با سلام خدمت همه اساتید گرامی.دوستان من مدار التراسونیک رو ساختم همونی که تو کتاب 11 پروژه اومده روش هم بحث شد ولی من نتیجه نمیگیرم همون مشکلاتی که مطرح شد رو داره!فقط over reng میزنه گاهی هم عدد های اشتباه نشون میده.لطفا کسایی که درست کردن کمک کنن باید تحویل بدم تا 10 روز دیگه.ضمنن من با مگا 8 بستمش پایه هاش مثل تاینی 2313 هستش.ولی تو دستور clk pre(که نمیدونم چیه؟)کامپایلر ارور میده!!!(با مگا 8)کمک کنین لطفا
سلام. :bye
من یه ماژول اولتراسونیک گرفتم که عکسش اینجاست:
پالسی که از پایه خروجی اکو می گیرم هم اینه ولی ثابته و به ازای تغییر فاصله تغییر در دامنه و فرکانس دیده نمیشه.وقتی حرکتی جلوش می کنی یه تکونی می خوره ولی باز ثابت میشه. کسی تا حالا به این مساله برخورده؟
ممنونم
من بالاخره از این مدار جواب گرفتما خوبم اندازه میگیره تا 4متر هم جواب گرفتم ازش ...
فقط کدش ایراد داره که یکم باید تغییرش بدین ...
اگر کسی خواست میتونه درست کنه ... من جواب گرفتم .
سلام
آقا ali چرا جواب نمیدی خب!!!!!!!
این همه پیام فرستادن همچین مشکلی داشتن ولی شما یه پیام هم ندادین !!!! چرا؟؟؟؟؟
تو این سایت قرار نیست که هر کی مشکلش برطرف شده دیگه جواب کسی رو نده ما باید به هم دیگه کمک کنیم .
امیدوارم راه حل این مشکل رو بگی تا همه ما از اون بهره ببریم .
ممنون
آقا سلام به همگی یه سر به سایت www.pca-co.ir بزنین این شرکتیه که به صورت تخصصی آلتراسونیک تولید میکنه و در سایتش اطلاعات خوبی در مورد سنسورهای آلتراسونیک گذاشته من کلی وقت گذاشتم یه سنسور ضد آب با رنج اندازه گیری بالا تا 15 متر پیدا کنم این شرکتو پیدا کردم.
آقا سلام به همگی یه سر به سایت www.pca-co.ir بزنین این شرکتیه که به صورت تخصصی آلتراسونیک تولید میکنه و در سایتش اطلاعات خوبی در مورد سنسورهای آلتراسونیک گذاشته من کلی وقت گذاشتم یه سنسور ضد آب با رنج اندازه گیری بالا تا 15 متر پیدا کنم این شرکتو پیدا کردم.
دیدگاه