اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازه ماژول GSM-gps و برنامه bascom و نقشه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازه ماژول GSM-gps و برنامه bascom و نقشه

GPS چیست؟

GPS سیستم مکان یابی جهانی ( Global Positioning System ) یک سیستم هدایت ( ناوبری ) ماهواره ای اســت و قادر است، موقعیت دقیق شما را بر روی زمین در هر زمان، درهر مکان و در هر هوایی مشخص کند.

خدمات این مجموعه در هر شرایط آب و هوایی و در هر نقطه از کره زمین در تمام ساعت شبانه روز در دسترس است. پدید آوردنگان این سیستم، هیچ حق اشتراکی برای کاربران در نظر نگرفته اند و استفاده از آن رایگان است

خرید ماژول lea-5s:

خرید آیسی lea-5s:

ترتیب و پایه های مورد نیاز:
    1:sda=پایه sda برای ارتباط i2c که ما ازون استفاده نمیکنیم
    2:scl=پایه scl برای ارتباط i2c که ما ازون استفاده نمیکنیم
    3:txd=این پایه به rxd میکروتون متصل میشه
    4:rxd=این پایه به txd میکروتون باید وصل شه
    5و6:vcc=این2 پایه به هم متصل میشود و به ولتاژ 3.3v وصل میشود
    7:gnd=این پایه به زمین یا منفی مدارتون وصل میشه
    8:vout=این پایه ولتاژ3.3v میده که میشه از اتصال صحیح آیسی اطمینان حاصل کرد
    9:cfg=این پایه برای تنظیم باودریت آیسی میباشد اگر صفر شود 4800 اگر یک شود 9600 البته خودش مقاومت داخلی پول پ داره و پیش فرض 9600 اگه به جایی وصل نشه
    10:rst=این پایه برای ری استارت کردن آیسی میباشد
    11:vbck=این پایه برای ولتاژ 5 ولت تعبیه شده که اگه 3.3 ولت قطع شد آیسی همواره شبکه گم نکنه مه به نظرم بی مصرفه
    12:r/v=این پایه که هیچ جای دنیا مصرف نشده احتمالا کاری براش در نظر گرفته نشده هنوز
    13:gnd=این پایه هم به منفی یا زمین مدار وصل میشه
    14:gnd=این پایه هم به منفی یا زمین مدار وصل میشه

رفتیم اونور آیسی

15:gnd=این پایه هم به منفی یا زمین مدار وصل میشه
    16:rf-in=این پایه که خیلی مهمه باید به یک آنتن مخصوص gps که در موردش بحث میکنیم وصل بشه
    17:gnd=این پایه هم به منفی یا زمین مدار وصل میشه
    18و19:این 2 پایه با یه مقاومت 100 اهم به هم وصل میشه و تغذیه قسمت rf آیسی تامین میشه و آیسی شروع به پیدا کردن شبکه میکنه
    20:AADET_N=این پیه برای فعال کردن جستجو آنتنه که لازم نیست وصل شه چون فعاله از داخل
    21و22و23:این 3 پایه nc هستند و نیازی به وصل کردنشون نیست
    24:VDDUSB=زمانی که بخوایم از usb استفاده کنیم این پایه میاد آیسیو از طریق usb تغذیه میکنه
    25:USB_DM=پایه dm هست که باید به کانکتور dm usb وصل شه
    26:USB_Dp=پایه dح هست که باید به کانکتور dp usb وصل شه
    27:EXTINT0=این پایه یک اینتراپت خارجی است که معلوم نیست کارش طبق معمول به هیچی وصلش نمیکنیم
    28:TIMEPULSE=این پایه خیلی توپه اگه یه led بهش وصل شه هر1 ثانیه خاموش روشن میشه

ترتیب پایه ها رو میشه از رو دیتاشیت زیر خوند:

فردا در مورد نقشه مدار و تغذیه و ................. بحث میکنیم
    لطفاً جایی ایرادی بود بگین روش بحث کنیم

انشالله آخر این تاپیک ماژول GSM هم بهش وصل میشه و میشه از راه دور موقعیت پیدا کرد با نقشه و برنامه بیسکام
    [/b]

پاسخ : راه اندازه ماژول GSM-gps و برنامه bascom و نقشه

دوستان!
    یکی که با این ماجول- یا NEO-5- کار کرده بیاد و این تاپیک و ادامه بده
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

با سلام ممنون از آموزشت فقط من میخوام این کار را با sim548 انجام بدم شما در مورد این ماژول اطلاعاتی دارید؟

دیدگاه

سلام
        می خوام از آنتن اکتیو مثلا http://www.irkit.ir/fa/download/A35SMA.pdf استفاده کنم . اگه آنتن فعال دیگه ای با نویز پایین تر معرفی کنید ممنون میشم .
        چطور باید آنتن مورد نظر رو نویزگیری کنم ؟ چون میخوام اونو تو جایی بانویز بسیار بالا به کار ببرم .
        دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
          سلام
          من تازه کارم لطفا کمک کنید .
          من می خوام از ماژول GPS01 : http://www.roboeq.com/PDF/0502004.pdf استفاده کنم و اونو به کامپیوتر متصل کنم .
          تو صفحات قبل راجع به Max232 صحبت شده . من نمیدونم که چیه و چطور باید با اون کار کرد .
          از اتصال آنتن و دیگر قسمت ها هم چیزی نمیدونم .
          می خام از آنتن اکتیو مثلا http://www.irkit.ir/fa/download/A35SMA.pdf استفاده کنم . اگه آنتن فعال دیگه ای با نویز پایین تر معرفی کنید ممنون میشم .
          چطور باید آنتن مورد نظر رو نویزگیری کنم ( مدار مربوطه رو چطور باید طراحی کنم که عمل نویزگیری رو انجام بده ) ؟ چون میخوام اونو تو جایی بانویز بسیار بالا به کار ببرم .
          خواهشا کمکم کنید .
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=13592.msg280828#msg280828
          اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

:bye دوستان سلام
            بااید بگم که من هم یکی از این ماژول ها (GPS01)خریداری کردم و العان برای راه اندازیش با مشکل روبرو شدم و مشکل من بیشتر روی قسمت سخت افزاری کارکرد بعضی از پایه ها هست و کسی که این ماژول
            رو ازش خریدم گفت که به آنتن اکتیو نیاز نداره ودر فضای باز به راحتی کانکت می شه اگه شما بتونین کمک کنید ممنون میشم
            :applause: :applause: :applause: :applause:
            عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

دادا نکن این کار رو این سومین پست اسپم شماست نکن خلاف مقرراته
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

:nerd: اینی که العان گفتی یعنی چه

دیدگاه

دادا یعنی اینکه یه سوال رو 3 بار توی 3 تاپیک مطرح کردی :mrgreen:
                  همین !!
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

:smile: سلام اینی که من زودتر به جوابم برسم مشکلی ایجاد میکنه ؟ اصلا میشه بگی مشکل کار من کجا هست که خودم هم متوجه بشم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X