اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در رابطه با پروگرامر STK200/300

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در رابطه با پروگرامر STK200/300

سلام
    من چند روز پیش داشتم با پروگرامر STK200/300 کار می کردم که ناگهان به دلیل بی دقتی خودم پورت ال پی تی کامپیوترم معیوب شد
    و به دلیل کمی بودجه برای خرید یه کامپیوتر دیگه من رفتم و یه تبدیل یو اس بی به پارالل تهیه کردم
    من اول فکر می کردم این کابل یه پورت مجازی تو کامپوتر ایجاد میکنه و من از طریق اون می تونم با پروگرامرم کار کنم
    ولی متاسفانه این طور نبود
    من باید چی کار کنم......... لطفا کمک کنید ........کمک........کمک......کمک......
    البته اینو بگم من می خوام این پروگرمر رو به لب تابمم که پارالل نداره وصل کنم
    بعد تازه من یه DESKTOP CNC دارم که با پورت ال پی تی کار می کنه می خواستم اونم به لب تابم وصل کنم
    یعنی میشه :question:

پاسخ : کمک در رابطه با پروگرامر STK200/300

این مبدل ها معمولاً همیشه همراهشون یه CD نصب هست که دقیقاً همین کاری که شما می خوای رو می کنن. اون همراهش نبود؟
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام
      از این که جواب دادین ممنونم
      کابلی که من گرفتم داخل یه پک در بسته بود که هیچ سی دی هم در ان نبود
      خود کابلم به صورت plug & play است
      و کامپیوترم اونو میشناسه و نصبش می کنه ولی به صورت یه درگاه usb برای پرینتر...

دیدگاه

آها، یعنی منظورت اینه که اون رو به شکل یه پورت USB میشناسه؟ معمولاً این مساله مشکلی ایجاد نمی کنه. یعنی توی device manager که بری همون پورت USB رو نوشته، اما توی پرانتز براش یه شماره LPT یا COM می نویسه که تو از اون استفاده می کنی. من از همین سیستم برای تبدیل serial به usb استفاده می کنم. البته برای من همراهش یه CD نصب بود که درایورش رو از اون نصب می کردم.
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام
          کاش قبل از خرید یه سوالی از برو بچ میزدی چون ماهم تجربه خریدن و به درد نخوردن این تبدیلارو داریم
          اگه در نهایت به زورم کار کنن هی گیرو گور تو کار میندازن
          اگه واسه pc می خوای باید تبدیل pci slot بگیری
          و اگه برای lab می خوای باید بگردی یه تبدیل usb درست و درمون پیدا کنی
          یعنی تبدیله شبیه ساز پورت باشه نه صرفا راه انداز یه مدل پرینتر خاص متاسفانه فروشنده های ما خیلی هاشون از چیزی که میفروشن حبر ندارن

دیدگاه

ممنون
            سال نو هم مبارک
            باید یکم پس انداز کنم تا بتونم یه مین برد دیگه تهیه کنم
            بسوزه درد بی پولی

دیدگاه

میتونی یه پروگرمر USB بگیری

دیدگاه

دارم ولی سراعتش به stk200/3000 نمی رسه

دیدگاه

آره، قبول دارم که کار کردن با STK خیلی ساده تره و بهتره، اما تکنولوژی LPT دیگه خدایی قدیمی شده، الان دیگه دورانش سر اومده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X