اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با lcd و jtag

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با lcd و jtag

آقا من یک غلطی کردم lcd مو به پورت c وصل کردم، حالا بستمش تو پروتیوس خو عین ساعت کار میکنه ولی در عمل با stk200/300 با بسکام پروگرامش کردم lcd قاتیه . فقط وقتی کنتراستش را به زمین وصل میکنم مربع های سطر دومش روشن میشن (همشون) !
    به نظر شما از این فیزوبیت jtag هستش؟ اگر از اونه چطور با بسکام غیر فعالش کنم ، اگر از چیز دیگه ای ، تجربه ای دارید ، به من بدبخت بینوا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

پاسخ : مشکل با lcd و jtag

بله از همون فیوزبیته
    برای من هم این اتفاق افتاده بود و کار نمی کرد بعد از تغییر اون فیوزبیت کار کرد
    Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

خوب قربونت برم ، چطور یقه این jtag رو بگیرم؟؟؟
      با بسکام ؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

متوجه شدم
        برای تجربه آیندگان بگم چی کردم:
        میرید تو بسکام، f4 میزینید یا program>send to chip رو انتخاب میکنید . سه تا تب بالای اون عدد ها هست ، میرید تو تب lock and fuse bits همونجا در قسمت high fuse bit نوشته jtag enable شما disable کنید و گزینه write fsh کنار پنجره رو بزنید . مال من از این بود . :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_shushtar44
          متوجه شدم
          برای تجربه آیندگان بگم چی کردم:
          میرید تو بسکام، f4 میزینید یا program>send to chip رو انتخاب میکنید . سه تا تب بالای اون عدد ها هست ، میرید تو تب lock and fuse bits همونجا در قسمت high fuse bit نوشته jtag enable شما disable کنید و گزینه write fsh کنار پنجره رو بزنید . مال من از این بود . :bye
          بله عزیز همونه
          در واقع وقتی که فیوز بیت فعال هستش پین 4 پورت سی غیر قابل استفاده میشه
          موفق باشی
          Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X