات کار میکنه . من توی چند تا وسیله امتحان کردم
              تشکر لازم نیست؟

دیدگاه

من در تابلو روان استفاده کردم
                مشکل شما هم به احتمال زیاد بخاطر رله هاست البته واچ داگ هم میتونه مشکلت رو حل کنه
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

2 سال اونم 24 ساعته
                  هنوزم داره کار میکنه
                  تا بحال مشکلی هم نداشته

اون قضیه از بین رفتن آ‌EPROM هم بستگی به تعداد بار نوشتن توش داره نه زمان( 10000 یا 100000 بار دقیق یادم نیس)
                  در انتظار تو نشسته ام غافل از آنکه در انتظارت باید ایستاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X