سلام.من برای پروژه کنترل ترافیک دنبال سنسوری می گردم که بتونه تعداد ماشین هاروتشخیص بده تا بتونه باتوجه به تعداد ماشینها زمان سبزوقرمز بودن چراغهارو تغییربده.کسی این سنسورو بلده؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پروژه کنترل ترافیک
Collapse
X
-
پاسخ : پروژه کنترل ترافیک
نوشته اصلی توسط vikiسلام.من برای پروژه کنترل ترافیک دنبال سنسوری می گردم که بتونه تعداد ماشین هاروتشخیص بده تا بتونه باتوجه به تعداد ماشینها زمان سبزوقرمز بودن چراغهارو تغییربده.کسی این سنسورو بلده؟
ولی روش بهتر اینه که از پردازش تصویر استفاده کنی ، که اونم سنسور خاصی نداره و برمیگرده به پردازش تصویر گرفته شده
در کل برای آنالیز ترافیک بیشتر از سخت افزار به نرم افزار نیاز داری
نوشته اصلی توسط سعید باقرانیویکی خانوم("ناراحت نشی ها همش محض شوخیه"
موفق باشید :job:Aristar Group - Always And Forever
دیدگاه
-
سلام
سلام.من برای پروژه کنترل ترافیک دنبال سنسوری می گردم که بتونه تعداد ماشین هاروتشخیص بده تا بتونه باتوجه به تعداد ماشینها زمان سبزوقرمز بودن چراغهارو تغییربده.کسی این سنسورو بلده؟
برا این گونه پروژه ها معمولاً از پردازش تصویر استفاده میکنن. فکر کنم با fpga کارتون راه بیوفته (البته من هم خودم شنیدم)تشکر لازم نیست!
دیدگاه
-
من پروژه ای مشابه با این رو انجام دادم برای تشخیص خودروها روشهای مختلفی وجود داره
1- روشهای مبتنی بر پردازش تصویر
2- روشهای مبتنی بر فرستنده و گیرنده های نوری
3 - روشهای مبتنی بر لوپها و تیوب ها که این روش بسیار معمول تر و ساده تره
برای روش سوم هم چند حالت مختلف داریم
لوپهای مغناطیسی ، سنسورهای مگنت ، تیوبهای فشاری ، تیوبهای پیزو و ...
از بین کل روشهای بیان شده فعلا بهینه ترین روش برای شمارش خودروها روش مغناطیسی میباشد که یک سیم پیچ بزرگ در کف جاده میگذارند و با استفاده از مدارات نوسانساز عبور خودرو و یا تراکم آن در یک محدوده مشخص را تشخیص میدهند.
اطلاعات تکمیلی خواستید در خدمت شما هستم
مهم نیست چه مدرکى دارید
مهم این است که چه درکى دارید . . .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط maysam.aziziمن پروژه ای مشابه با این رو انجام دادم برای تشخیص خودروها روشهای مختلفی وجود داره
1- روشهای مبتنی بر پردازش تصویر
2- روشهای مبتنی بر فرستنده و گیرنده های نوری
3 - روشهای مبتنی بر لوپها و تیوب ها که این روش بسیار معمول تر و ساده تره
برای روش سوم هم چند حالت مختلف داریم
لوپهای مغناطیسی ، سنسورهای مگنت ، تیوبهای فشاری ، تیوبهای پیزو و ...
از بین کل روشهای بیان شده فعلا بهینه ترین روش برای شمارش خودروها روش مغناطیسی میباشد که یک سیم پیچ بزرگ در کف جاده میگذارند و با استفاده از مدارات نوسانساز عبور خودرو و یا تراکم آن در یک محدوده مشخص را تشخیص میدهند.
اطلاعات تکمیلی خواستید در خدمت شما هستمجانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه
دیدگاه