اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع و وصل 220 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قطع و وصل 220 ولت

تو بعضی از مواقع حتی قطع و وصل رله هم نویز می اندازه.
    البته من همیشه از رله و ترانزیستور خالی استفاده می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
      تو بعضی از مواقع حتی قطع و وصل رله هم نویز می اندازه.
      خوب دیگه، اپتوکوپلر دقیقاً جایگزین الکترونیکی رله هاست که توشون قطعه مکانیکی دارن. اما خودم باهاشون کار نکردم و درست نمی دونم.
      نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
      البته من همیشه از رله و ترانزیستور خالی استفاده می کنم
      اون دیود که گفتم به خاطر اینه که چون کویل رله یه مقدار خاصیت سلفی داره، وقتی ترانزیستور خاموش میشه جریان توش بلافاصله صفر نمیشه، و یه مقدار جیان معکوس درست می کنه که می تونه به ترانزیستور صدمه بزنه. اون دیود رو که بذاری وقتی جریان معکوس بشه اتصال کوتاه میشه و جریان رله توی خودش خالی میشه.

البته بدون اون هم درست کار میکنه و مخصوصاً این رله های 5 ولتی جریان معکوسشون انقدر کمه که ترانزیستور رو نمی سوزونه. اما باید همیشه موارد رو رعایت کرد، مخصوصاً توی جاهای حساس.
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

خروجی اپتوکوپلر در واقع مسیر کلکتور-امیتر ترانزیستور داخلیشه و ترانزیستور هم یه سری مشکلاتی مثل محدودیت جریان و ولتاژ داره که رله نداره
        مثلا اپتوکوپلر رو نمیشه مستقیم به 220 وصل کرد. جریان عبوریش هم هیچ وقت از چند صد میلی آمپر بیشتر نمیشه.
        اون دیود که گفتم به خاطر اینه که چون کویل رله یه مقدار خاصیت سلفی داره، وقتی ترانزیستور خاموش میشه جریان توش بلافاصله صفر نمیشه، و یه مقدار جیان معکوس درست می کنه که می تونه به ترانزیستور صدمه بزنه. اون دیود رو که بذاری وقتی جریان معکوس بشه اتصال کوتاه میشه و جریان رله توی خودش خالی میشه.

البته بدون اون هم درست کار میکنه و مخصوصاً این رله های 5 ولتی جریان معکوسشون انقدر کمه که ترانزیستور رو نمی سوزونه. اما باید همیشه موارد رو رعایت کرد، مخصوصاً توی جاهای حساس.
        کاملا درسته.

دیدگاه

اون دیود که اقای پور ازاد گفتن رو حتما از نوع فست انتخاب کنید مثلا 1n916

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X