اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کنترل ترافیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه کنترل ترافیک

سلام.من برای پروژه کنترل ترافیک دنبال سنسوری می گردم که بتونه تعداد ماشین هاروتشخیص بده تا بتونه باتوجه به تعداد ماشینها زمان سبزوقرمز بودن چراغهارو تغییربده.کسی این سنسورو بلده؟

پاسخ : پروژه کنترل ترافیک

ویکی خانوم
    می خای تصویر رو پردازش کنی یا حتمن باید از سنسور استفاده کنی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط viki
      سلام.من برای پروژه کنترل ترافیک دنبال سنسوری می گردم که بتونه تعداد ماشین هاروتشخیص بده تا بتونه باتوجه به تعداد ماشینها زمان سبزوقرمز بودن چراغهارو تغییربده.کسی این سنسورو بلده؟
      عزیز سنسور خاصی نمی خاد یک سنسور وزن میخاد که باید زیر آسفالت نصب بشه و با توجه به فاصله و قدرت فشار وارد شده ، سطح و شدت ترافیک رو تشخیص بدین
      ولی روش بهتر اینه که از پردازش تصویر استفاده کنی ، که اونم سنسور خاصی نداره و برمیگرده به پردازش تصویر گرفته شده
      در کل برای آنالیز ترافیک بیشتر از سخت افزار به نرم افزار نیاز داری
      نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
      ویکی خانوم
      آقا سعید میگم چه کنجکاوی خاصی رو جنسیت کاربران دارید !! قضیه چیه ("ناراحت نشی ها همش محض شوخیه&quot
      موفق باشید :job:
      Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

سلام

کل پروژه کنترل ترافیک بر میگرده به همین شمارش تعداد ماشین. اما تا جایی که من میدونم سنسور نداره!
        برا این گونه پروژه ها معمولاً از پردازش تصویر استفاده میکنن. فکر کنم با fpga کارتون راه بیوفته (البته من هم خودم شنیدم)
        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

من پروژه ای مشابه با این رو انجام دادم برای تشخیص خودروها روشهای مختلفی وجود داره
          1- روشهای مبتنی بر پردازش تصویر
          2- روشهای مبتنی بر فرستنده و گیرنده های نوری
          3 - روشهای مبتنی بر لوپها و تیوب ها که این روش بسیار معمول تر و ساده تره
          برای روش سوم هم چند حالت مختلف داریم
          لوپهای مغناطیسی ، سنسورهای مگنت ، تیوبهای فشاری ، تیوبهای پیزو و ...

از بین کل روشهای بیان شده فعلا بهینه ترین روش برای شمارش خودروها روش مغناطیسی میباشد که یک سیم پیچ بزرگ در کف جاده میگذارند و با استفاده از مدارات نوسانساز عبور خودرو و یا تراکم آن در یک محدوده مشخص را تشخیص میدهند.
          اطلاعات تکمیلی خواستید در خدمت شما هستم
          مهم نیست چه مدرکى دارید
          مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maysam.azizi
            من پروژه ای مشابه با این رو انجام دادم برای تشخیص خودروها روشهای مختلفی وجود داره
            1- روشهای مبتنی بر پردازش تصویر
            2- روشهای مبتنی بر فرستنده و گیرنده های نوری
            3 - روشهای مبتنی بر لوپها و تیوب ها که این روش بسیار معمول تر و ساده تره
            برای روش سوم هم چند حالت مختلف داریم
            لوپهای مغناطیسی ، سنسورهای مگنت ، تیوبهای فشاری ، تیوبهای پیزو و ...

از بین کل روشهای بیان شده فعلا بهینه ترین روش برای شمارش خودروها روش مغناطیسی میباشد که یک سیم پیچ بزرگ در کف جاده میگذارند و با استفاده از مدارات نوسانساز عبور خودرو و یا تراکم آن در یک محدوده مشخص را تشخیص میدهند.
            اطلاعات تکمیلی خواستید در خدمت شما هستم
            ببخشید،شما دانشجو نباید باشید درسته؟! شرکت دارید یا جایی کار میکنید که اینقدر اطلاعات به روز دارید؟
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X