اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان

سلام دوستان
    میشه لطف کنید و درباره چرخش کلمات- بزرگ شدن و کوچک شدن کلمات و در کل افکتهای مخصوص تابلو روان توضیح بدید.
    این افکتها توی برنامه استفاده میشه یا در قسمت سخت افزار این کار انجام میشه.
    ممنون

پاسخ : تابلو روان

سلام

خودمونیم عنوان تاپیک یه جوریه یه جوری میزدی که متوجه بشیم مربوط به افکت تابلو روانه

بی خیال.

دو راه برای اجرای افکت روی تابلو وجود داره

1) اینکه شما بیائید و یک تابع خاصی رو برای تابلو بنویسید که مثلا نوشته رو به سمت بالا ببره ، یا اینکه متن رو داخل صفحه بچرخونه یا ....
    این روش یکم سخته ولی خوب درد سر های روش دوم رو نداره و میتونید کاری کنید که کاربر خودش این افکت ها رو ایجاد کنه

2) ایجاد افکت و متن بیرون از میکرو ، در این روش کار میکرو فقط اینه که بیاد و یه سری کد رو از حافظه (هر حافظه ای) برداره و روی تابلو نشون بده ، مثلا با استفاده از نرم افزار Flash MAX انیمیشن های مختلفی درست کنید و داخل یک نرم افزار دیگه(میتونید خودتون بسازید یا بخرید) اون رو به کد تبدیل کنید و بدید به میکرو که بریزه روی تابلو

در هر دو روش قبلا بحث شده ، یه سرچی بکنی پیداشون میکنی...مخصوصا روش دوم :agree:

(یادمه وقتی روش دوم رو اینجا توضیحاتش رو دادم ، دو ماه بعد بازار پر شد از تابلوهایی با همین روش =)) )

موفق باشید

دیدگاه

مرسی از جوابتون
      میشه درباره روش اول یکم بیشتر راهنمایی بفرمایید؟
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sara_t
        مرسی از جوابتون
        میشه درباره روش اول یکم بیشتر راهنمایی بفرمایید؟
        ممنون
        مثلا شما وقتی قصد دارید یک متن رو شیفت به راست کنید چه فرمولی مینویسید؟
        حتما این رو مینویسید(با فرض تابلو دارای 32 ستون باشد)

کد:
        void left(void)
        {
        	for(i=32;i>0;i--)
        	{
        	data[i]=data[i-1];
        	}
        data[0]=NEW data 
        }

این تابع میاد و اطلاعات مربوط به هر ستون رو به ستون بعدی انتقال میده و در آخر هم دیتای جدید رو که قراره وارد تابلو بشه رو وارد data[0] می کنه.

این یک فرموله ، درسته؟

حالا مثلا اگه خواستید متن بالا بره باید تک تک دیتای ستون ها رو به بالا شیفت بدید ، این هم یک فرموله

حالا مثلا برای اینکه متن بچرخه باید یک فرمولی بنویسید که متن رو طوری شیفت بده که به نظر برسه متن داره میچرخه.

برای بزرگ کردن متن هم باید یک همچین الگوریتمی بنویسید که شخصا به نتیجه ای نرسیدم

موفق باشید

دیدگاه

ممنون از راه حلتون
          اما یه مشکل هست من بدین صورت برنامه تابلوم رو نوشتم. یه برنامه وی بی که اعداد و حروف رو میگیرمو تبدیل به کد میکنم و این کد رو به بسکام میفرستم در اونجا به ازای هر کدی که من فرستادم یه سری صفر و یک به تابلو ارسال میشه و اعداد و حروف رو نمایش میده. اما من از ماتریس استفاده نکردم.
          الان موندم که تو این روش باید این توابعی که شما توضیح دادید رو توی وی بی بنویسم یا نه توی بسکام؟
          و ماتریس رو چطور بدست بیارم؟
          ممنون

دیدگاه

سلام.
            معلومه که صحبت های آقای مهری توجه نکردین!

این تابعی که آقای مهری توضیح دادن رو باید توی بسکام پیاده کنین. این تابع میاد اعداد شما رو شیفت میده و بعد از پیاده سازی این تابع متن به صورت حرکت به چپ، راست،بالا و یا پایین حرکت میکنه.
            اگه ساختار تابلو رو بلد نیستید بگید تا اونو توضیح بدیم.

در ضمن این روش صرفاً برای حرکت متن استفاده میشه و برای افکت های مرسوم این روش ها کارساز نیست و باید برید سراغ روش اول.
            تشکر لازم نیست!

دیدگاه

من تو این زمینه مبتدی هستم.
              ممنون میشم در مورد ساختار تابلو صحبت کنید؟
              روشی که من بکار گرفتم برای ستونهای 8تایی هست یعنی یه 8 تا ستون و 8تا ردیف در نظر میگیرم. و اونا رو به هگز یا صفر و یک تبدیل میکنم و اونا رو نشون میدم.
              به همین دلیل نیازی به ماتریس نداشتم. ممنون میشم درباره این روش راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

سلام.
                روشی که من بکار گرفتم برای ستونهای 8تایی هست یعنی یه 8 تا ستون و 8تا ردیف در نظر میگیرم. و اونا رو به هگز یا صفر و یک تبدیل میکنم و اونا رو نشون میدم.
                تابلو رو معمولاً به دو روش میسازن. روش استاتیک و روش جاروب یا اسکن.
                روشی شما همون سبک معمول اسکنه.

بهتره اینجارو یه نگاه بندازین. برای یاد گیری همه چیز گفته شده:
                http://www.iranled.com/forum/Thread-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7

لطفاً فقط در مورد کارکرد مطالعه کنین و کاری به برنامه ها نداشته باشید.
                تشکر لازم نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X